RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |
Молодий буковинець » новини » Солона випічка: три смачні рецепти

Солона випічка: три смачні рецепти

Картопляні вафлі з беконом

Інгредієнти:



300 г товченої картоплі,

100 г бекону,

2 яйця,

100 г твердого сиру,

70 г борошна,

3 ст. л кефіру,

½ ч. л розпушувача
,
3-4 пера цибулі зеленої,

сіль, спеції за смаком.

Приготування:

Бекон наріжте дрібним кубиком, зелену цибулю – шматочками по 1 см. Сир натріть на велику тертку. Яйця збийте зі спеціями і сіллю, додайте товчену картоплю і шматки бекону. Змішайте з сиром. Борошно просійте і змішайте з розпушувачем. Додайте його до раніше приготованої маси.

Електровафельницю змастіть маслом і розігрійте. Тісто викладайте в форму і випікайте до золотавої скоринки упродовж 3-5 хв.

Солона випічка: три смачні рецепти


Пиріжки з крабовими паличками

Інгредієнти:

400 г листкового тіста,

300 г крабових паличок,

2 яйця,

200 г твердого сиру,

2 ст. л. майонезу,

1 зубчик часнику,

1 жовток,

олія для обсмажування.

Приготування:

Яйця відварити вкруту, остудити під холодною водою, очистити і натерти. Сир натерти, крабові палички нарізати кубиком. Змішати все, додавши майонез і товчений часник. Тісто розморозити. Трохи розкачати. Порізати на прямокутники. На тісто викласти начинку, згорнути пиріжки, притиснувши краї. Викласти на деко, застелене пергаментом. Розігріти духовку до 180 градусів. Покласти в духовку і випікати 30 хвилин за температури 170 градусів.

Солона випічка: три смачні рецепти


Печиво з домашнім сиром і цибулею

150 г сиру,

1 яйце,

150 г борошна,

пучок зелені (кріп, петрушка),

пучок зеленої цибулі,

1 ст. ложка олії,

0,5 ч. ложки 9%-го оцту,

дрібка соди,

спеції, сіль за смаком.

Приготування:

Сир протерти через сито, щоб позбутися грудочок. Кріп, петрушку і зелену цибулю дрібно порізати. Збити яйце з сіллю. Додати олію і сир і перемішати. Додати просіяне борошно, соду, погашену оцтом, і замісити тісто. У тісто додати зелень і улюблені спеції і знову перемішати. Ложкою сформувати невеликі кульки. Викласти печиво на застелене папером для випічки і змащене олією деко і покласти у розігріту до 180 С духовку на 25-30 хв. Подавати теплим зі сметаною або майонезом.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Юлія Пацаранюк
20-11-2019, 22:31
Коментарів 0 Переглядів 5 556


У Чернівціобленерго оприлюднили графік на завтра


Хоч і загальна кількість відвідувачів зменшилася порівняно з минулим роком, інтерес іноземців зріс.
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Чому всі заздрять українцям? Блог Ярослава Волощука
Не знаю, чи робив хтось дослідження, хто у світі найбільше задоволений своєю владою
Замість саміту миру – варіанти капітуляції. Блог Ярослава Волощука
Ви помітили, що останніми днями на єдиному марафоні поменшало розмов про другий та наступні саміти миру?
ВІДЕО Переглянути все відео

Уже цієї неділі – 24 листопада – у Чернівцях, за сприянням "Словацько-Українського культурно-освітнього товариства", відбудеться зустріч із представниками освітньої програми Free Student.

22 серпня 2023 року Президент України підписав закон, що стосується обов’язкового облаштування бомбосховищ у новобудовах. Як відреагували на ці зміни забудовники й що вони вважають пріоритетним у процесі зведення своїх новобудов, ми поцікавилися у Василя Воєвідка, генерального директора відділу продажів будівельної компанії "Родоліт".

Провайдер INTELEKT пропонує декілька надійних способів залишатися онлайн незалежно від перебоїв з електропостачанням.

В Україні є чимало компаній, що працюють в галузі архітектурного проєктування та дизайну. У міру того, як між ними зростає конкуренція, підвищується і професійний рівень архітектурних бюро. Про особливості роботи одного з таких чернівецьких бюро ми розпитали у Дарії Олексюк, операційного директора бюро архітектури та дизайну DAR group&partners.