RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Ритм життя сучасних людей стає все жвавішим, при цьому рухливість значно знижується. Найбільше від відсутності фізичної активності страждають судини нижніх кінцівок. Адже кров в судинах застоюється, порушується її нормальний відтік, що і призводить до серйозних наслідків, зокрема появи варикозно розширених вен.

Саме з цих причин, варикоз названо найпоширенішим захворюванням сучасного суспільства, або ж "хворобою цивілізації". Статистика говорить про те, що половина працездатного населення земної кулі страждає на варикозне розширення вен.
Причому, це не просто естетична проблема, яка змушує ховати випуклі вени під штанами, варикоз – це хвороба, яка небезпечна своїми наслідками.
Як повернути ногам красу та здоров’я безболісно та без хірургічного втручання? Відповідь на це запитання знають флебологи медичного центру Базисмед, які вже багато років займаються лікуванням варикозу сучасними безопераційними методами.

Безболісне і безопераційне лікування варикозу у Чернівцях. Медичний центр "Базисмед" збереже красу та здоров’я ваших ніг. *

Лікар-флеболог Базисмед Іван Хомишин: "Наявність варикозу загрожує багатьма негативними наслідками: зміна кольору шкіри, поява дерматитів, екземи, трофічні виразки та кровотечі. Також небезпечним є поява тромбофлебіту, виникнення тромбів, що при відсутності своєчасного лікування може призвести до тромбоемболії легеневої артерії, яка є смертельно небезпечною".

Більшість хворих відкладають візит до лікаря через острахи щодо травматичності та складності лікування (наркоз, розрізи, перев’язки, рубці, госпіталізація і т.д.) Нам пощастило жити в час нових технологій та інноваційних методів. У Базисмед лікування варикозу проводять без скальпеля та наркозу.
Лазерна облітерація вен – це процедура, яка займає до 2-х годин, з використанням лояльної місцевої анестезії та без реабілітації. Вже через годину після усіх маніпуляцій ви повертаєтесь додому пішки, а наступного дня можна навіть вийти на роботу.

Лікар-флеболог Базисмед Іван Хомишин: " Після операції людина веде повноцінне життя, вона може приймати душ, займатись спортом, чи іншою фізичною активністю. Немає потреби брати лікарняний, адже періоду відновлення фактично немає".

Безболісне і безопераційне лікування варикозу у Чернівцях. Медичний центр "Базисмед" збереже красу та здоров’я ваших ніг. *


Для деяких пацієнтів питання лікування варикозу є досить актуальним, та через брак коштів люди відкладають візит до лікаря. У медичному центрі Базисмед подбали про це, та розробили спеціальну програму для пацієнтів "Оплата частинами". Адже тут розуміють, що варикоз з плином часу тільки прогресує, і чим більше часу ви зволікаєте, тим важче та дорожче буде лікування.
"Оплата частинами" – це чудова можливість пройти лікування зараз, а сплачувати згодом. Ваш платіж буде розділено на три місяці без жодних відсотків чи переплат.

Також в Базисмед завжди можна отримати безкоштовну онлайн-консультацію флеболога або записатись на прийом в іншому місті, адже лікарі Базисмед щомісяця проводять виїзні консультації в Хмельницькому, Заліщиках, Чорткові, Кам’янці-Подільському, Косові, Коломиї, Яремчі та інших містах.

Лікар-флеболог Базисмед Іван Хомишин: "На консультації ми завжди проводимо ультразвукову діагностику вен обох ніг, даємо заключення та складаємо план лікування. Консультація – це перший крок до відновлення краси та здоров’я ніг. Не варто займатись самолікуванням, ставити на собі експерименти та випробувати усі народні методи. Це по-перше не ефективно, ви втрачаєте час, не отримуєте результату а хвороба все одно прогресує."



Сучасні технології в поєднанні з професіоналізмом лікарів-флебологів медичного центру Базисмед дозволить розпрощатись з варикозом безболісно та всього за один день.
Комфортні умови, висока якість послуг, привітний персонал та професійні лікарі – це все вас чекає в медичному центрі Базисмед.

Адреса: м. Чернівці, вул. Рівненська, 5-А
Тел.: 050 50 55 955
https://www.facebook.com/www.varicose.center/?modal=admin_todo_tour
https://www.instagram.com/varicose.center/?hl=uk
Сайти: https://varicose.center/ua/
https://bazismed.com/



Ліцензія №872 від 17 грудня 2015 року
Редактор: Марія Фернюк
21-11-2019, 11:58
Коментарів 0 Переглядів 6 388

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.