RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Мобільний зв'язок і домашній інтернет… Ми настільки звикли до цих сервісів, що їхню відсутність за рівнем дискомфорту можна порівняти з відключенням води чи світла. Проте щомісяця нам доводиться оплачувати кожну з послуг: два окремих рахунки – це наші гроші та час. Чи є альтернатива?

Так! Пропозиція від Київстар – його нова тарифна лінійка "Все разом", яка поєднує в одному рахунку мобільний зв'язок і домашній інтернет. Уже більш як 600 тисяч українців підключилися до неї.

Як знизити майже у два рази витрати на домашній інтернет і мобільний зв'язок?*


Які переваги?
1. Стрімкий домашній інтернет зі швидкістю 100 Мбіт/с
2. Це дешевше, ніж оплачувати мобільний зв'язок і домашній інтернет окремо – до 50% економії на загальному рахунку.
3. Для оплати всіх послуг необхідно поповнити тільки один рахунок – мобільний (з нього щомісяця буде автоматично зніматися абонплата).
4. Послуга "SIM для планшета". Це друга картка до основного номера для користування мобільним інтернетом на будь-яких ґаджетах. "Пару" можна передати комусь із членів родини чи близьких — нехай користуються вашим уже оплаченим доступом в Інтернет і теж заощаджують.
5. Тиждень довіри: не встигли поповнити рахунок вчасно? Користуйтеся послугами до 7 днів без передоплати та штрафів.

Як знизити майже у два рази витрати на домашній інтернет і мобільний зв'язок?*


Вибирайте те, що потрібно саме вам.
Лінійка "Все разом" містить у собі три різних тарифи – ви можете вибрати оптимальний, виходячи із власних потреб і переваг.

"Все разом. Базовий". За 200 грн./міс. абонент одержує домашній інтернет до 100 Мбіт/с, мобільний зв'язок (безлімітно в мережі Київстар та 120 хвилин на номери інших операторів і за кордон*), 12 ГБ високошвидкісного мобільного інтернету 4G і безлімітний нетарифікований трафік для більш ніж 40 онлайнових сервісів, серед яких популярні месенджери, соцмережі, ігри, музика, відео. Також є можливість користуватися будь-якими мережними відеохостингами та бібліотеками.

"Все разом. Вигідний". Включені мобільний зв'язок (безлімітно в мережі Київстар та 180 хвилин на номери інших операторів і за кордон*), домашній інтернет зі швидкістю 100 Мбіт/с, безлімітний мобільний інтернет 4G, сервіси "Go TV light" і "Київстар Футбол light". Вартість пакета – 250 грн./міс.

"Все разом. Ігровий" – тариф для досвідчених геймерів і шанувальників гри World of Tanks, у межах якого ви одержите не тільки мобільний зв'язок, домашній інтернет, але й бонуси від Wargaming (преміум-акаунт, преміальний танк, екіпаж для танка тощо). Вартість тарифу – 350 грн.

До речі, зараз у разі підключення до тарифів "Все разом" ви одержуєте знижку 50 грн. на чотири перші оплати послуг.
Таким чином, вартість тарифів "Базовий", "Ігровий", "Вигідний" становитиме, відповідно, 150 грн., 200 грн. і 300 грн.


Як знизити майже у два рази витрати на домашній інтернет і мобільний зв'язок?*


Підключаючи домашній інтернет від Київстар, зверніть увагу на послугу "Київстар ТБ" .
Її підключить вам той самий майстер, а оплата за сервіс буде списуватися з того ж рахунку, що й за домашній інтернет. Це дуже зручно.

"Київстар ТБ" дає можливість одночасно дивитися різні програми з декількох пристроїв. Функція "Пауза ефіру" дозволить додивитися улюблені шоу, навіть якщо вам потрібно вийти. Також абонент матиме власну бібліотеку фільмів у HD-якості та послугу "ТБ-архів". Детальніше ознайомитися з тарифами та їхніми перевагами можна тут.

Щоб скористатися всіма перевагами пакетів "Все разом" або "Київстар ТБ", оформлюйте заявку на сайті Київстар .
З вами найближчим часом зв'яжуться фахівці компанії, допоможуть вибрати пакет послуг і узгодять деталі підключення (яке, до речі, безоплатне).

*Дзвінки на номери в Польщі, Італії, Росії, Німеччині та Чехії. За даними Київстар саме на ці напрямки припадає 83% дзвінків.
Редактор: Марія Фернюк
27-11-2019, 11:43
Коментарів 0 Переглядів 1 851

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.