RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Що відомо про стан здоров'я Анастасії Заворотнюк


Російська акторка Анастасія Заворотнюк, найбільш відома за роллю у серіалі "Моя прекрасна няня", перебуває в одній з московських онкологічних клінік зі страшним діагнозом – рак мозку.

Нещодавно в новинах з'явилась інформація, що актриса вийшла з медикаментозної коми, однак представник Заворотнюк просив довірятись лише офіційним ЗМІ.



Згідно з останньою інформацією, директор Анастасії Заворотнюк Стас Христов вирішив спростувати всі чутки про смерть актриси, які днями поширила низка російських ЗМІ. Він зазначив, що варто довіряти лише офіційним заявам родичі та представників актриси, які вони публікуватимуть в авторитетних ЗМІ.

"Анастасія Заворотнюк і її оточення просять припинити спекуляції навколо її здоров’я і закликають людей вірити тільки тій інформації, яка з’являється в офіційних ЗМІ. Ми просимо поважати рішення актриси і її сім'ї",– заявив Стас Христов в деяких Telegram-каналах, передають в "НТВ".

Раніше зазначалось, що Анастасія Заворотнюк не може дихати самостійно, а медики діагностували в неї запалення легенів та частковий параліч. Стан здоров'я акторки різко погіршився: зірка впала у глибоку кому, тому "будь-яке хірургічне втручання могло бути небезпечним".

Водночас продюсер групи "Ласковый май" Андрій Разін також заявляв в коментарі російським ЗМІ, що лікарі прогнозували Анастасії Заворотнюк всього кілька днів життя. Саме тому, начебто, до московської лікарні приїхали її чоловік Петро Чернишов та мама Валентина. За словами Разіна, в актриси почалась остання стадія, а медики не давали жодних прогнозів на одужання Анастасії Заворотнюк.

"У Польщі все прискорилося. Все блискавично розвивається, порятунку практично немає. Вона зараз в комі, без свідомості, нікого туди не допускають, крім чоловіка. Я вчора подзвонив лікарям, які їй допомагають, запитав, чи можна її навідати? Кажуть, що ні, бо її ввели вчора в штучну кому, на жаль, їй залишилося жити кілька днів. Всі можливі методи лікування вона пройшла, але почалася остання стадія – набряк мозку. На жаль, лікарі тут безсилі", – заявляв Андрій Разін.

Також продюсер додав, що причиною хвороби Анастасії Заворотнюк могла стати процедура з використанням стовбурових клітин. Такий метод омолодження випробувала і Жанна Фріске, яка померла від раку у 2015 році. Як і Заворотнюк, вона почала боротись із недугою після народження дитини.

"Пам'ятаю, ще років 15 тому вона мені говорила: "Ти не пробував стовбурові клітини? Нова методика омолодження, продовжує життя, за нею майбутнє". Тоді це було модно, багато артистів, зокрема, і Жанна Фріске, цим захоплювалися, хотіли бути вічно молодими",– додав Андрій Разін.

За інформацією ЗМІ, акторка довгий час жалілася на головні болі. Ймовірно, вони були спровоковані хірургічним втручанням німецьких лікарів. Навесні Заворотнюк літала в Німеччину до найкращих лікарів з надією на допомогу. Медики провели трепанацію черепа, щоб дістатися до пухлини, втім вони не дали бажаного результату. Коли ж зірка повернулася в Росію, то їй різко стало погано, вона викликала швидку допомогу і навіть показала заключення лікарів. На її голові виднілися багаточисленні шрами.

За словами журналістів, помилкою німецьких лікарів став вибір знеболюючого. Фахівці спочатку призначили актрисі занадто слабкий засіб, який не знімав неприємних відчуттів.

Чоловіка Анастасії Заворотнюк помітили в одній з клінік Москви, де, ймовірно, перебуває під наглядом лікарів акторка. Напередодні у цій клініці була 22-річна донька актриси Анна. Представники госпіталю не підтверджують інформацію про зіркову пацієнтку, проте в соцмережах стверджують, що охорону закладу посилили. Водночас в російських ЗМІ заявили, що за фото Анастасії Заворотнюк видання готові віддати більше мільйона рублів.

Крім цього, 19 вересня на телеграм-каналах База та MASH повідомили, що стан актриси вкрай складний, проте вона вже вийшла з коми і дихає самостійно. За їхніми даними, Анастасію Заворотнюк перевели з реанімації до терапевтичного відділення, а медики почали робити антибактеріальну терапію. Таку інформацію лікарі ставлять під сумнів, оскільки з діагнозом Анастасії Заворотнюк на це мало шансів.

Що сталось із Анастасією Заворотнюк?


Ще на початку серпня 2019 року російські ЗМІ повідомляли, що Анастасія Заворотнюк має рак мозку. За неофіційними даними, про недугу акторка довідалась після народження доньки Міли, у жовтні 2018 року. Розголошувати цю інформацію та деталі лікування вона не захотіла.

Сусідка Анастасії Заворотнюк розповіла журналістам, що зірка "Моя прекрасна няня" помітно погладшала. Перед госпіталізацією її мама зізналась, що акторка завжди скаржиться на мігрені.

Чесно кажучи, навіть не впізнала її. Адже вона завжди худенька була, як статуеточка. А тут така повна, зовсім інша людина. І волосся її розкішного ніби немає, косиночка на голові. Це все від ліків. Зараз, начебто, поклали в лікарню. А до цього, влітку, вдома була. Але в селищі її майже не бачили, я думала, в Америку до доньки полетіла. Але потім бачу, Валя плаче постійно. У Насті, каже, сильно голова болить, спати не може, – розповіла жителька села Крекшино.

Курс лікування Анастасія Заворотнюк проходила у Польщі. Саме там стан акторки погіршився, а рідні перевезли її до Москви. Водночас представники зірки не підтверджують резонансні новини про рак. Директор Анастасії Заворотнюк Марина Потапова заявила, що ніякого захворювання немає, а акторка просто насолоджується материнством.

"Діагнозу рак мозку у неї немає. Дайте їй спокійно насолодитися материнством! Довгоочікувана дитина – це таке щастя", – заявила Марина Потапова. передає "Новое время".

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
8-10-2019, 00:50
Коментарів 0 Переглядів 3 044

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Ця вистава передбачена як для дорослих, так і для дітей


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.