RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Гороскоп на 17 листопада: Близнюкам та Дівам варто бути обачними


17 листопада буде вдалим для подорожей у знайомі місця, особливо в компанії близьких людей. Це хороший день для неспішних прогулянок по закордонних містах, дегустації місцевої кухні, знайомству.

Про це пише УНІАН.



Астрологи радять завтра залишити собі запас часу, щоб уникнути непотрібних затримок в дорозі.

Овен

Овнам завтра небезпечно втрачати витримку в спілкуванні, послаблювати контроль за будинком, побутом і територією. До останньої хвилини можливі неприємності, наприклад, господарське ускладнення або вторгнення у ваші володіння. Після приватної розмови й розставлення всіх акцентів, не виключено запізнілий конфлікт у відносинах з чоловіком або батьками. 17 листопада рекомендується відкласти будь-які спільні починання з нуля.

Телець

Завтра Тельці можуть розраховувати на емоційну гармонію у взаєминах з іншими людьми, але все ж не варто поспішати з остаточними висновками щодо того чи іншого союзу. Справжня практична вигода від досягнутих домовленостей, на яку ви розраховуєте, з'явиться трохи пізніше. А зараз вам не варто приймати на віру чужі обіцянки, поки вони не підкріплені вчинками.

Близнюки

Близнюкам завтра варто враховувати ризик непередбачених витрат, любовних поразок, інших непорозумінь. Навіть незначні дратівливі дрібниці можуть позначитися на гаманці, додати клопоту на найближче майбутнє або підточити здоров'я. Завтра не рекомендується робити покупки, вибирати екстремальне хобі або активний відпочинок, нагнітати домашні сварки. 17 листопада бажано поберегти від дрібних небезпек і травм дітей. Рак Раки зіткнуться завтра з дратівним боком їхнього вікенду або неприємним присмаком якоїсь історії: сімейної або шлюбної сварки, поділу території. Ризик негативу буде до ночі. Причиною нервозності, порушення, травми може стати втома. 17 листопада варто виключити ініціативи й навантаження, відкласти новий етап змін у будинку.

Лев

Завтра Левам зірки радять усамітнення, але корисним воно буде лише за умови внутрішньої душевної гармонії. Вона ж, у свою чергу, вимагає відсутності зовнішніх дратівливих чинників. Відкладіть поїздки, починання, важливі зустрічі, "виходи у світ". У неділю не варто піддавати ризику власне здоров'я: легко зачепити проблемну точку і загострити хронічні проблеми.

Діва

Завтра зірки радять стати обачнішими Дівам, які не зацікавлені у сварці з друзями та близькими. Якщо ви боїтеся зіпсувати з кимось стосунки, краще уникати тісного контакту. Не кращий день для активної участі в колективному проекті, особливо, у формі фінансових внесків або вирішення спорів. Бажано відмовитися і від починань з нуля: формування команди, вступу в нову групу тощо.

Ваги

Зірки закликають Терези завтра до підвищеної обережності, оскільки підсумки будь-якої справи легко зіпсувати в останній момент. 17 листопада варто аж до ночі контролювати власні імпульси й уникати конфліктів, особливо, якщо дата вашого народження припадає на середину жовтня. Не завадять заходи проти травм, конфліктів, хиб у бізнесі та домашніх справах. Небезпечні будь-які ініціативи.

Скорпіон

Скорпіонам зірки завтра наполегливо рекомендують відкласти усі свої пориви й ініціативи. Якими б ефектними вони вам не здавалися, все зіпсує невдалий вибір моменту або ваша недостатня готовність запланованого. Ви ризикуєте зайти в глухий кут, мимоволі порушити закони, створити собі та іншим неприємності, а також зіткнутися з негативною поведінкою інших людей: двоїстістю, боягузтвом, зрадою.

Стрілець

Стрільці 17 листопада будуть вразливі, схильні до неспокою і не проти поговорити з кимось про свої побоювання. Варто вибирати для цього людей, які не розголосять ваші секрети та не будуть жартувати над вашою слабкістю. Можливо, на цю роль підійде родич або чоловік, який вже знайомий з вашими таємницями, наприклад, ваш психолог або повірений у справах. Завтра небажані починання та публічні виступи.

Козеріг

Завтра успіхам Козерогів заважає цілий комплекс фатальних факторів, особливо – у сфері партнерства. Критичну роль зіграє сам момент: дії по-старому є провальними. У спілкуванні важливо уникати гострих кутів. Нове співробітництво стартує з розбіжностей, у давньому союзі легко втратити контроль і "грюкнути дверима". 17 листопада краще не реагувати на чужий гнів, образу, провокацію тощо.

Водолій

17 листопада Водолії менше потребують свободи та більше – розуміння. Душевна розмова і корисна порада завтра можуть бути для них хорошими ліками, а кращим співрозмовником може стати родич, колега, лікар або представник персоналу. Офіційний контакт завтра пройде ефективніше в довірливому тоні або в приватному порядку. Добре працювати з рецептурою і приватною інформацією, наприклад, особистою медичною картою.

Риби

Риби завтра готові до комунікацій, але по-справжньому готові до спілкування лише з людьми, що їх розуміють. Якщо ви та співрозмовник говорите однією мовою, день гарний і для очної бесіди, і для дистанційних контактів. 17 листопада можлива звістка здалеку. Непогано йтиме творчість, що вимагає усамітнення, роздумів і емоційного спілкування з навколишніми. Ви будете легко трактувати сни, відчуття, символи, прикмети.


Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
17-11-2019, 00:01
Коментарів 0 Переглядів 2 174

Теги -

Для кого можливі графіки відключень

Газовики просять споживачів перекрити крани на спусках перед газовими приладами та не відкривати до зазначеного часу


Такі зміни запровадили "у зв’язку з численними зверненнями мешканців"
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.