RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Роман з одруженим: 9 ознак, що чоловік ніколи не розлучиться


Скільки б психологи не переконували, що роман з одруженим чоловіком прирікає на страждання, жінки щоразу вірять, що фінал історії буде щасливим. Для деяких жінок стосунки з одруженим чоловіком – лише секс і нічого особистого, але таких одиниці. Більшість коханок плекають в душі надію розвести його з законною половиною. Але такий шанс випадає рідко.

Як не витратити кращі роки даремно, і за якими сигналами можна зрозуміти, що обранець не піде від дружини, пише gazeta.ua.



Немає проблем

Ваших проблем для нього не існує. Чоловіка цікавлять секс і та частина вашого життя, яка пов'язана з ним – коли і де ви проведете спільне дозвілля, як часто будете зустрічатися, в який ресторан підете повечеряти і так далі. Ваше життя поза відносин з ним – ваша сім'я, робота, діти, батьки, родичі, друзі і справи – його не цікавлять. Занурюватися у все це повною мірою і брати на себе відповідальність він не готовий. Це говорить про те, що ви не включені в його подальші плани. Такий чоловік ніколи не піде від дружини до вас. Якщо ви мрієте безпосередньо про одруження і створення сім'ї, задумайтеся, чи варто продовжувати роман?

Заборонена тема


Спільні плани на майбутнє і розвиток ваших подальших відносин для нього табу. Він спілкується тут і зараз, не забігає вперед, нічого не обіцяє, не будує планів на майбутнє. Він не обмірковує в деталях ваш з ним спільний побут, не пропонує конкретики, наприклад – я купую квартиру, в якій ми з тобою будемо жити, розлучаюся з дружиною протягом кількох місяців і пропоную тобі руку і серце. Якщо чоловік старанно уникає подібних тим – це поганий сигнал. Так він демонструє, що в майбутньому нічого міняти не збирається. Ваші надії вийти заміж за цього чоловіка марні.

Діалоги про кохання


Щирих зізнань у коханні на тверезу голову ви від нього не почуєте. Багато чоловіків, говорячи про свої почуття, бачать для себе певну відповідальність. Для них це крок вперед у розвитку ваших відносин. Партнер, який не бачить спільного майбутнього з вами, навряд чи буде розорювати душу. Втім, є інша категорія чоловіків – базіки-спокусники. На першому ж побаченні вони зізнаються в коханні, планують імена ваших майбутніх дітей і клянуться вам у вічній вірності. У ці визнання вони не вкладають ніякого сенсу і не планують виконати хоча б одну обіцянку.

Втеча з перешкодами

Деякі чоловіки маскуються під жертву обставин. Вони знайдуть тисячу відмовок, щоб не йти з сім'ї. Ваш обранець вас любить, але не готовий прямо зараз розлучитися, тому що маленькі діти, складний розділ майна, дружина хворіє. Чоловік-жертва може годувати обіцянками і "динамити" вас десятки років. До речі, такий сценарій розвитку подій можливий і з неодруженим партнером, який не готовий до шлюбу.

Шпигунські ігри

Ваш коханий не знайомить вас ні з ким – ні з батьками, ні з близькими друзями. Коли чоловік планує кардинальні зміни в сімейному стані, він розповідає про свої особисті справи спочатку кращому другу, потім просто товаришам або колегам, потім рідним, йому важливо їхню думку. Така послідовність дій говорить про те, що він налаштований серйозно і рішуче, для нього важливо, щоб його оточення прийняло нову обраницю. Втім, якщо партнер все-таки познайомив вас з друзями, варто уважно придивитися до компанії. Якщо всі його друзі мають коханок і не йдуть від дружин, значить, і вам уготована виключно роль коханки.

Маніпуляції

Варто тільки відкрито заявити про бажання стати його дружиною, як він тут же закочує скандал. Чоловік обсипає вас звинуваченнями, що ви псуєте ваші ідеальні відносини, не даєте йому можливість будувати своє подальше життя з вами, змушуєте конфліктувати і взагалі його не любите. Далі за сценарієм він йде. Така маніпулятивна поведінка говорить про те, що чоловік не готовий до серйозних стосунків. Він завжди знайде, до чого причепитися, щоб перервати роман. До тих пір, поки ви не заховаєте свої амбіції з бажаннями і не проявите ініціативу для примирення. Схема буде повторюватися з разу в раз. І всі ваші вимоги будуть перетворюватися в порожній звук.

Чоловік на годину

Бурхливий секс, пристрасть. А після – раптова зміна настрою і неприхована неприязнь до вас. Таке відбувається з чоловіками, у яких добрі, теплі взаємини з дружинами, але інтимна частина шлюбу відсутня. Вони змушені задовольняти базові потреби на стороні, але в глибині душі їм соромно за зраду. З ненаситного самця і мачо він перетворюється в роздратованого неприємного типаа, який хоче якомога швидше завершити спілкування до наступного разу. Ваша присутність загострює почуття провини.

Під прикриттям

За доглянутим чоловіком стоїть жінка, яка завжди стежить за його зовнішнім виглядом. Він носить обіди в контейнерах і не може жити без її порад? Значить, він бачить в ній стратегічного союзника, з яким обговорює все. Таку дружину-партнера кинути набагато важче, ніж найбажанішу коханку. Він не стане нічого змінювати у своєму житті і ніколи не зруйнує сім'ю.
Довгострокові інвестиції

Рідко коли чоловік стане даремно смітити грошима. Швидше, він вкладе їх у якийсь привабливий проект, чи то бізнес-проект, хобі чи жінка. Чоловік буде вкладатися в свою законну половину, бо вона цього потребує. Плануючи майбутнє з жінкою, чоловік припускає і витрати на неї. Якщо ж ви бачите, що в його статтях витрат ви ніяк не фігуруєте, значить, офіційного шлюбу з ним не чекайте.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
4-10-2019, 00:30
Коментарів 0 Переглядів 34 132

Теги -


Викрили злочинну організацію, до якої входили відомі підприємці з Чернівців та службові особи

Пожежу помітили сусіди, проте вже тоді, коли полум'я охопило весь будинок
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.