RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

30 фільмів, які варто переглянути до 30-ти років


Хороший фільм допоможе не тільки цікаво провести час, але і привести думки і почуття до ладу. Достойна кінострічка здатна навіть замінити сеанс у психоаналітика. А деякі з них можуть впливати на наш світогляд і змінювати життя на краще.

Оскільки за межею 30-річного віку перед кожною дорослою людиною стоять певні складності і зобов’язання, ми вирішили підібрати 30 картин із лідерів світового кінематографа, які допоможуть налаштуватися на повноцінне життя до того моменту, як ви розміняєте свій 4-й десяток, пише vsviti.com.ua.



1. 5 фільмів, які допомагають розібратися зі своїми тарганами
Досить часто щасливі і успішні у багатьох відношеннях люди просто не можуть собі дозволити насолоджуватися всім, що мають, адже їхні голови забиті непотрібними шаблонами, страхами та іншими дурницями. Розмінювати 4-й десяток набагато приємніше, коли ваша свідомість вільна від непотрібних стереотипів. І перегляд наступних фільмів допоможе вам у цьому.

Крихітка (Laggies), 2014 - картина наштовхує на роздуми про те, як перестати ховатися від серйозних рішень і усвідомити свій вік.

Мила Френсіс (Frances Ha), 2012 - допомагає зрозуміти, як не жити мріями і приймати навколишню дійсність.

Скафандр і метелик (Le scaphandre et le papillon), 2007 - після перегляду цього фільму неможливо не переоцінити все своє життя.

Бердмен (Birdman), 2014 - історія про те, як перестати чіплятися за минуле і жити сьогоднішнім днем.

Стежки (Tracks), 2013 - героїні потрібно подолати 2 700 км, щоб в її голові нарешті запанував порядок. Всім, хто заплутався у собі достатньо просто подивитися цей фільм.

2. 5 фільмів про здорові стосунки чоловіка і жінки

Любов – складна наука. І кожен осягає її по-своєму. Єдине, що повинно бути однаково добре засвоєно усіма, – це здатність поважати свого партнера, бути йому гідної опорою і підтримкою на все життя. Це складно і іноді здається нереальним. За переглядом цих фільмів починаєш вірити, що це цілком можливо.

Коли чоловік любить жінку (When a Man Loves a Woman), 1994 - "Коли чоловік любить жінку, він готовий на все, щоб змінити світ на краще, і навіть якщо вона не в усьому хороша, він бореться і не здається, щоб у ній розкрилися всі її кращі сторони". Фільм про цілющу силу любові.

Захоплюючий час (The Spectacular Now), 2013 - це історія про те, як світле почуття здатне приборкати бунтівну юність і наставити на шлях істинний.

Любов (Amour), 2012 - ніхто не любить думати про старість, хвороби і смерті. Цей фільм нагадує про те, що всі 3 речі неминучі. Як правило, боротися і миритися з ними випадає комусь одному з пари. Ніяке кіно не підготує до такого, але ця картина змусить задуматися про важливе.

Хто боїться Вірджинії Вулф? (Who’s Afraid of Virginia Woolf?), 1966 - після довгого спільного життя багато сімейних пар стають жорстокі одне до одного. Справжня любов сперпить що завгодно. Картина вчить підтримувати один одного навіть після великого горя і сильного потрясіння.

Валентинка (Blue Valentine) 2010 - цей фільм – нагадування про те, що навіть велика любов руйнується під натиском побуту. І про те, що справжні почуття сильніші за слабких людей.

3. 5 фільмів про те, як побудувати кар’єру
Будь ви хоч маленька тендітна жінка, хоч батько-одинак ​​під 2 метри зросту, забезпечити собі стабільну роботу, яка приносить задоволення і бажаний рівень добробуту, – непросте завдання. А вже якщо до 30 ця мета не досягнута, складно не впасти у відчай. Ці картини показують, як треба боротися за свою мрію у будь-якій ситуації і в будь-якому віці.

Доброго ранку (Morning Glory) 2010 - картина вчить тому, як всі виникаючі на шляху труднощі обертати собі на користь.

Два дні, одна ніч (Deux jours, une nuit), 2014 - фільм показує, як можна ставити мету і йти до неї навіть в моменти глибокого відчаю.

Кадри (The Internship), 2013 - ця історія доводить, що освоювати нову професію ніколи не пізно. І не варто соромитися починати з самих низів, навіть якщо ти вдвічі старший від всіх інших стажерів.

Ділова жінка (Working Girl), 1988 - картина вчить досягати бажаного, не відступаючи ні перед якими труднощами.

Я не знаю, як вона робить це (I Do not Know How She Does It), 2011 - багатьом жінкам здається, що поєднати блискучу кар’єру з роллю ідеальної мами і бути при цьому віртуозною берегинею вогнища – неможливо. Фільм доводить, що ця місія здійсненна.

4. 5 фільмів про сімейні цінності

У гонитві за самореалізацією часом непросто цінувати тих, хто поруч. А іноді і зовсім здається, що всі родичі поставили собі за мету вимотувати вас і заважати у великих звершеннх. Наступні фільми допоможуть кожному подивитися з боку на найчастіші проблеми батьків і дітей, дружин і чоловіків. І зрозуміти, що немає на світі дорожчих і рідніших людей, ніж сім’я.

Хочу як ти (The Change-Up), 2011 - кіно про те, як навчитися цінувати і приймати як є все, що маєш. І особливо свою сім’ю.

Інструкції не додаються (No se aceptan devoluciones), 2013 - фільм дає розуміння того, як примиритися з методами виховання наших батьків і як виробити свої – ті, які допоможуть нашим дітям бути найщасливішими протягом усього їхнього життя.

Дитина напрокат (Rent-a-Kid), 1995 - ця картина здатна пробудити батьківські інстинкти навіть в переконаних чайлдфрі.

Капітан Фантастик (Captain Fantastic), 2016 - фільм показує, як найблагіші наміри щодо сім’ї можуть в якомусь сенсі погубити її. Він може навчити жертовності на благо рідні і прийняття того, що ці жертви, швидше за все, не тільки не оцінять, а й поставлять вам у провину.

Історія Рона Кларка (The Ron Clark Story), 2006 - фільм заснований на реальних подіях. Це історія вчителя-ентузіаста, який щиро любить дітей: навіть проблемних, занедбаних їхніми батьками. На його прикладі можна зрозуміти і відчути, що в світі немає "чужих" дітей.

5. 5 фільмів про материнство
Ніхто ніколи не навчить жінку бути правильної мамою. Вона просто стає нею і діє, керуючись власними інстинктами. Наступні 5 фільмів про таких мам, які захоплюють, лякають, розчулюють, веселять, – таких, з яких хочеться брати приклад.

Моя мама (Mia madre), 2015 - картина показує, як складно часом балансувати між ролями мами і доньки. А ще вона нагадує, що варто більше часу проводити зі своїми рідними, поки вони живі. І намагатися більше пізнавати їх, щоб краще розуміти.

Єлена (Elena), 2011 - фільм про те, як материнство штовхає на відчайдушні кроки.

Аліса тут більше не живе (Alice Does not Live Here Anymore), 1974 - іноді історію з неповною сім’єю можна спробувати піднести дитині як захоплюючу пригоду.

Ерін Брокович (Erin Brockovich), 2000. - ця стрічка навчить бути сильною і незалежною мамою-одиначкою.

Русалки (Mermaids), 1990 - картина показує, як навіть гострі конфлікти в родині можуть легко вирішитися, варто лише поглянути на життя як на веселу пригоду.

6. 5 фільмів про те, як важливо не забувати любити себе

Ми часто відкладаємо свої особисті інтереси на догоду рідним, друзям, роботі. Але любити себе не просто важливо, це неодмінна умова для повноцінного і здорового життя. Отже, якщо раптом вам це здається дивним, перегляд наступних фільмів допоможе вам стати егоїстом хоча б трішки.

У дзеркала два обличчя (The Mirror Has Two Faces), 1996 - цю класичну історію про перетворення гидкого каченяти на прекрасного лебедя варто подивитися, щоб у черговий раз переконатися: в людині все повинно бути прекрасним – і внутрішній світ, і зовнішній вигляд.

Парі Матч (Sex & Mrs), 2000 - цей фільм допоможе зрозуміти, як заново пробудити в собі інстинкти звабливої ​​жінки, впевненої в собі, як знову зажити повноцінним життям після довгого перебування "на паузі".

Красуні худими не бувають (Real Women Have Curves), 2002 - картина зачіпає проблеми багатьох молодих дівчат, які переймаються з приводу своєї зайвої ваги. У ній можна знайти стимули для прийняття себе.

Приховане кохання (L’amore nascosto), 2007 - історія жінки, яка загрузла у нескінченній депресії, може навчити тому, як насправді варто ставитися до власного життя. Адже у кожного з нас є щось важливе, цінне, рідне, улюблене, просто це потрібно зуміти розгледіти за пеленою зневіри.

Один тиждень (One Week), 2008 - головному герою цього фільму допомогло почати цінувати своє життя тільки розуміння того, що вона може у будь-який момент обірватися. Це пригодницька історія про те, як можна почати жити тут і зараз, для себе улюбленого, відкинувши страхи і умовності.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
30-10-2019, 01:30
Коментарів 0 Переглядів 1 504


За вчинене фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

За ці гроші куплять квадрокоптери
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!