RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Гороскоп на 21 листопада: Близнюкам та Тільцям варто оточити себе тишею


21 листопада 2019 року не варто вимагати неможливого ні від себе, ні від сторонніх людей. Чим простіше й тихіше пройде цей день, тим краще для нервової системи. Можна приділити час якимось особистим проектам, вдосконалити професійну майстерність, зайнятися спортом, але без перевантаження.

Про це йдеться у прогнозі Павла Глоби на завтра для всіх знаків Зодиfка, передає SlovoFraza.



Овен

Овнам 21 листопада можна ставити будь-які експерименти в любовних справах (все, що не суперечать нормам етики чи моралі). Слід придивитися до себе. Якщо якась повсякденна справа викликає стійке незадоволення, необхідно позбавити себе цієї повинності.

Тілець

Тільцям завтра буде корисно частіше робити зупинки у справах. Це дозволить підстрахуватися від багатьох помилок. Великих проблем на четвер не передбачається. День у цілому не поганий для відвідування державних установ, для підписання договорів, оформлення угод, а також для подачі позовних заяв.

Близнюки

Деякі Близнюки завтра захочуть оточити себе тишею. Можливо, буде достатньо пари годин, проведених за медитацією (іншим спокійним заняттям). Можна розраховувати на успіх у професійних справах. Хтось подружиться з босом, хто успішно закінчить складний проект, хтось здобуде повагу з боку авторитетного товариша зі служби. Близнюкам, які вийшли на спокій, рекомендується знайти цікаве хобі. Можуть з'явитися ідеї про те, як стати трохи багатшими.

Рак

Ракам 21 листопада не варто покладатися на свою інтуїцію. Ця порада особливо актуальна у процесі знайомств. Не судіть про оточуючих за їхньою красою, за наявністю брендових речей та аксесуарів. Максимум позитивних емоцій принесе простота. Шукайте натхнення у контактах з природою. Буде корисно частіше пересуватися пішки, а також приділити увагу зміцненню свого організму. Поки не варто робити дорогі покупки й давати відповідь на запитання, з яким не до кінця розібралися.

Лев

Багатьом Левам завтра будуть вдаватися будь-які справи. Швидше за все, енергетичний потенціал буде досить високий. Тим, хто недавно хворів, судилося відчути, що організм пішов на поправку. Рекомендується зосередитися на справах, від яких залежить фінансовий і професійний успіх.

Діва

У Дів у цей день може загостритися якийсь підсвідомий страх. Зробіть все, щоб ця проблема не стала причиною неусвідомлених фобій. В іншому четвер пройде досить вдало. Успіх передбачається як у професійних, так і в особистих справах. Тим, хто задумався про зміну роботи, можна рішуче діяти. Зміни поки не бажані у сфері почуттів. Тим, хто незадоволений своєю половинкою, слід дати їй ще один шанс. Одиноким Дівам можна зблизитися з другом протилежної статі.

Терези

Деякі Терези протягом дня будуть ловити на собі багато зацікавлених поглядів. Швидше за все, суттєво зросте природна чарівність. Навчіться витягати з нього відчутну користь (наприклад, у роботі з людьми, в пошуках гідної вакансії, в процесі спілкування з потенційним інвестором або партнером). Варто подумати про збереження сімейної "скарбниці". Під забороною будь-які покупки, не несуть практичної користі. Терезам старшого віку можна поекспериментувати з гардеробом.

Скорпіон

Увагу багатьох Скорпіонів завтра прикують до себе молодші члени родини. Не виключено, що прийдеться вирішувати питання, пов'язані з навчанням, здоров'ям дитини. Тим, у кого поки немає дітей або вони вже відлетіли з родового гнізда, потрібно буде боротися з фінансовою або особистою проблемою. Найкраща тактика – позиція спостерігача. Необхідно зібрати всю необхідну інформацію й тільки потім робити висновки. Вечір присвятіть турботі про своє самопочуття.

Стрілець

Стрільцям у цей день небажано проявляти підвищений інтерес до долі сторонньої людини. Можливо, щирий жест буде сприйнятий неправильно. Не виключені гострі ситуації у сфері почуттів (наприклад, виникнення любовного трикутника). Тим, хто недавно переніс який-небудь недугу, не варто вимагати від себе неможливого. Кожну справу, розпочату у цей четвер, слід виконувати повільно і гранично уважно. Передбачаються дзвінки з новинами.

Козеріг

Козерогам 21 листопада варто всерйоз зайнятися собою. Йдеться і про відновлення нормального самопочуття, й про турботу про красу. Швидше за все, завтра ще раз знайде підтвердження фраза про те, що зустрічають людей за одягом. Четвер – хороший день для великих покупок, для відповідальних зустрічей, а також для складання планів.

Водолій

Водоліям завтра не бажано проводити складні фінансові операції. Також буде не зайвим звести до мінімуму вживання калорійної їжі та словесні контакти зі складними співрозмовниками. Тим, хто перейшов 40-річний рубіж, варто трохи збільшити тривалість сну й відмовитися від шкідливих звичок. Не вітаються зміни в особистих справах. Юним Водоліям рекомендується розвивати свої творчі обдарування.

Риби

На деяких Риб завтра ополчився чийсь неправедний гнів. Не виключено, що йдеться про конфлікти в транспорті, на роботі або про сварки із сусідами. Постарайтеся зберегти оптимістичний настрій. Він знадобиться для виконання обов'язкових справ, а також для проведення відповідальних переговорів, публічних виступів і співбесід. Є ризик, що проявляться симптоми якоїсь хвороби. Це привід, щоб перейти до постільного режиму або хоча б знизити активність.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
21-11-2019, 00:01
Коментарів 0 Переглядів 3 016

Працівники Служби порятунку тричі виїжджали на розпилення повалених дерев у місті Чернівці.
Є пошкодження енергетичної інфраструктури у шести областях
Аварійні бригади працюють над ліквідацією пошкоджень
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!