RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Гороскоп на 27 листопада: Близнюки та Леви можуть досягнути бажаної цілі


Астролог Павло Глоба дав прогноз на завтра, 27 листопада, для всіх знаків Зодіаку.

За його словами, 27 листопада - не найкращий період для романтичних зустрічей. Цей день, швидше за все, буде мати дуже серйозний настрій, що перешкодить насолодитися романтикою, передає SlovoFraza.



Овен

Овнам 27 листопада, швидше за все, здасться нелегким якесь питання, поставлене можновладною персоною. Не поспішайте з відповіддю і не соромтеся перепитати, якщо щось здасться недостатньо ясним. У цілому ж середа буде мати позитивне забарвлення, і це особливо відчують ті, хто стоїть на порозі нового романтичного зв'язку.

Тілець

Тільцям завтра буде корисно частіше робити зупинки у справах. Найімовірніше, енергетичний потенціал виявиться недостатнім для того, щоб нормально виконати весь спектр намічених справ. Не соромтеся звернутися по допомогу.

Близнюки

Близнюків у цей день ніхто і ніщо не зможе зупинити від руху наміченою траєкторією. Навіть якщо виникнуть сотні перешкод, це не скидає вашу рішучість. Успіх, швидше за все, все ж буде досягнутий, але є ризик, що масштаб цих успіхів виявиться нижчим, ніж спочатку припускали. Не варто впадати у відчай.

Рак

Ракам завтра не рекомендується розслаблятися. Навіть відчувши, що ось-ось досягнете довгоочікуваного успіху, продовжуйте діяти, напружуючи всі сили. Ввечері, швидше за все, вже не буде перешкод для повноцінного емоційного розвантаження. Можна дозволити собі побайдикувати, обговорити останні новини у колі близьких членів сім'ї, прогулятися магазинами, відвідати фітнес-центр або помріяти.

Лев

Багато Левів 27 листопада можуть розраховувати на великий професійний успіх. Не можна виключати, що буде отримана премія, вищий професійний розряд або призначення на престижну посаду. Тим, хто вже пішов на спочинок або перебуває у відпустці, слід проводити цей день за межами дому.

Діва

Дівам у цей день не забороняється трохи покапризувати. Можливо, саме так буде досягнута мета, яка довго здавалася нездійсненним бажанням. У роботі слід виявити підвищений ентузіазм. Не можна виключати, що продуктивність буде оцінювати чиєсь "незриме око".

Терези

Терезам у цей день не варто думати, забігаючи наперед. Живіть тут і зараз, ставте перед собою невеликі завдання, не переставайте контролювати своє самопочуття. Уникайте людей, від яких виходять агресія та песимізм. Якщо є старший родич, який опинився у складній життєвій ситуації, неодмінно допоможіть йому і матеріально, і якимсь конкретним вчинком.

Скорпіон

У Скорпіонів 27 листопада може з'явитися нав'язлива ідея про те, як стрімко розбагатіти (домогтися розташування якоїсь конкретної особи, позбутися зайвої ваги, отримати крісло керівника). Перш, ніж діяти, оцініть всі потенційні ризики. Емоційний окрас цієї середи, швидше за все, виявиться нестабільним.

Стрілець

У поведінці деяких Стрільців завтра будуть простежуватися сумніви або страх. Такий стан виправданий напередодні відповідальних переговорів, зустрічей, презентацій, публічних виступів і співбесід. Якщо все перераховане не актуально, необхідно розібратися у собі.

Козеріг

Козероги у цей день можуть задуматися про духовність. Як наслідок, з'явиться бажання допомагати всім, опікати безпритульних тварин, читати релігійну літературу або культивувати в підростаючому поколінні "розумне, добре, вічне". Середа не найкращий період для старту творчих та бізнес-ідей.

Водолій

Водоліям у цей день рекомендується максимально спростити список першочергових завдань. Це заощадить енергетичний потенціал та не дозволить відчути велику втому. І сили, і нерви, швидше за все, знадобляться вже після того, як всі основні справи залишаться позаду.

Риби

Деяким Рибам у цей день вдасться позбутися частини застарілих проблем. Висока ймовірність, що при підтримці щасливого випадку буде подолано фінансовий дефіцит, вдало вирішено питання з пошуком гідної вакансії, налагоджений контакт або укладено перемир'я в конфлікті з партнером.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
27-11-2019, 00:01
Коментарів 0 Переглядів 2 084

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.