RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Юрій Сотничук став першим сімейним лікарем у Чернівцях, який відкрив приватну медичну практику сімейного лікаря і розповів про її особливості.

– Які послуги надаватиме сімейний лікар приватної медичної практики?

– Забезпечуватиму БЕЗКОШТОВНО пакет послуг згідно з наказом МОЗ України №504 від 19.03.2018 року: консультація лікаря, проведення діагностики та лікування, проведення лабораторних досліджень, вакцинація, ведення пацієнтів із хронічними захворюваннями, профілактика.
Також буду видавати всі необхідні медичні довідки, лікарняні, направлення до фахівців вторинного рівня. Хворим, які потребують "доступних ліків", виписуватиму необхідні рецепти.

– У чому особливість вашого медичного закладу?


Найголовніше – це ставлення до пацієнтів. Я постійно буду на зв’язку, також можна буде звертатися і через вайбер, і через соціальні мережі. Якщо не зможу допомогти на відстані, виїжджатиму додому до пацієнтів.

Я дотримуюсь принципів доказової медицини, тому пацієнт може бути впевнений, що йому не призначать непотрібних ліків або неефективних методів лікування.
Намагаюся не пропускати нових тенденцій у медицині.

Крім того, так плануватимемо роботу, що прийом буде здійснюватися без черг завдяки попередньому запису.

Заклад буде складатися з двох кабінетів – в одному приймає лікар, в іншому – невеликий комфортний денний стаціонар. Тож той, кому призначили крапельниці чи уколи, зможе зробити це у нас на місці.
Лікар буде приймати у кабінеті один, медсестра працюватиме окремо. Це зробили цілеспрямовано, щоб між лікарем та пацієнтом було більше довіри, і людина могла б розповісти про свої проблеми зі здоров’ям не соромлячись.
А ще нашим пацієнтам завжди раді будемо запропонувати горнятко чаю чи кави.

– Чи доведеться вашим пацієнтам сплачувати вам як приватному лікарю за прийом чи за якісь інші послуги?

– Незважаючи на те, що лікар приватний, нічого платити за прийом не доведеться, якщо з ним укладено декларацію.
Перший прийом для всіх буде БЕЗКОШТОВНИМ, щоб людина могла познайомитися із лікарем і визначитися, чи хоче вона укласти декларацію.
Можна приходити з 09.00 до 15.00, в інший час – за необхідності.
Якщо декларації немає, тоді прийом буде платним.

Юрій Сотничук перший у Чернівцях відкрив приватну медичну практику сімейного лікаря, запрошує пацієнтів (на правах реклами)


– Як можна укласти з вами декларацію?


– Як сімейний лікар можу укласти декларації із 1800 пацієнтами, але може бути і більше людей.
Акцент роблю саме на дорослих.
Щоб укласти декларацію, потрібно повідомити про це одним зі способів: зателефонувати за номерами телефонів 0505855505 , 0973278816 або зайти на сайт Поліклініки без черг (pb4.com.ua), або прийти особисто.
Якщо вам потрібна консультація лікаря за телефоном – дзвоніть +38 (050) 5892259

– Пане Юрію, що можете розповісти про себе і свій медичний досвід?

– Роботу свою люблю і пацієнтів поважаю.
Навчався на медичному факультеті в Ужгородському національному університеті. За держрозподілом був направлений на навчання у Національну медичну академію післядипломної освіти ім. П. Л. Шупика МОЗ України у Києві. Працював у Житомирській області лікарем та обіймав адміністративні посади.
Маю досвід сімейного лікаря вже 7 років.
Є постійним користувачем Британського медичного журналу, протоколів DUODECIM (фінського медично-наукового товариства), платформ АКСЕМЕДІН та Prometheus.
У роботі керуюся словами проф. Ігоря Галярника – одного з основоположників сімейної медицини в США: "Коли пацієнт приходить до мене, він робить мені велику пошану, бо віддає в мої руки своє здоров’я і свою довіру…"

Наші контакти:
м. Чернівці, вул. Небесної Сотні, 24/4
Т. +38(050)5855505, +38(097)3278816, +38(050)5892259
e-mail: dsotnychuk@gmail.com
Сайт для запису на прийом: pb4.com.ua


Ліцензія МОЗУ від 09.10.2019р., б/н
Редактор: Марія Фернюк
1-11-2019, 14:40
Коментарів 0 Переглядів 13 008


"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник

У 2012 році військовий закінчив економічний факультет
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги