RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Майбутнє енергетики за природніми джерелами енергії. Тому фахівці радять активно використовувати сонячні електростанції.

Як зробити будинок енергонезалежним і заробляти на цьому гроші, розповіла менеджер фірми “Промінь Енерго Плюс” Руслана Ратушняк.

Як зробити будинок енергонезалежним і заробляти на цьому гроші  (на правах реклами)

Чому потрібно встановлювати сонячну електростанцію?

Сонячна електростанція — це система високотехнологічних інженерних споруд, що направлена на отримання сонячної енергії та перетворення її в електроенергію.
Вона є екологічно чистою та не впливає на довкілля, оскільки до виробництва не залучає жодних шкідливих речовин.

Україна на законодавчому рівні почала заохочувати людей переходити на альтернативні джерела енергії.
Запроваджено спеціальний “Зелений тариф” для громадян.
Закон “Про альтернативні джерела енергії” дозволяє застосовувати цей тариф для електроенергії, яку виробляють приватні сонячні електростанції потужність до 30 кВт.
Крім того, скасували обов’язкову умову щодо розміщення таких установок виключно на дахах або фасадах будівель.
Тож кожна людина може на своїй приватній території встановити сонячну електростанцію.

Як зробити будинок енергонезалежним і заробляти на цьому гроші  (на правах реклами)


З чого розпочати встановлення сонячної електростанції?

Спочатку потрібно визначити потужність сонячної електростанції, яку хочете використовувати, та написати заяву у місцевий РЕМ.

З допомогою наших фахівців обираєте інвертор та тип сонячних панелей: монокристалічні чи полікристалічні, їх потужність, тип металоконструкції, на якій буде стояти станція тощо.

Як зробити будинок енергонезалежним і заробляти на цьому гроші  (на правах реклами)


Технічна бригада виїжджає на територію клієнта та безкоштовно консультує, зокрема визначає найбільш вигідне розташування панелей, відповідно до кута падіння сонячних променів. І тоді генеруюча станція працює максимально ефективно.

Станцію наші фахівці встановлюють приблизно за два тижні. Але потрібно враховувати, що трохи довше доведеться оформляти документи у РЕМі для підключення до електромережі, та видачу всіх необхідних документів для "Зеленого тарифу".

Як зробити будинок енергонезалежним і заробляти на цьому гроші  (на правах реклами)


Скільки можна заробити на “Зеленому тарифі”?

З року в рік дедалі популярнішим стає встановлення сонячних батарей.
І найбільше їх встановлюють саме на Західній та Південній Україні. На Буковині останніми роками теж пішла тенденція до збільшення встановлення сонячних електростанцій. Адже є чимало переваг природньої енергетики.

Як зробити будинок енергонезалежним і заробляти на цьому гроші  (на правах реклами)


Електроенергія із сонячних батарей продається обленерго за “Зеленим тарифом”, який є вищим, за звичайний тариф. Наприклад, встановлюєте сонячну електростанцію на 30 кВт, частину виробленої електрики використовуєте для споживання у будинку, а на решті — заробляєте гроші.

Ті клієнти, які вже встановили сонячні батареї, відзначають, що сонячна електростанція - це вкладення, яке повертається через три-чотири роки, а далі отримуєте чистий прибуток від роботи станції. Станція працює більше 30 років.

Для тих, хто вирішить поставити сонячну електростанцію до кінця цього року, буде діяти найбільш вигідний тариф для продажу електрики — 4,89 грн/кВт/год. У 2020 році ця ціна становитиме — 4,34 грн/кВт/год, у 2025 - 3,80 грн/кВт/год.

Здійснимо комерційний розрахунок на домашню електростанцію на 30 кВт: вартість електростанції від 420 тисяч гривень, окупність ≈ 2,5-3,5 роки, дохід за рік ≈ 140-170 тисяч нривень, дохід за весь період “Зеленого тарифу” (2020-2030рр) ≈ 1 млн 600 тис. грн.

У чому перевага фірми “Промінь Енерго плюс”?


Як зробити будинок енергонезалежним і заробляти на цьому гроші  (на правах реклами)


Фірма “Промінь Енерго плюс” насамперед пропонує дешеві ціни на сонячні панелі, оскільки закуповує товар від виробника без посередників. Фахівці особисто контролюють якість у процесі виготовлення на заводі. Тому дають особисту гарантію на сонячні панелі.
Товар має сертифікати якості та декларації відповідності.
“Промінь Енерго плюс” пропонує безкоштовний юридичний супровід.
Якщо клієнт немає часу займатися документами у місцевому РЕМі, компанія може взяти на себе весь бюрократичний процес і представляти інтереси клієнта від його імені безкоштовно.

Плюси сонячної електростанції


- Вклад в екологічність планети.

- Енергонезалежність. Навіть якщо щось станеться з електрикою, сонячна електростанція буде забезпечувати помешкання необхідною електрикою.

- Заробляєте гроші “на сонці”. Станція окуповується через 3-4 роки використання, далі Ви будете отримуватимете чистий прибуток.

Де придбати сонячні електростанції?


Більше інформації про сонячні панелі, а також прорахунки особисто під вас можна зробити за адресами:

м. Чернівці, проспект Незалежності, 131, ТЦ “Проспект”, оф. 244;
т.: (050) 207 7720, 097 060 9999, 068 060 1111

м. Львів, вул. Івана Гонти, 4;

м. Хмельницький, вул. Староконстянтинівське шосе, 5, оф. 317;

м. Тернопіль, вул. Митрополита Шептицького, 4А, оф. 15;

м. Дунаївці, вул. Франца Лендера, 28.

http://prom-energy-plus.com.ua/
Редактор: Марія Фернюк
24-10-2019, 20:42
Коментарів 0 Переглядів 5 301

Низка населених пунктів залишиться без електрики через ремонт електричного обладнання

"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги