RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

Куряче філе є улюбленим видом м’яса багатьох людей. Воно ніжне, м’яке, некалорійне, багате на білок та корисні речовини. Готувати куряче філе досить легко та швидко. А головне – із нього можна приготувати стільки різноманітних страв! Куряче філе можна тушити, смажити, варити, запікати, фарширувати. Воно поєднується із багатьма гарнірами та соусами. Хочемо вам запропонувати 3 цікавих рецепти приготування курячого філе: під соусом теріякі, з яблуками та у вершковому соусі з сиром.

Куряче філе під соусом теріякі



Три смачні рецепти із курячим м’ясом


Інгредієнти:

• Куряче філе – 600 г

• Соєвий соус – 4ст.л.

• Мед – 2 ст.л.

• Оливкова олія – за смаком

• Томатна паста -1 ст.л.

Спосіб приготування:


1. Змішайте соєвий соус, мед і томатну пасту. Прокип’ятіть 5 хвилин та дайте охолонути.

2. Куряче філе промийте, наріжте невеликими шматочками і перекладіть в миску.

3. В миску з курячим філе влийте готовий соус, перемішайте і дайте постояти 5 хвилин.

4. Розігрійте сковорідку і обсмажте шматочки м’яса на оливковій олії до золотистої скоринки.

Куряче філе з яблуками


Три смачні рецепти із курячим м’ясом


Інгредієнти:

• Куряче філе – 2 шт

• Лимонний сік – 2 ст.л.

• Яблука – 2 шт

• Соєвий соус – 2 ст.л.

• Соняшникова олія – за смаком

• Тертий імбир – 1 ч.л.

Спосіб приготування:

1. Філе трохи відбийте та залийте сумішшю із соєвого соусу, лимонного соку та імбиру. Залиште філе маринуватися на півгодини.

2. На сковорідці гриль обсмажте куряче філе з двох сторін до готовності в невеликій кількості олії.

3. Одне яблуко поріжте пластинками, збризніть соком лимону та обсмажте з двох сторін.

4. Друге яблуко запечіть в духовці, очистіть від шкірки і насіння та за допомогою блендера зробіть із нього пюре.

5. На підігріту тарілку покладіть декілька ложок яблучного пюре, викладіть філе і прикрасьте шматочками яблука.

Куряче філе у вершковому соусі з сиром

Три смачні рецепти із курячим м’ясом


Інгредієнти:

• Куряче філе – 1 кг

• Сіль – за смаком

• Перець – за смаком

• Соняшникова олія – 100 мл

• Твердий сир – 100 гр

• Вершки – 240 мл

• Діжонська гірчиця – 1 ч.л.

• Часник – 3 зубч.

• Тим’ян, чебрець – за смаком.

Спосіб приготування:

1. Добре промийте та висушіть куряче філе. Поріжте кожне філе на половинки, посоліть та добавте мелений перець.

2. Потім обсмажте куряче філе на сковорідці до золотої скоринки.

3. Налийте в мисочку вершки, добавте вичавлений часник, тим’ян та гірчицю. Перемішайте все.

4. Натріть сир на дрібній терці.

5. В форму для запікання добавте трохи рослинної олії та викладіть філе. Налийте вершковий соус і посипте його тертим сиром.

6. Поставте в попереднього розігріту духовку на 20-25 хвилин.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Микола Кобилюк
24-11-2019, 22:35
Коментарів 0 Переглядів 11 392



Внаслідок аварії кермувальник загинув на місці події, а пасажир отримав травми

Внаслідок аварії загинули 17-річна дівчина та 30-річний чоловік
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.