RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Гороскоп на 24 листопада: Дівам та Водоліям варто бути економнішими


24 листопада напружены аспекти Місяця у Скорпіоні обіцяють сюрприз, а з ним нервозність і імпульсивність. Можливі термінові виклики, сигнали тривоги, проблеми зі зв'язком і обладнанням, аварійні ситуації на виробництві, в дорозі та в побуті. Може окрилити конструктивна оригінальна ідея, але питання в умілому виконанні.

Проявлена ініціатива повинна бути "вищим пілотажем", інакше від неї більше шкоди й ризику, ніж користі. У більшості випадків, буде достатньо впоратися з випробуванням, наприклад, спритно відбити раптовий удар. Потрібна акуратність у роботі з електроприладами та контакті з тваринами, пише УНІАН

.

Овен

На початку дня Овнам варто цінувати чужий добрий настрій, "ловити" романтичний настрій партнера, швидше сприймати поступки в суперечці. Вдень, 24 листопада, на вас чекає нетиповий і небезпечний поворот подій, ви можете стати його жертвою, так і його причиною. Завтра ризик допустити промах і постраждати вищий, якщо ви нервуєте. Можлива небезпека від електрики, складність інтимного плану, несподівані витрати або збиток.

Телець

24 листопада підтримує інтерес Тельців до сфери послуг, ставить акцент на договорі або на балансі інтересів, дотримання споживчих прав, посадових обов'язків та інших правил. Потурання рекомендуються лише після виконання обов'язків, а винагорода — за фактом. Завтра небажано нехтувати естетичними та етичними стандартами, наприклад, класичними канонами краси, гармонії або хорошого тону.

Близнюки

Завтра вранці негативні фатальні моменти здатні заступити для Близнюків приємну в цілому картину. Це можуть бути обмеження в інтимному спілкуванні, перешкоди до вільної творчості, надто жорсткі правила вибору. Не виключені коливання з боку партнера або коханої людини, примхи дітей. Можливі проблеми у плануванні розваг, відпочинку. Але до вечора гармонія чи справедливість відновиться. Читайте також Астролог назвавши знаки Зодіаку, на яких у грудні чекає везіння

Рак

Завтра на Раків чекають обмеження в сім'ї, побуті або "пороги" у відносинах. Ви можете зіткнутися з чужою впертістю, жорстким кордоном або своєю ж поганою звичкою, що заважає гармонії. Може бентежити нерівність або втомлювати роль гостинного господаря. Прямий шлях до компромісу в цю добу складний, варто пошукати обхідний – наприклад, створити в будинку приємну атмосферу, в яку хочеться повертатися.

Лев

24 листопада Леви перебувають у передчутті чогось приємного, але розвиток подій вносить в їх райдужний план прикрі корективи. "Вставляти палки в колеса" вам може обстановка, яка-небудь сувора заборона, нагляд, зобов'язання, присутність неприємної персони, дефіцит, ліміт. Витрати не проблеми з самопочуттям. Однак прощатися з хорошою ідеєю зірки не радять, важливо просто пройти неприємний момент.

Діва

Завтра зірки радять Дівам стати трохи економнішими, суворіше контролювати доходи та витрати. Якщо бюджет дозволяє не замислюватися про ліміти, вам не завадить стати прискіпливішими у виборі, інакше зросте ймовірність придбати підробку, застарілий або бракований товар. 24 листопада зіткнутися з похибкою буде особливо прикро, якщо ви обираєте подарунок, купуєте щось дітям або готуєтеся до свята.

Ваги

Завтра Терезів чекає обмеження або перешкода. Воно буде очікуваним і знайомим, з відтінком "злої долі". Перешкодити вашій волі і самовираження може жорсткий ценз, контроль, домашнє обставина. 24 листопада Вас може сковувати хронічне нездужання або вантаж відповідальності, атакувати старий страх або комплекс. Важливо зберегти "стрижень" і залишитися в формі, щоб встигнути скористатися вдалим моментом.

Скорпіон

Завтра Скорпіонам краще утриматися від роботи з відносинами. Заважати гармонії може ваш низький тонус, але ймовірніші інші причини. День загострює взаємні претензії й підкреслює будь-який прихований негатив, підсилює емоційний холод. Завтра можливо відторгнення, спроба контролю або шантажу, у складних випадках – проблеми з законом. Відчувши тиск або загрозу, краще відсторонитися під слушним приводом.

Стрілець

В цей день Стрільці щасливі та схильні вірити, що хвиля загальних проблем особисто їх мине. Але зірки не радять вам спокушатися власною невразливістю і рекомендують вивчати проблемні випадки, особливо, якщо вони відбуваються з партнерами й друзями. Щоправда, обережність потрібна швидше для майбутнього. Якщо перебіг подій завадив приємним планами на сьогодні, втрачати надію не варто.

Козеріг

Для Козерогів завтра будь-який шлях закритий або чимось ускладнений. Великий ризик подати себе в невигідному світлі, вибрати невірний стиль і тон, зустріти холод і відмову. Заважають нездужання, страхи та комплекси. Можна опинитися у вузькому коридорі можливостей через жорсткі зовнішні умови: цейтнот, причіпок, упередженого ставлення, складнощів через вікову різницю, професійну або соціальну ієрархію.

Водолій

Завтра Водоліям варто бути обачнішими, підтримуючи зв'язки з людьми та групами, в тому числі, за кордоном. Романтичні побачення і кульмінаційні моменти заходів треба відкласти на вечір. Діючи в першій половині доби, можна не зміцнити, а зіпсувати відносини: частина подій сприятиме смутку, можливі правові проблеми, обмеження, розчарування, відмови, нездужання, запізнення.

Риби

Для Риб 24 листопада – не найбільш вдалий день, але можливі проблеми не обов'язково стануть реальністю. Багато залежить від надійності оточення, а також від вашої лояльності та законності обраної вами стратегії. Завтра в вашу користь будуть врівноваженість, обережність, стриманість, готовність дотримуватись етикету паритет. Якщо доведеться захищати свої інтереси, важливо робити це спокійно, не виходячи за рамки пристойності.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
24-11-2019, 00:01
Коментарів 0 Переглядів 1 647

Теги -

Газовики просять споживачів перекрити крани на спусках перед газовими приладами та не відкривати до зазначеного часу


Такі зміни запровадили "у зв’язку з численними зверненнями мешканців"
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.