RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Регулярний сніданок впливає на успішність – вчені


Згідно з новим дослідженням у Великобританії, учні, які рідко снідають в шкільні дні, отримують нижчі оцінки, ніж ті, хто снідав регулярно.

Таким чином, дослідники з Університету Лідса вперше продемонстрували зв’язок між сніданком і успішністю учнів середньої школи, пише ЮА.інфо.



Провідний дослідник доктор Кеті Адольф зі Школи психології Університету Лідса сказала: "Наше дослідження показує, що учні середньої школи знаходяться в невигідному становищі, якщо вони не отримують ранкову їжу, щоб живити свій мозок для початку навчального дня. Це дослідження показує, що погане харчування пов’язане з гіршими результатами в школі".

Дослідники опитали 294 учні зі шкіл і коледжів в Західному Йоркширі у 2011 році й виявили, що 29% рідко або ніколи не снідали в шкільні дні, в той час як 18% їли сніданок іноді, а 53% часто. Їх цифри аналогічні останнім національним даними по Англії за 2019 рік, згідно з якими понад 16% учнів середніх шкіл пропускають сніданок.

Було встановлено: у дітей, які пропускають сніданок, оцінки були нижчими, ніж у тих, хто снідав часто. Ті, хто рідко їв сніданок, набирали в середньому на 10,25 бала менше в оцінці GCSE. До того ж, висновки залишалися актуальними, навіть коли враховувалися побічні чинники – соціально-економічний статус, етнічна приналежність, стать, вік дітей і індекс маси тіла.

Дослідники з Лідса кажуть, що їх висновки підтверджують заклики розширити нинішню програму обмеженого безкоштовного шкільного сніданку в Великобританії, щоб включити в неї всі державні школи Англії.

"У цьому звіті представлені переконливі докази того, що здоровий сніданок покращує успішність дитини, що підтверджує наші власні висновки про поліпшення концентрації дитини в класі, готовності вчитися, поведінки й пунктуальності", – зазначив Нікола Долтон, керівник Національної програми шкільних сніданків.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
23-11-2019, 00:56
Коментарів 0 Переглядів 1 815

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі
Через теплу погоду тюльпани розквітли майже на 20 днів раніше


“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Навіщо сушити голову марними переживаннями, якщо ще до настання свят встигаєте взяти участь у практичних майстер-класах із великодньої випічки на дріжджах та заквасці — "Пасхальна випічка – Panettone" та "Сучасні традиції Великодня" від професійної кулінарно-кондитерської школи Chef Arts School.