RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* Новини компанії

Найбільший український ритейлер святкує чергову перемогу в освоєнні нових регіонів. Нещодавно у наших Чернівцях до комфортного інноваційного супермаркету мережі "АТБ" на вул. Руській, 219-Е (корп.2) завітали перші покупці.

Якість за доступною ціною: в Чернівцях відкрили перший супермаркет «АТБ».*


Відтепер чернівчани мають можливість купувати гарантовано свіжі продукти та якісні товари першої необхідності і при цьому значно економити. Переваги найпотужнішої за багатьма показниками (товарообігом, сплатою податків, чисельністю працівників, кількістю магазинів…) торговельної мережі вже оцінили майже чотири мільйони українців. Саме така кількість покупців щоденно відвідує супермаркети "АТБ" у 265 містах 24 областей нашої країни.

Якість за доступною ціною: в Чернівцях відкрили перший супермаркет «АТБ».*


Відкриття першого в області магазину "АТБ" стало подією. Містяни поспішали побачити інноваційний дискаунтер й оцінити європейський рівень комфорту та сервісу, про який раніше тільки чули. За кілька годин до офіційного відкриття біля нового маркету почали збиратися люди.

Керівник супермаркету Оксана Баранська перерізала червону стрічку, і перші покупці поквапилися зайти до магазину. Всі клієнти цього дня отримали на згадку про відкриття іменні сюрпризи, а перші сто покупців – ще й відому кулінарну книгу Ектора Хіменеса-Браво.
"Я живу поруч. Прийшла, аби однією з перших оцінити новий магазин. Була приємно здивована: продукти, дійсно, значно дешевші. Накупила багато чого і тепер можу приготувати будь-яку страву з цієї книжки", – розповіла одна із покупниць "АТБ" у Чернівцях.

Якість за доступною ціною: в Чернівцях відкрили перший супермаркет «АТБ».*


Обладнаний за новою концепцією комфорту й енергоефективності маркет на Руській вражає простором, зручністю та світлом. Між продуктовими рядами легко пересуватися навіть матусям з величенькими дитячими візочками.
Назву кожного відділу добре видно здалеку, отже, потрібний товар легко знайти в торговому залі. Полиці підсвічують, аби все можна було добре роздивитися. Овочі та фрукти тут пропонують найрізноманітніші: від звичної нам квашеної капусти до справжньої екзотики. В супермаркеті встановили спеціальний автомат – можна зробити собі запашну каву. Одна з родзинок магазину – відділ власної випічки.

Якість за доступною ціною: в Чернівцях відкрили перший супермаркет «АТБ».*


Цікаво, що багато з того, що сьогодні є нормою для будь-якого супермаркету країни, вперше запровадили саме в дискаунтерах "АТБ". Станом на сьогодні їх налічується вже 1044. Асортимент цих магазинів – більше ніж 3,5 тисячі позицій, з яких понад 900 представлені товарами власних торгових марок і власним імпортом.
Уже кілька років поспіль "АТБ" динамічно розширює присутність своїх супермаркетів у західних областях, створюючи чималу кількість нових робочих місць і забезпечуючи українців гарантовано якісними продуктами за доступними цінами. Вартість будь-якого товару тут є нижчою за середньоринкову на 10–15%. Якщо ж купувати продукцію власного виробництва й імпорту, то економія для становитиме 30% і навіть більше.

Якість за доступною ціною: в Чернівцях відкрили перший супермаркет «АТБ».*


Перший супермаркет "АТБ" у Чернівцях став двадцять першим серед тих, які відкрили з початку цього року на заході нашої країни.
"Пріоритетом розвитку групи компаній "АТБ" у поточному році залишається нарощування присутності компанії в західних і південних областях України, а також продовження роботи з оновлення торговельних об'єктів", – розповів Борис Марков, генеральний директор корпорації "АТБ".

Аби ми з вами мали змогу цілодобово (а відтепер і у Чернівцях) купувати гарантовано свіжі та якісні продукти, докладає чималих зусиль міцна родина працівників "АТБ" – більш як 60 тисяч осіб.
Редактор: Марія Фернюк
22-11-2019, 18:00
Коментарів 0 Переглядів 13 210


"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник

У 2012 році військовий закінчив економічний факультет
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги