RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

ТОВ «УкрПожБуд» розкаже, як ефективно встановити пожежну сигналізацію, відеонагляд, охоронну систему.*

Так склалося, що в Україні до встановлення будь-яких систем захисту звертаються тільки після виникнення самої проблеми. Але ж у нашій державі пожежі не є стихійним явищем, найчастіше її причинами є або серйозне замикання, або підпал, або необережне поводження з вогнем.
А з системами пожежної безпеки від цього можна вберегтися, людство вже придумало, як це зробити.

Саме з метою популяризації систем безпеки та ознайомлення з протипожежними заходами 19 листопада об 11.00 на базі факультету архітектури, будівництва та декоративно-прикладного мистецтва ЧНУ ім. Юрія Федьковича за адресою: вул. Рівненська 16, корпус 8, ауд. 206, "УкрПожБуд" проводитиме науковий семінар.
Взяти участь у ньому зможуть як студенти, так і пересічні громадяни. Захід матиме ознайомчий характер і буде спрямований в першу чергу не на фахівців цієї сфери, а на звичайних людей, які прагнуть жити спокійно та впевнено.

ТОВ «УкрПожБуд» розкаже, як ефективно встановити пожежну сигналізацію, відеонагляд, охоронну систему.*


Системи пожежної безпеки – той напрямок, який, не зважаючи на всі передові технології, на сучасному етапі розвитку ще відстає. На щастя, у Чернівцях уже є компанія, яка підходить до цього питання модернізовано та відповідально – це ТОВ "УкрПожБуд".
Ця компанія надає повний спектр послуг з проєктування, монтажу та обслуговування систем безпеки, зокрема системи відеоспостереження, охоронної сигналізації та системи контролю та управління доступом.

Основним профілем УПБ є робота в галузі пожежної безпеки. Фірма консультує і надає послуги в усіх напрямках протипожежних заходів.
А саме займається встановленням таких систем:
1. Система автоматичної установки пожежної сигналізації.
2. Система оповіщення та управління евакуацією людей.
3. Система пожежогасіння.
4. Система димовидалення.
5. Блискавкозахист.
6. Вогнезахисне оброблення.
7. Система диспечеризації.
8. Експертна оцінка протипожежного стану об’єктів.
9. Технічне обслуговування.
10. Електротехнічна лабораторія.

ТОВ «УкрПожБуд» розкаже, як ефективно встановити пожежну сигналізацію, відеонагляд, охоронну систему.*


В "УкрПожБуд" працюють сертифіковані інженери-проєктувальники, які тепер на вагу золота. Співробітники з однаковою відповідальністю ставляться як до масштабних, так і до більш простих об’єктів, впроваджують як комплексні, так і окремі системи безпеки.
"Ми несемо відповідальність за кожен об’єкт, від консультування до реалізації проєктів будь-якої складності" – стверджують засновники компанії.

ТОВ «УкрПожБуд» розкаже, як ефективно встановити пожежну сигналізацію, відеонагляд, охоронну систему.*


"УкрПожБуд" займається проєктуванням таких систем:
1. Систем пожежної безпеки.
2. Систем охоронної безпеки: периметральна охорона, внутрішня охорона.
3. Відеонагляду.
4. Системи контролю доступу: домофони, турнікети, біометричний доступ.
5. Структурованих кабельних систем: телебачення, телефонізація, системи фонового озвучення, інтернет, серверні кімнати, конференц-зв’язок.

ТОВ «УкрПожБуд» розкаже, як ефективно встановити пожежну сигналізацію, відеонагляд, охоронну систему.*


Після створення оптимального для вас проєкту, інженер УПБ може розробити й кошторисну документацію. А згодом, за вашим бажанням, ця фірма може й реалізувати всі ці проєкти. Це дуже правильне та економне рішення, оскільки не потрібно бігати по різних інстанціях, шукати посередників та хвилюватися про надійність системи захисту, адже тепер одна компанія гарантує вам спокійне життя.
"УкрПожБуд" використовує тільки перевірені рішення. А обладнання, з яким фірма працює, відповідає усім сучасним стандартам та має всі ліцензійні дозволи.

Крім того, "УкрПожБуд" надає послуги з ремонту, монтажу систем опалення, каналізації та водопроводу. Також компанія почала займатися встановленням медичних систем (централізованих систем лікувального газопостачання та комплексного оснащення медичних закладів якісним обладнанням).
Тому, щоб за свою необережність та байдужість не довелося платити своїм життям, здоров’ям рідних, бізнесом чи домівкою, до питань безпеки потрібно підходити з відповідальністю. З "УкрПожБуд" це можливо, адже працівники компанії розуміють всю серйозність поставленого завдання, ви ж довіряєте їм найцінніше – життя та бізнес.

ТОВ «УкрПожБуд» розкаже, як ефективно встановити пожежну сигналізацію, відеонагляд, охоронну систему.*


З приводу реєстрації на семінар звертайтесь за номером тел.: +380666431701
http://upb.org.ua/


www.upb.org.ua
ukrpozhbud@gmail.com
+ 38 (095) 777 85 56
+ 38 (068) 777 85 56
Редактор: Марія Фернюк
5-12-2019, 10:50
Коментарів 0 Переглядів 4 500


Художник Іван Салевич задонатив Віолетті суму на цілий дрон-камікадзе

За вчинене фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!