RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

До свого 10-річчя чернівецький туроператор "Аеролюкс тревел" дарує тур до Європи, прогулянку на кораблику Дністром, проживання у котеджі біля Дністра та інші призи.

Тільки у жовтні 2019!  Вигравайте  безкоштовний тур від  туроператора «Аеролюкс тревел» до 10-річчя фірми! (на правах реклами)


Забронюйте тур – і виграйте приз

Усі, хто до 31 жовтня забронюють тур до будь-якої країни впродовж 2019-2020 рр., обов’язково візьмуть участь у розіграші гарних призів.
Потрібно забронювати тур і внести передоплату – всього 10 відсотків від суми.
Туроператор гарантує перерахунок до найнижчої ціни, якщо ціна зміниться – ніхто нічого не втратить. Бронювати тури можна на 2019 і весь 2020 рік.

Тільки у жовтні 2019!  Вигравайте  безкоштовний тур від  туроператора «Аеролюкс тревел» до 10-річчя фірми! (на правах реклами)


У "Аеролюкс тревел" особливо радять бронювати літній та осінній відпочинок у Туреччині.

31 жовтня в офісі туроператора "Аеролюкс тревел" розіграють призи, а саме:
- тур Європою для двох;

- два сертифікати на проживання у котеджах на базі відпочинку на березі Дністра (можна обрати потрібну дату до 30 червня);

- прогулянка Дністром на кораблі (весна чи літо);

- добротна валіза.

Для нас головне – зберегти обличчя перед туристом


"На ринку туризму ми працюємо уже 20 років, а під брендом "Аеролюкс тревел" – 10, – розповідає Альона Єрьоменко, директор туроператора "Аеролюкс тревел". – Тому на свій день народження ми підготували такий подарунок і хочемо розіграти цінні призи серед тих, хто у жовтні замовить у нас тур.
Наші клієнти це – учні, студенти, дорослі різного віку. І ми усім можемо запропонувати щось особливе.
Наш досвід дозволяє обрати оптимальні варіанти. Як на мене, немає хороших чи поганих напрямків, головне – вислухати, чого хоче клієнт і запропонувати йому якісний відпочинок.
Ми цінуємо гроші кожного і намагаємося витратити їх максимально оптимально".

Тільки у жовтні 2019!  Вигравайте  безкоштовний тур від  туроператора «Аеролюкс тревел» до 10-річчя фірми! (на правах реклами)


Директорка "Аеролюкс тревел" додає, що у них червоною лінією проходить саме максимальна увага та індивідуальний підхід до кожного туриста. Кожному за його бажанням і бюджетом тут завжди щось підберуть.

"Для мене важливо вибрати найкращий варіант "ціна = якість", – наголошує Альона Єрьоменко. – Ми супроводжуємо туриста, так би мовити "від" і "до", 24 години на добу ми підтримуємо зв’язок з ним у будь-яких ситуаціях. Нам головне – зберегти обличчя перед туристом".

Із Чернівців будуть вильоти до Туреччини чотири рази на тиждень


Сьогодні "Аеролюкс тревел" слідкує за всіма новинками у сфері туризму та пропонує круглорічні тури та відпочинки.

- Влітку: Туреччина, Болгарія, Чорногорія, Хорватія, Єгипет, Греція. Туреччина – основний напрям тут.

- Екзотичні тури: Мексика, Мальдіви, Домініканська Республіка, Куба.

- Зимові індивідуальні тури. Один із основних напрямів – зимова гірськолижна Австрія та новорічно-різдвяні свята.

- Екскурсійні тури, зокрема шкільні, у Прагу, Краків, Угорщину.

- Екскурсійні тури Україною: Львів, Долина нарцисів на Закарпатті, парк "Софіївка" в Умані, фонтани у Вінниці.

- Тури вихідного дня – ближня Європа: Краків, Прага, Будапешт.

"У жовтні є подвійна хороша нагода, – каже директорка "Аеролюкс тревел" Альона Єрьоменко. – Це і тур забронювати, і додатково хороший приз виграти.
Хто планує наступного року відпочинок у Туреччині, якраз раджу його бронювати. Адже цього року був шалений наплив туристів до Туреччини, тому бронювати треба завчасно.

Також є гарна новина: наступного року з Чернівців будуть вильоти чотири рази на тиждень впродовж всього літа, такого ще не було.
А з жовтня 2019 р. зі Львова розпочинаються авіаперельоти в ОАЕ.
Для багатьох наших туристів відлітати з Києва – незручність і проблема. Тому ми формуємо тури під львівські авіарейси.

А загалом наші менеджери їздять у рекламні тури, навчаються на семінарах, ми постійно тримаємо руку на пульсі всіх новинок туризму.
Це все для того, щоб запропонувати нашим клієнтам найоптимальніший варіант".

Бронювати тури можна за адресою та телефонами:
туроператор "Аеролюкс тревел", вул. П. Орлика, 2-А (колишня Гайдара),
тел.: 0372 - 545-070, 900-771,
мобільний та вайбер: 050- 374-20-10,
office@aeroluxe.com.ua – основна поштова скринька,
reservation@aeroluxe.com.ua – поштова скринька для бронювань турів.

Тільки у жовтні 2019!  Вигравайте  безкоштовний тур від  туроператора «Аеролюкс тревел» до 10-річчя фірми! (на правах реклами)
Редактор: Марія Фернюк
25-10-2019, 12:56
Коментарів 0 Переглядів 7 444

Низка населених пунктів залишиться без електрики через ремонт електричного обладнання

"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги