RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Гороскоп на 18 листопада: Козерогам та Скорпіонам варто уникати конфлікту з близькими


У понеділок, 18 листопада, гороскоп ідеально підходить для творчості, наукової роботи і будь-яких самостійних проектів. Розумова діяльність у вас буде на висоті, але при цьому може виникнути тяга до самоти.

Якщо ж уникнути тісного спілкування з оточуючими не вдасться, можливі конфлікти в будь-яких сферах, пов'язані з уявним або реальним обмеженням прав і свобод. Аби цього не сталося, завтра не слід давати волі образам, тим паче спонтанним, пише 1001goroskop.



Овен

Зірки гороскопу вимагатимуть від Овна уваги і турботи стосовно тих, хто перебуває з ними поряд. Можливо, йдеться про роботу, і від Овна знадобиться поділитися своїми знаннями і досвідом. А може бути, допомоги потребуватиме друг. Може навіть виникнути ситуація, яка поставить Овна перед вибором - чи допомагати комусь грошима, службовим становищем, зв'язками? Зірки гороскопу завтра радять Овну допомогти - зроблене добро обов'язково до нього повернеться, а світ стане світлішим і кращим.

Телець

Завтра - день, коли оточуючі здатні вилити на голову Тельця чимало критики. Це може проявлятися в різній формі - від ласкавого кепкування близьких до різкого невдоволення начальства. Навіть найменші прорахунки Тельця будуть кидатися в очі оточуючим, ну а якщо помилок немає, вони їх із задоволенням придумають. Щоб день не приніс Тельцю прикрощів, йому варто поставитися до всього з гумором. Або ж послухатися пораді з анекдоту: "Хочеш позбутися від критики? Нічого не говори, нічого не роби і будь ніким".

Близнюки

Зірки гороскопу попереджають Близнюків про те, що від їхніх очей приховано щось важливе! Можливо, за їхньою спиною плететься інтрига; хтось непомітно вставляє їм палиці в колеса, шкодить кар'єрі або розпускає чутки за спиною. Щоб усе це не завдало справам і репутації Близнюків шкоди, зірки радять їм завтра тримати очі і вуха відкритими для будь-якої інформації. А, крім того, є сенс порадитися з тими, хто знає все про всіх - благо така корисна людина є практично в будь-якому колективі.

Рак

Завтра у Раку прокинеться бухгалтер! Йому будуть відмінно вдаватися будь-які справи, що вимагають уважності, терпіння і пунктуальності. Йому не складе труднощів прочитати в договорі все, що написано дрібним шрифтом, або розібрати завали робочого столу. Особливо добре завтра Рак буде рахувати гроші: гороскоп на цей день сприятливий для вкладень, інвестицій, планування сімейного бюджету і розумних витрат. Покупки, зроблені завтра, здатні радувати Рака довгі роки, так що зірки радять йому вибратися на шопінг.

Лев

Завтра у всіх справах на першому місці у Льва стоятиме своє "Я"! Гороскоп на цей день наділяє його величезними запасами впевненості в собі, схиляючи до егоцентризму. Через це Лев буде схильний приймати рішення одноосібно, не дослухаючись думки інших, зате будьте впевнені: ці рішення будуть продиктовані його турботою про те, як краще. Правда, у оточуючих самовпевнене поведінка Льва завтра навряд чи знайде розуміння, тому при всіх його благих намірах не виключені конфлікти і протидія з боку.

Діва

Зірки гороскопу радять Діві приділити особливу увагу близьким людям, навіть якщо у неї багато роботи. Можливо, Діва вже давно не розмовляла з близькою людиною по душах, а може, між ними накопичилися взаємні претензії і образи? Для того щоб усе виправити, Діві завтра не обов'язково з'ясовувати стосунки. Прогулянка по парку, похід у кафе або в кіно, спільне приготування вечері - найпростіші справи, зроблені разом, повернуть в її серце мир і спокій. А що в житті може бути важливіше?

Терези

Завтра гороскоп Терезів не передбачає надлишку реалістичності - Терези здатні повірити в чудеса! Цілком можливо, що якісь події, яким вони стануть свідком, не будуть укладатися в матеріалістичні уявлення про світ. Можливо, завтра Терези випробують почуття дежавю або на їхніх очах відбудеться дивовижна подія, збіг чи явище. А може бути, між Терезами і симпатичним Кимось пробіжить любовна іскра. Чому б і ні? Адже любов - це теж диво, яке наука поки не змогла пояснити.

Скорпіон

Завтра - день, коли успіх Скорпіону принесуть тільки прості, консервативні шляхи. Якщо він наважиться на сміливий експеримент або надіявся на експромт, то пошкодує. Втім, гороскоп і не схиляє Скорпіона до творчих рішень, спонукаючи діяти тільки напевно. Замість журавля у небі Скорпіон завтра віддасть перевагу надійній синиці в руці, і результат не змусить себе чекати: консервативний підхід допоможе йому не тільки в справах, але і в спілкуванні, і в особистому житті.

Стрілець

Завтра зірки гороскопу раз у раз будуть схиляти Стрільця давати оточуючим поради, причому поради ці будуть вельми слушними! Стрілець буде це робити просто так, за велінням душі, коли його ніхто не просить. Ну а якщо вже до нього звернуться по допомогу, то він зуміє відмінно цю допомогу надати. Єдине "але": тим, кому він завтра зробить добро, треба приготуватися до активної критики з його боку. Стрілець безжально вкаже на всі їхні помилки і недоліки.

Козеріг

Завтра зірки гороскопу віщують Козерогу не найсприятливіший день, проте причиною цього будуть не стільки зовнішні обставини, скільки він сам. Козеріг буде схильний дратуватися на все, його здатна вивести з себе будь-яка дрібниця! Через це можливі конфлікти, образи і непорозуміння з оточуючими. Щоб цього уникнути, Козерогу необхідно завтра звести спілкування до мінімуму і зайнятися чим-небудь позитивним - наприклад, сходити на фітнес або подивитися життєрадісний фільм.

Водолій

Завтра - день, коли з самого ранку все може валиться у Водолія з рук. Він здатен відчути занепад сил, але найгірше, що він може при цьому зробити, - це почати підхльостувати себе! На жаль, але гороскоп не хилить Водолія до трудових (та й взагалі будь-яких інших) подвигів, і з цим необхідно змиритися. Намагаючись взятися за складні справи, Водолій ризикує їх провалити. Щоб день не приніс розчарувань, Водолію доведеться розслабитися і плисти за течією. Нехай він багато чого завтра не встигне зробити, але зате й не зможе нічому нашкодити.

Риби

Завтра Рибам необхідно бути делікатнішими з оточуючими, особливо з близькими людьми, хоча зірки гороскопу, на жаль, не будуть їх до цього схиляти. Їх нетерпимість і вимогливість можуть стати джерелом конфліктів. Якщо ж взаємні звинувачення не входять до завтрашніх планів Риб, їм доведеться йти на розумні компроміси. І щоб нікого не образити, слідувати нехитрому правилу: "Не роби і не говори іншим того, чого не бажаєш собі".

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
18-11-2019, 00:01
Коментарів 0 Переглядів 2 794

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Вручення відбулося у приміщенні Чернівецької міської ради


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.