RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Жіночі костюми на Хелловін-2019: оригінальні та моторошні образи - фото


Незабаром розпочнеться найцікавіше свято осені – Хелловін. Це свято для тих, хто потребує нових емоцій, цікавих вражень та спогадів на все життя. На страшному американському святі головним атрибутом повинен бути страхітливий костюм. Ми підібрали для вас найкращу підбірку образів, аби ваша вечірка для вас була особливою.

Кожного року в ніч з 31 жовтня на 1 листопада увесь світ перевтілюється в силу пітьми з настанням найжахливішого і найтаємничішого свята Геловіна. Традиція одягати костюми на свято темряви з'явилася задовго до Різдва. В давнину в Ірландії жили люди з племені кельтів, які поклонялися злим силам. І в один з днів у році вони проводжали літо і зустрічали зиму.



У ніч на 1 листопада кельти одягалися в найжахливіші костюми, щоб відлякувати духів померлих людей, які, на їхню думку, жили у тваринах цілий рік з моменту смерті. Люди одягали на себе шкіру тварин, роблячи з них маски й одяг. У сучасності цей день отримав дещо інших барв. Тепер Геловін – це місце зустрічі людей, які веселяться цього дня та лякають перехожих у своїх страшних та подекуди смішних костюмах. А найкращі образи, які ви можете обрати для себе – дивіться у матеріалі.

1. Маска "Момо"


Жіночі костюми на Хелловін-2019: оригінальні та моторошні образи - фото


Восени 2018 року у мережі з'явилася моторошна гра "Момо", яка провокувала самогубство дітей зі слабкою психікою, на кшталт суїцидальної гри "Синій кит". "Момо" – це жіночка з виряченими очима, величезним ротом та курячими лапами.

За словами розробників, зображення "Момо" – це фотографія скульптури японського художника Мідорі Хаясі, що зображує птаха-матір. Вона з'явилась в музеї жахів у Японії ще в 2016 році і, вочевидь, не має нічого спільного з моторошною забавкою, яка стрімко розповзається світом. Втім виглядає "Момо" все одно доволі жахливо.

2. Мертва наречена

Костюм мертвої нареченої здобув велику популярність після виходу на екрани мільтфільму "Труп нареченої" американського кінорежисера Тіма Бертона. Образ мертвої нареченої – один з найколоритніших, який добре запам'ятається на святковій вечірці Геловіна. Створити подібний костюм можна своїми руками. Для цього потрібне весільне плаття і відповідний грим, який можна нанести самостійно або ж за допомоги фахівців.

Жіночі костюми на Хелловін-2019: оригінальні та моторошні образи - фото


3. Чеширський кіт

Чеширський кіт – це персонаж казки Льюїса Керролла "Аліса в Країні чудес". Це філософський кіт, який вміє розчинятися в повітрі, залишаючи після себе лише посмішку, завдяки якій він і став відомим на увесь світ.

Жіночі костюми на Хелловін-2019: оригінальні та моторошні образи - фото


4. Горгона Медуза


У давньогрецькій міфології Горгона Медуза була чудовиськом з жіночим обличчям і зміями замість волосся. Погляд Горгони Медузи перетворював будь-яку живу істоту в камінь. Костюм Горгони Медузи може бути прекрасним варіантом для святкування Геловіна. Слід пам'ятати, що найважливіше в цьому костюмі – імітація зміїних волосся, яких можна досягнути вплітаючи штучні змії у волосся. Подібні гумові змії продаються у спеціальних магазинах з масками.

Жіночі костюми на Хелловін-2019: оригінальні та моторошні образи - фото


5. Гарлі Квінн

В останні роки зростає попит на супергероїв, про них знімається багато фільмів і заради яких створюються унікальні костюми і антураж. Все це впливає на моду і культуру сучасності. Тепер неможливо уявити святкування Геловіна без костюма Гарлі Квінн з відомого фільму "Загін самогубців".

Образ чарівної лиходійки з добрим серцем і своєрідними манерами створює червоно-синій комплект з куртки-бомбера, шорти, високі кеди, чорні колготки в сіточку і футболка з принтом. Одяг складається з трьох головних кольорів – червоного, синього та білого. З таких кольорів складається і макіяж лиходійки.

Жіночі костюми на Хелловін-2019: оригінальні та моторошні образи - фото


6. Кривава лялька Барбі

Ідея ляльки Барбі цікава тим, що такий костюм підійде і маленькій дівчинці, і підлітку, і дорослій жінці. І для кожної з них він буде особливим.

Жіночі костюми на Хелловін-2019: оригінальні та моторошні образи - фото


7. Клоун Пеннівайз

На початку вересня на кіноекрани вийшла 2 частина фільму "Воно" з моторошним клоуном Пеннівайзом у головній ролі. Фільм розповідає про сімох дітей, яких тероризує невідома істота, що черпає силу зі страху, ненависті і розчарування. Тож образ такого страховиська точно підходить для святкування геловінської ночі.

Жіночі костюми на Хелловін-2019: оригінальні та моторошні образи - фото


8. Зуби вампіра

Засліпіть своєю посмішкою всіх і покажіть недоброзичливцям гострі ікла! Вибравши образ кривавої вампірці, ви станете королевою Геловіна.

Жіночі костюми на Хелловін-2019: оригінальні та моторошні образи - фото


9. Найтірі з фільму "Аватар"

Ідея костюму з фільму "Аватар" – просто незрівнянна! Щоб засліпити своїх друзів і рідних образом на Геловін – одягайте синій костюм і перетворюйтеся на чарівну Найтірі з фільму "Аватар".

Жіночі костюми на Хелловін-2019: оригінальні та моторошні образи - фото


10. Близнючки з фільму "Сяйво"

Станьте на Геловін однією з близнючок культового фільму жахів "Сяйво", знятого за мотивами книги однойменного роману Стівена Кінга. Фільм режисера та продюсера Кубрика був знятий у 1980 році. Минуло вже 39 років з того часу, як Ліза та Луіза Бернс налякали глядачів своїми страхітливими ролями у хоррор-фільмі.

Жіночі костюми на Хелловін-2019: оригінальні та моторошні образи - фото


Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
22-10-2019, 01:30
Коментарів 0 Переглядів 2 410

Теги -
Через погодні умови посівна кампанія цього року почалася раніше
Деякі монети датовані V ст. до н.е. – IV ст. н.е

Для кого можливі графіки відключень
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.