RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

У Чернівцях почав працювати новий масажний салон "Dr. Magnesium massage". Тут відвідувачам пропонують фірмовий магнієвий масаж з поєднанням 11 авторських технік масажу. Всі ці масажі спрямовані на відновлення та розслаблення організму і є унікальними за своєю методикою.

У Чернівцях почав працювати новий масажний салон «Dr. Magnesium massage». Чому масажі з магнієм мають таку ефективність?*


І біль зменшать, і фігуру відкоригують
Магнієвий масаж виконується з використанням натуральних масажних олій у поєднанні з "Магнієвою олією Dr. Magnesium™". А це робить масаж значно ефективнішим за інші масажі.
Запатентована формула магнієвої олії Dr. Magnesium розроблялася кращими спеціалістами, проходила дослідження на базі науково-дослідних інститутів та має усі необхідні дозволи та патенти.
Магнієва олія Dr. Magnesium – це унікальний, запатентований комплекс макро- та мікроелементів, які містять у своєму складі найнеобхіднішу форму магнію для людини – хлористий магній "Mg".
Крім того, магнієва олія Dr. Magnesium містить у своєму складі 86 мікроелементів. Під час масажів олія проникає через шкіру у м’язи і насичує організм цими корисними мікроелементами.
Курс масажів від Dr. Magnesium допомагає зменшити головні болі, покращити сон, позбутися спазмів у м’язах та шиї, наситити всі органи киснем, покращити притоки крові до шкіри. Також процедури сприяють зменшенню набряків та застійних явищ в організмі, так званого "відкладення солей". А ще допомагають відкоригувати фігуру та схуднути.

У Чернівцях почав працювати новий масажний салон «Dr. Magnesium massage». Чому масажі з магнієм мають таку ефективність?*


Згідно останніх досліджень, 90% людей мають дефіцит магнію. А це може негативно вплинути на стан здоров’я. Адже магній є фізіологічним антагоністом кальцію. Без нормальної кількості магнію кальцій в організмі перестає засвоюватися, через що відкладаються солі. Магній бере участь у відновленні хрящової тканини, масажі з магнієм допомагають зняти біль та запалення у суглобах при артрозах.
Завдяки магнієвим масажам у "Dr. Magnesium massage" вдасться і розслабитися усім тілом, і відновитися.

Заспокійлива музика у масажному салоні одразу налаштовує на розслаблення. У закладі функціонує два масажні кабінети. Прийом здійснюють кваліфіковані та досвідчені масажисти. Сеанс триває від 45 до 60 хвилин. Можна пройти курс масажів, а можна зробити тільки один масаж.
У масажному салоні також пропонують придбати "Магнієву олію Dr. Magnesium™", яку можна використовувати у домашніх умовах. Завдяки цьому буде посилено корисну дію масажів.

У Чернівцях почав працювати новий масажний салон «Dr. Magnesium massage». Чому масажі з магнієм мають таку ефективність?*


За тестом визначають дефіцит магнію в організмі
Також уперше в Чернівцях відкрито Центр корекції дефіциту магнію в організмі. Фахівцями розроблена програма індивідуального підходу до кожної людини. Ця програма включає проходження тесту, за яким можливо визначити, чи є в організмі дефіцит магнію. Тест захищено авторським правом. Після проходження тесту визначаються способи моделювання і корекції дефіциту магнію в організмі. Також фахівці підбирають індивідуальну програму корекції з використанням "Магнієвої олії Dr. Magnesium™".

У Чернівцях почав працювати новий масажний салон «Dr. Magnesium massage». Чому масажі з магнієм мають таку ефективність?*


Застосовувати магнієву олію потрібно
Вона допомагає при серцевих захворювань, при підвищенні артеріального тиску, цукровому діабеті, при хронічних болях, депресії, стресах, неврологічних порушеннях, болю в суглобах, тромбозах, підвищує рівень енергії в організмі, відновлює імунну систему, знімає судоми та інш.
Відновіть свій організм!

Центр корекції дефіциту магнію та масажу знаходиться за адресою:
м. Чернівці, вул. І. Франка, 18/3

+3 8(099) 702-13-33
+3 8(097) 702-13-33
Наш сайт:
doctor-magnesium.com.ua
massage.doctor-magnesium.com.ua
Ми в інстаграмі:
@dr.magnesium_massage/
Редактор: Марія Фернюк
9-12-2019, 12:00
Коментарів 0 Переглядів 5 449

Теги -
Низка населених пунктів залишиться без електрики через ремонт електричного обладнання

"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги