RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Клітинка і шкіра: що варто знати модницям цієї осені

Осінь – особлива пора. Сонце ще досить привітне, однак уже хочеться захиститися від поривів вітру светриком, а різнобарвне листя побуцати в новеньких ботільйонах. Кожна нова пора року ставить перед нами одвічне питання – що одягти? Щоб завжди виглядати гарно і бути в тренді, потрібно розібратися, який стиль в одязі диктує нам цьогорічна осінь.



Модні новинки осені-2019

Гардероб кожної людини повинен мати базовий набір речей, які завжди актуальні і в моді. Зазвичай, їх не багато, однак вони легко компонуються з трендами нового сезону. За даними майданчику продажу shafa.ua до такого переліку належать:

- куртка;
- легке пальто;
- спідниця-олівець;
- темні або сині джинси;
- класичні брюки;
- легка кофтинка приглушених тонів;
- кардиган чи жакет;
- осінні черевики;
- повсякденні туфлі чи інше зручне взуття

Про основні модні тенденції цієї осені розповіла іміджмейкер, консультант по стилю Леся Гайван.

- Тренчі продовжують перебувати серед основних трендів осені-2019, проте вже більш незвичного крою і більш яскравих кольорів, а також з принтами чи в клітинку. З верхнього одягу в моді також кейпи і пончо, максіпальто. Стильно виглядатимуть хутрові деталі на манжетах, кишенях, по низу, на капюшонах верхнього одягу.
- В моду цієї осені ввійшов стиль "preppy", який прийшов в Україну з американських коледжів, і поєднує в собі комфортні і стильні речі з якісного матеріалу. Це сорочки в клітинку, жилети, сорочки поло, блейзери, светри з ромбами, лаковані лофери та інше. Органічно цей стиль виглядає тоді, коли з нього запозичують декілька елементів і використовують при створенні образу.
- На хвилі цієї осені ви перебуватимете і в шкіряному одязі, причому одягтися в нього ви можете з голови до ніг. В моді як спідниці, сукні, брюки, куртки, комбінезони, тренчі із натуральної шкіри, так із екошкіри. Ефектно виглядатиме акцент на талії за допомогою шкіряних ременів, які по кольору не співпадатимуть із кольором основного одягу.
- В моду повернулися широкі і довгі брюки, а також штани-кюлоти, які гарно поєднуються з ботільйонами.
- Максіспідниці, спідниці плісе, атласні спідниці теж вигідно підкреслять ваш стиль цієї осені.
- Якщо ви підете купувати сукню, то зауважте, що наразі в моді сукні-колони – довгі і прямі.

Модниці восени 2019 року надаватимуть перевагу брутальним черевикам на тракторній підошві зі шнурівкою, а також ботільйонам у вікторіанському стилі.

Клітинка – цей принт знову на піку популярності. Головне, вміло його поєднувати.

Як вигідніше купувати – офлайн чи онлайн


Купувати на інтернет-майданчиках дешевше, ти економиш купу часу, швидка оплата карткою, однак не завжди отримуєш те, що треба, а доставка іноді коштує невиправдано дорого. Натомість купуючи речі офлайн ти бачиш товар, можеш його приміряти, але часто він коштує невиправдано дорого і на похід по магазинах ти витрачаєш багато часу, який би міг присвятити своїм друзям чи рідним.

Як варіант, купувати на перевірених торгових майданчиках, які гарантовано доставлять ту річ, яку ти бачиш на картинці. За умови, якщо вона тобі не підійшла, забезпечать швидкий обмін або ж повернуть гроші. Наприклад, маркетплейс shafa.ua має понад 300 тисяч активних підписників, які постійно діляться своїми враженнями від куплених речей. Тож можна оцінити і якість товарів, і наскільки очікування від покупки співпадатимуть з реальністю.

Тому, визначившись, які тренди осені тобі до вподоби найбільше, зможеш легко зорієнтуватися на подібному майданчику для купівлі речей в режимі онлайн.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Юлія Леськова
6-10-2019, 00:49
Коментарів 0 Переглядів 1 007

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.