RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами
Догляд за собою та своїм здоров’ям – це ті аспекти життя, які постійно будуть модним та актуальним. Однак не завжди здоровий спосіб життя, правильне харчування та відсутність шкідливих звичок захищають нас від будь-яких захворювань. Щоб самопочуття не підводило, а організм не давав збоїв, час від часу необхідно відвідувати лікарів. Адже сучасна медицина дбає не тільки про правильність та відповідність лікування, а й намагається запобігти виникненню хвороб.
Пропонуємо вашій увазі перелік медичних центрів у Чернівцях, де ви отримаєте професійну консультативну, діагностичну і лікувальну допомогу.

Якісні діагностика, обстеження і лікування у Чернівцях. Що пропонують медичні центри міста? *


Всеукраїнський медичний центр "Оксфорд Медікал"
м. Чернівці,
пр. Незалежності, 121-А,
вул. С. Воробкевича, 33
+38 0372 90 90 10
+38 050 988 11 56
+38 050 566 40 24
https://www.facebook.com/oxfordmed/
https://www.instagram.com/oxford_med_cv/
https://chernivtsi.oxford-med.com.ua/

Безопераційне лікування геморою на всіх стадіях

Вже протягом багатьох років спеціалісти МЦ "Оксфорд Медікал Чернівці" успішно лікують ГЕМОРОЙ та інші захворювання прямої кишки за допомогою малоінвазивних методів за 1 день. З радістю повідомляємо, що наша лікувальна база поповнилася ще одним сучасним апаратом LigaSure, який дозволяє вилікувати геморой навіть на пізніх стадіях захворювання без скальпеля та загального наркозу!

Якісні діагностика, обстеження і лікування у Чернівцях. Що пропонують медичні центри міста? *


Основне завдання апарату LigaSure – зробити операцію максимально безпечною для пацієнта. Лікар використовує апарат під час видалення внутрішніх і зовнішніх гемороїдальних вузлів, для "зварювання" судин. Це одна з останніх технологій, яка успішно зарекомендувала себе у всьому світі. Апарат LigaSure має цілу низку істотних переваг і для пацієнта, і для лікаря:
- можливість зварювання судин товщиною до 7 мм;
- міцне заклеювання стінок судин;
- відсутність наркозу;
- швидкість операції;
- безкровність операції;
- швидкий період реабілітації.
Після процедури немає необхідності в госпіталізації, пацієнт може спокійно йти додому. За наявності симптомів геморою необхідно негайно звернутися до лікаря проктолога! Важливо пам'ятати! Чим раніше Ви відвідаєте фахівця, тим легше і швидше відбуватиметься процес лікування та реабілітації.

Консультація лікаря + відеодіагностика – всього 340 грн.

Також Ви можете отримати консультацію та лікування у таких напрямках: урологія, гінекологія, ендоскопія, судинна хірургія, косметологія, ультразвукова діагностика, стоматологія, кардіологія, неврологія, дерматологія, сімейна медицина, отоларингологія, хірургія, ендокринологія, гастроентерологія, мамологія, інфектологія, нефрологія, кабінет психолога, денний стаціонар, психофізіологічна експертиза, фізіотерапевтичний кабінет.

Якісні діагностика, обстеження і лікування у Чернівцях. Що пропонують медичні центри міста? *


Ми турбуємося про здоров`я наших найменших пацієнтів. Для них працюють такі відділення: педіатрія, дерматологія, хірургія, кардіологія, неврологія, гінекологія, стоматологія, отоларингологія (ЛОР), ендокринологія, ультразвукова діагностика, лабораторні дослідження.

Якісні діагностика, обстеження і лікування у Чернівцях. Що пропонують медичні центри міста? *


Медичний центр "MEDGARDEN"

м. Чернівці, вул. Герцена, 2-В, офіс 81
E-mail: medgarden@ukr.net
+ 38 095 582 85 85
+ 38 096 582 85 85
https://medgarden.com.ua/
Графік роботи: пн – пт з 09.00 до 18.00.


Медичний центр MEDGARDEN – приватна багатопрофільна хірургічна клініка, яка спеціалізується на наданні високопрофесійної медичної допомоги в області загальної та абдомінальної, судинної, ендоскопічної та естетичної хірургії, проктології.
Клініка надає повний спектр медичних послуг з діагностики, амбулаторного та стаціонарного лікування високої якості.

Якісні діагностика, обстеження і лікування у Чернівцях. Що пропонують медичні центри міста? *


Діагностика: аналізи; 3D/4D ультразвукове обстеження; доплерографія артерій та вен; відеоезофагогастродуоденоскопія з рН-метрією та тестом на Helicobacter Pylori; відеоколоноскопія з видаленням поліпів; пункція; біопсія.

Судинна хірургія: лікування варикозної хворої із застосуанням лазерних технологій; лікування тромбофлебітуіз використанням мінітравматичних методик; видалення "судинни" хірочок; лікування облітеруючих захворювань артерій; лікування лімфедеми.

Загальна та абдомінальна хірургія – виконуються операції при: грижах черевної стінки (в т.ч. лапароскопічна герніопластика); жовчнокам’яній хворобі (зокрема лапароскопічна холецистектомія); гострому апендициті (зокрема лапароскопічна апендектомія); хірургічних захворюваннях шлунку, підшлункової залози, тонкої та товстої кишки; гнійно-запальних процесах та травматичних ушкодженнях м’яких тканин.

Якісні діагностика, обстеження і лікування у Чернівцях. Що пропонують медичні центри міста? *


Естетична хірургія: ліпосакція; абдоменопластика; видалення новоутворень м’яких тканин (ліпома, фіброма, атерома, гранульома); корекція рубців та пупка; блефаропластика.

Проктологія. Виконуються операції при: геморої; парапроктиті; тріщинах заднього проходу; кисті куприка; анальних кондиломах.

Методи дектоксикації: плазмаферез; ультрафіолетове опроміненням крові.

Якісні діагностика, обстеження і лікування у Чернівцях. Що пропонують медичні центри міста? *


Основною метою колективу клініки MEDGARDEN є підвищення рівня обслуговування та надання високопрофесійної медичної допомоги кожному пацієнту, що уособлено та втілено у нашому незмінному гаслі – найбільша краса, яку ми знаємо – це здоров’я.

Реєстраційне досьє №2903\10-М

Медичний центр "Базисмед"

м. Чернівці, вул. Рівненська, 5-А
+38 050 50 55 955
https://www.facebook.com/bazismed/
https://instagram.com/bazismed?igshid=tco2sjiaodel
https://varicose.center/ua/
https://bazismed.com/

Базисмед – це багатопрофільний медичний центр, що пропонує широкий вибір послуг для всієї сім’ї.
У Базисмед впевненні, що ефективне лікування залежить від професійності персоналу, тому тут зібрали досвідчену команду з 44 лікарів першої та вищої категорій, серед яких 8 кандидатів наук, 2 спеціалісти, що мають науковий ступінь доктора медичних наук.

Якісні діагностика, обстеження і лікування у Чернівцях. Що пропонують медичні центри міста? *


Сьогодні в Базисмед функціонують:
- відділення ультразвукової діагностики ( УЗД усіх органів та систем, холтер. ЕКГ);
- поліклінічне відділення, що нараховує більше 15 вузьких спеціалістів (уролог, кардіолог, педіатр, онколог, ендокринолог, невропатолог, проктолог та ін);
- лабораторна діагностика, де ви можете здати більше 2000 різних аналізів: від загального аналізу крові до рідкісних генетичних аналізів та аналіз на встановлення батьківства;
- відділення гінекології, де кожна жінка зможе отримати професійну допомогу комфортно та конфіденційно;
- відділення проктології та хірургії;
- масажний кабінет, кабінет косметолога, денний стаціонар, корпоративне страхування.

Одним із головних напрямків роботи клініки є флебологія. Відділення займається діагностикою та безопераційним лікуванням варикозу і вже багато років приймає пацієнтів не лише з Буковини, а й з різних куточків України;
І це далеко не всі послуги, які пропонує медичний центр Базисмед.

Базисмед – це заклад європейського рівня, де є комфортні зони очікування, два дитячі куточки, які ніколи не залишають байдужими найменших відвідувачів, усі необхідні умови для пацієнтів з особливими потребами та ціла система лояльності для постійних відвідувачів.

Якісні діагностика, обстеження і лікування у Чернівцях. Що пропонують медичні центри міста? *


Дуже полюбляють Базисмед майбутні матусі, адже скринінгове УЗД здійснюється на апараті експертного класу, що дає можливість отримати чіткі 4D відео та фото малюка, а також провести детальну діагностику мами та дитини. Крім того, тут проводять революційне обстеження – УЗД з еластографією. Цей метод дозволяє діагностувати новоутворення на ранніх термінах та диференціювати їх на злоякісні чи доброякісні. На таке обстеження, як еластографія печінки приїжджають навіть із сусідніх областей.

Для тих, хто дбає про своє здоров’я та цінує свій час, в Базисмед розробили більш ніж 20 комплексних програм для всієї сім’ї. Обираючи саме пакетну послугу, ви значно економите час та кошти, зможете пройти комплексне обстеження за один день та отримати кваліфіковану допомогу спеціаліста.

Якісні діагностика, обстеження і лікування у Чернівцях. Що пропонують медичні центри міста? *


Якісна профілактика, точна діагностика, своєчасне лікування, ефективна реабілітація – найкраща гарантія швидкого та успішного одужання.

Ліцензія №872 від 17 грудня 2015 року

ТОВ "Західний судинний центр"
м. Чернівці, вул. Воробкевича, 33
тел. +38 050 738 00 06
www.varikoz.cv.ua
westvascular@gmail.com


У "Західному судинному центрі" ви можете отримати висококваліфіковану консультацію та лікування у спеціалістів з багаторічним стажем роботи, які постійно вдосконалюють свої професійні навики на стажуваннях в Україні та за кордоном.

Тут ви можете звернутися за допомогою до:
• Судинного хірурга
• Загального хірурга
• Гінеколога
• Кардіоревматолога
• Окуліста
• Проктолога

Якісні діагностика, обстеження і лікування у Чернівцях. Що пропонують медичні центри міста? *


Сучасний медичний центр спеціалізується на діагностиці та лікуванні судинних захворювань за допомгою міні-інвазивних лазерних, радіохвильових, механо-хімічних та інших новітніх технологій.

Судинні хірурги "Західного судинного центру" володіють усіма методиками лікування та зможуть індивідуально підібрати необхідне для кожного пацієнта.
"Західний судинний центр" – єдиний центр, який надає послугу лікування варикозного розширених вен за допомогою методики радіохвильової абляції.
Родзинкою центру вважається те, що ультразвукову діагностику (доплерографію судин), постановку діагнозу, індивідуальний вибір оптимального лікування та проведення самої операції чи маніпуляції проводить один спеціаліст.

Якісні діагностика, обстеження і лікування у Чернівцях. Що пропонують медичні центри міста? *


У "Західному судинному центрі" налагоджена співпраця з провідними науково-діагностичними та лікувальними клініками України та Європи.
Матеріально-технічне оснащення "Західного судинного центру" дає можливість також діагностувати патології серця, внутрішніх органів, щитоподібної залози, спостереження жіночого та чоловічого здоров’я, а також ведення вагітності.
Діагностику проводять висококваліфіковані спеціалісти. Проводиться повний забір клінічних аналізів.

"Західний судинний центр" – лікарі, яких Ви знаєте!

Ліцензія МОЗ України №870 від 18.08.2016
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я


Діагностичний центр ТОВ "Букінтермед", офіційний представник лабораторії Gemeinschaftslabor Cottbus MVZ (Німеччина)

м. Чернівці,
вул. Руська, 185-В,
вул. Буковинська, 4,
вул. Героїв Майдану, 226
+38 099 64 83 762
+38 098 088 38 38
+38 0372 90 10 35
www.bukintermed.org

ДЦ ТОВ "Букінтермед" спільно із Gemeinschaftslabor Cottbus MVZ є новітньою німецько-українською медичною лабораторією.

Визначальним у роботі лабораторії є проведення лабораторних досліджень зразків біосередовищ людини згідно з міжнародними стандартами якості та впровадження здобутків сучасних інноваційних технологій у лабораторній діагностиці.

Якісні діагностика, обстеження і лікування у Чернівцях. Що пропонують медичні центри міста? *


Наші пріоритети – це забезпечення пацієнтів європейською якістю надання послуг медичної лабораторної діагностики.

Завдяки тісній співпраці з німецькою лабораторією Gemeinschaftslabor Cottbus MVZ лабораторія ДЦ ТОВ "Букінтермед" має змогу здійснювати офіційний вивіз матеріалу для досліджень, які не виконуються в Україні, до Німеччини. У своїй роботі лабораторія ДЦ ТОВ "Букінтермед" використовує лише оригінальні матеріали, реактиви та аналітичні системи.

Якісні діагностика, обстеження і лікування у Чернівцях. Що пропонують медичні центри міста? *


Наші переваги:
- сучасні апарати для проведення досліджень
- економічні переваги за рахунок великих партій досліджень
- надання статистики досліджень
- консультаційна підтримка
- власні комп’ютерні можливості
- швидка обробка результатів досліджень
- інтерпретація результатів досліджень
- проведення внутрішнього та зовнішнього контролю якості

Якісні діагностика, обстеження і лікування у Чернівцях. Що пропонують медичні центри міста? *


Ліцензія АЕ № 571795 від 18.12.2014р. Свідоцтво про Атестацію № РЮ 033-15 від 15.12.2015р. ДСТУ ISO 9001:2015 Реєстраційний № QC.0006-2019
Редактор: Марія Фернюк
5-12-2019, 17:20
Коментарів 0 Переглядів 8 591


Фото ілюстративне

Всі відповідні служби виїхали на місця падіння уламків.

Художник Іван Салевич задонатив Віолетті суму на цілий дрон-камікадзе
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!