RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Гороскоп на 22 листопада: Левам та Овнам варто дослухатися до власної інтуїції


У п'ятницю, 22 листопада, гороскоп буде буквально переповнений емоціями. Навіть якщо ви спланували цей день заздалегідь "від" і "до", вам навряд чи вдасться виконати свій план до кінця.

Вашою дороговказною зіркою стануть бажання і почуття, тож день обіцяє бути непередбачуваним, але загалом успішним. Навіть у фінансових і ділових питаннях вам варто дослухатися інтуїції й багато в чому покладатися на удачу – така тактика обіцяє принести хороші плоди. І не стримуйте свою тягу до спілкування, саме товариськість і дружелюбність завтра можуть надати вам шанс домогтися того, до чого ви давно прагнули, пише 1001goroskop.



Овен

День передвіщає Овну щасливі шанси долі, але багато чого залежатиме від того, чи зуміє він ними скористатися. Гороскоп на цей день не наділяє його енергійністю і хорошою реакцією, а ось події можуть розвиватися стрімко, вимагаючи від Овна прийняття швидких рішень. Тому порада для Овна завтра проста: здригнутися, діяти активно і весь день намагатися бути в тонусі. Тільки тоді він зможе впіймати жар-птицю за хвіст!

Телець

Зірки гороскопу радять Тельцю вирватися якомога далі за межі рутини і повсякденності! Зробити це можна по-різному, було б бажання. Телець може запланувати побачення на вечір, купити квиток у театр або в кіно. А може вибратися з друзями туди, де ще ніколи не бував. Можна експериментувати у творчості, чи кулінарії, оновити гардероб, придбати екзотичний тур... Завтра Тельцю досить зробити лише перший крок назустріч змінам, і він не пошкодує: події підхоплять його й поведуть за собою.

Близнюки

Чого завтра точно не варто робити Близнюкам, так це на самоті сидіти ввечері вдома. Життя кличе їх туди, де можна як слід розслабитися і повеселитися. У самій гущі натовпу, в центрі уваги, вони відчуватимуть себе як риба у воді! Завтра Близнюкам будуть властиві такі якості, як товариськість, привабливість і яскраві емоції. Завдяки цьому, вони легко впишуться в будь-яку компанію або у колектив. Близнюкам завтра варто скористатися цим, щоб не просто провести запальний вечір, але й завести цікаве знайомство. А може бути, навіть не одне.

Рак

Завтра – день, коли Рак має шанс відчути на собі, що співпраця, підтримка, партнерство – це не просто красиві слова. Можливо, завтра ситуація складеться так, що допомога буде надана Раку, а може бути, він сам у потрібний момент підставить комусь своє плече. У будь-якому разі, завтра життя дасть йому привід задуматися над тим, які люди перебувають з ним поряд. Або навіть над тим, кому можна, а кому не можна довіряти.

Лев

Лев буде схильний до неорганізованості, забудькуватості і може випадково, сам того не помітивши, порушити будь-які межі – в тому числі й межі пристойності, субординації або чийогось терпіння. Льву будуть добре вдаватися будь-які справи, де він може проявити творчу жилку і кмітливість, а ось у питаннях, що вимагають конкретики, його шанси на успіх близькі до нуля. Крім того, є ймовірність потрапити комусь під гарячу руку, так що якщо Лев завтра не хоче опинитися "крайнім", зірки гороскопу радять йому триматися осторонь від будь-яких розглядів.

Діва

Діві волею-неволею доведеться звернути увагу на стан своїх фінансів – події будуть до цього підштовхувати. Можливо, доля підкине їй грошову премію або підвищення зарплати, а може бути, і не настільки приємний сюрприз. Зірки гороскопу попереджають Діву про те, що завтра стан її гаманця може абсолютно несподівано поліпшитися або погіршитися – тут уже як пощастить. А щоб дії Діви не призвели до втрат, їй не варто ризикувати і брати участь в сумнівних фінансових операціях.

Терези

Ситуація може змусити Терези захищати свої інтереси – і вони цілком здатні з цим завданням впоратися. День наділяє Терези здатністю переконувати у своїй правоті, так що оточуючі завтра будуть уважніше, ніж зазвичай, дослухатися їхніх аргументів. Зірки гороскопу радять Терезам скористатися цим не тільки для вирішення спірних питань, але й для ведення переговорів і для успішного просування будь-яких своїх проектів та ідей.

Скорпіон

Скорпіону варто звернути увагу на свої сни: вони можуть виявитися віщими! І річ тут не стільки в містиці, скільки у тім, що вдень аналізувати обстановку заважають бажання та емоції. А ось підсвідомість важче обдурити, але її слабкий голос зазвичай чути лише вночі, уві сні. Завтра ж інтуїція у Скорпіона буде загострена до межі, а голос підсвідомості – чути особливо голосно. Ось чому зірки гороскопу радять Скорпіону дослухатися своїх снів, а вдень звертати увагу на будь-які свої "хочу"-"не хочу" – вони можуть виявитися не примхою, а передчуттям.

Стрілець

У Стрільця є шанс зіткнутися з таким маловивченим явищем, як дежавю. У нього може виникнути відчуття, що якісь події, що відбуваються навколо, вже відбувалися раніше, а якусь незнайому людину він уже бачив... Причина ж у тому, що завтрашній гороскоп наділяє Стрільця могутньою інтуїцією і вмінням передчувати, що відбувається. Завдяки цим якостям, Стрілець здатен передбачати розвиток подій і може проявити себе в справах, що вимагають інтуїтивного підходу, а також у психології та спілкуванні з людьми.

Козеріг

Завтра – день, коли ситуація надасть Козерогові можливість закріпитися на досягнутих рубежах або навіть вирватися вперед! Зірки гороскопу обіцяють Козерогові сприяння в будь-яких сферах – від бізнесу і кар'єри до кохання – а також достатньо енергії й пробивних здібностей, щоб здійснити задумане. "Удача – доля тих, хто її заслужив" – ця фраза повинна стати девізом Козерога на завтра. Ну а якщо Козеріг не захоче домагатися милостей від долі – що ж, це його вибір. Тільки чи варто ставати "лежачим каменем", відмовляючись від привабливих перспектив?

Водолій

Завтра – день, який Водолію варто присвятити спілкуванню з людьми всюди, де б він не був: на роботі, в дорозі або вдома. Його комунікабельність буде на висоті, дозволяючи без зусиль вирішувати питання, переконувати, заводити нові знайомства. І романтичні, і ділові контакти завтра будуть даватися Йому легше, ніж зазвичай. Якщо він намітив зайнятися кар'єрою, у нього буде шанс заручитися підтримкою потрібних людей, якщо ж Водолій поки самотній, завтра він може завести романтичне знайомство.

Риби

Зорі в гороскопі Риб утворюють досить суперечливий візерунок: з одного боку, Риби будуть сповнені сил та енергії, завдяки яким навіть найважче завдання їм по плечу. Однак при цьому день не обіцяє їм легких шляхів – навпаки, лише долаючи труднощі й перешкоди, Риби зможуть проявити себе з кращого боку. Тому не варто засмучуватися, якщо доля завтра поставить перед ними перешкоду або вимагатиме напруження всіх сил – тільки так Риби зможуть сповна реалізувати свій могутній потенціал і домогтися успіху.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
22-11-2019, 00:01
Коментарів 0 Переглядів 2 728

Низка населених пунктів залишиться без електрики через ремонт електричного обладнання

"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги