RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

Солона випічка: три смачні рецепти

Картопляні вафлі з беконом

Інгредієнти:



300 г товченої картоплі,

100 г бекону,

2 яйця,

100 г твердого сиру,

70 г борошна,

3 ст. л кефіру,

½ ч. л розпушувача
,
3-4 пера цибулі зеленої,

сіль, спеції за смаком.

Приготування:

Бекон наріжте дрібним кубиком, зелену цибулю – шматочками по 1 см. Сир натріть на велику тертку. Яйця збийте зі спеціями і сіллю, додайте товчену картоплю і шматки бекону. Змішайте з сиром. Борошно просійте і змішайте з розпушувачем. Додайте його до раніше приготованої маси.

Електровафельницю змастіть маслом і розігрійте. Тісто викладайте в форму і випікайте до золотавої скоринки упродовж 3-5 хв.

Солона випічка: три смачні рецепти


Пиріжки з крабовими паличками

Інгредієнти:

400 г листкового тіста,

300 г крабових паличок,

2 яйця,

200 г твердого сиру,

2 ст. л. майонезу,

1 зубчик часнику,

1 жовток,

олія для обсмажування.

Приготування:

Яйця відварити вкруту, остудити під холодною водою, очистити і натерти. Сир натерти, крабові палички нарізати кубиком. Змішати все, додавши майонез і товчений часник. Тісто розморозити. Трохи розкачати. Порізати на прямокутники. На тісто викласти начинку, згорнути пиріжки, притиснувши краї. Викласти на деко, застелене пергаментом. Розігріти духовку до 180 градусів. Покласти в духовку і випікати 30 хвилин за температури 170 градусів.

Солона випічка: три смачні рецепти


Печиво з домашнім сиром і цибулею

150 г сиру,

1 яйце,

150 г борошна,

пучок зелені (кріп, петрушка),

пучок зеленої цибулі,

1 ст. ложка олії,

0,5 ч. ложки 9%-го оцту,

дрібка соди,

спеції, сіль за смаком.

Приготування:

Сир протерти через сито, щоб позбутися грудочок. Кріп, петрушку і зелену цибулю дрібно порізати. Збити яйце з сіллю. Додати олію і сир і перемішати. Додати просіяне борошно, соду, погашену оцтом, і замісити тісто. У тісто додати зелень і улюблені спеції і знову перемішати. Ложкою сформувати невеликі кульки. Викласти печиво на застелене папером для випічки і змащене олією деко і покласти у розігріту до 180 С духовку на 25-30 хв. Подавати теплим зі сметаною або майонезом.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Юлія Пацаранюк
20-11-2019, 22:31
Коментарів 0 Переглядів 5 643

Фото ілюстративне

Понад 15 країн світу є споживачами продуктів із нашого краю


Внаслідок аварії кермувальник загинув на місці події, а пасажир отримав травми
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Олена Рєпіна – випускниця Міжнародної програми "Капеланська академія"


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.