RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

Лікарі-ендокринологи розповіли, як їсти солодке без шкоди для здоров’я


Солодке не треба їсти щодня, але якщо відмовитися від такої звички не виходить, то обов’язково слід займатися фізичними вправами, які допомагають "спалювати" калорії.

Поради лікарів-ендокринологів про це опублікувало РИА Новости.



Лікар-ендокринолог Гагік Галстян зазначив, що відмова від щоденного вживання солодкого – це хороша профілактика цукрового діабету.

За словами фахівця, від легко засвоюваних вуглеводів бажано відмовитися зовсім, цю ж пораду дають також онкологи і кардіологи.

"Потрібно по можливості відмовитися. Зрозуміло, що це не означає відмови на 100% часу протягом усього подальшого життя. Але в повсякденному житті все ж краще відмовитися від солодкого, кожен день не їсти", – поділився рекомендацією Гагік Галстян.

Експерт підкреслив, що люди часто не підозрюють, що хворі на цукровий діабет та захворювання виявляється у них вже на стадіях ускладнення. Також за словами Галстяна, на розвиток цукрового діабету можуть вплинути не тільки фактори харчування, але і генетика, стреси, рівень рухової активності.

У свою чергу, інший експерт, директор інституту діабету НМИЦ ендокринології Шестакова Марина розповіла, що людям, які не можуть відмовитися від солодкого, необхідно займатися фізичною активністю, щоб спалювати отримані калорії.

"Головне, щоб енергію і кілокалорії, які ви отримали з солодкою або жирною їжею, ви витратили",- констатувала фахівець.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
24-11-2019, 00:23
Коментарів 0 Переглядів 1 973

• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Олена Рєпіна – випускниця Міжнародної програми "Капеланська академія"


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.