RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Що дратує жінок під час сексу найбільше

Учені встановили, що найбільше дратує представниць слабкої статі під час інтимної близькості.

Топ-10 речей, які позбавляють жінок бажання займатися сексом:



1. Увімкнений телевізор.

Гірше, ніж "так він мені не заважає", може бути тільки "нехай працює, мене це відволікає". Відволікає від чого? Від жінки, яку ти затягнув в своє ліжко? Нехай все буде не так довго, як з телевізором, але зате ніжно і без "відволікаючих" маневрів.

2. Порно-ідеали.

Ну, скажімо, він бачив у кіно для дорослих, як жінка згинається кренделем або з легкістю встає у вертикальний шпагат, або виробляє з його "агрегатом" якісь чудо-штуки. Та й сама актриса завжди готова ойкнути, на всі руки (ноги і т.д) майстриня, та й пози у них там в кіно — акробатам на заздрість. І ось він намагається все це відтворити зі звичайною дівчиною-бухгалтером, забуваючи, що в кіно є монтаж, а земляни не всі вміють закидати ногу за вухо. Загалом, всякі фантазії треба спочатку обговорювати, тим більше якщо вони вимагають акробатичної підготовки.

3. Запитання "ну як?".

Ти ж все бачив і чув! Навіщо питати "ну як?". А якщо нічого не почув, тим більше, краще не питати. Коли жінка захоче тебе, гіганта, похвалити, вона це зробить і без запитань.

4. Ляснув так ляснув.


Десь у чоловічих журналах пишуть, напевно, що жінки люблять, коли їх шльопають. Хтось любить, хтось ні. В будь-якому разі, грайливо шльопнути і врізати так, щоб долоня горіла — речі різні! Любительки "батога" вам про свої уподобання розкажуть. З іншими краще все-таки "пряником".

5. Часниковий поцілунок.

Єдине, чим може бути наповнений поцілунок — це ніжність. Ну, в крайньому випадку, огірки досить приємно пахнуть. А от після курки-гриль або бутерброда з ковбасою не варто доставляти дамі всякі різні задоволення. Жир, гострі спеції, запахи — всьому цьому не місце серед поцілунків і пестощів.

6. Вампірські укуси.

У кіно для підлітків це, можливо, і романтично. За домовленістю і спільною згодою (а давай сьогодні "покусаємось"?) — ніяких проблем. Але коли без попередження принц вгризається в шию, це може бути зайвим. Що стосується грудей — навіть не думайте про це і прибирайте зуби! І ще дівчині, між іншим, вранці на роботу з відкритою шиєю йти. Загалом, не розпускати зуби.

7. Сам придумав, сам образився.

"Тобі не сподобалося… Я знаю, тобі не сподобалося… Я — невдаха. І нема чого мене втішати".

8. Перемогти колишнього.

Можливо, дівчина була настільки необачно, що розповіла про переваги свого колишнього. Тут вже сама винна, що розбудила дух змагання. Але буває, що чоловік просто хоче всіх перемогти. Так і каже "зараз я тобі покажу! Твій Федя так ні за що не зможе!". Ох, милий друг, ось тобі телефон Феді, йди перемагай його на татамі, на дуелі, в тирі, в барі… По-чоловічому.

9. Швидкість – то не головне.

Жінки примхливі, так-так. Але, якщо ми тут говоримо про ідеал, то від нього віддаляють дві тактики. Перша — лінь. Перекинувся на спину, руки за голову поклав і … все. Це не масаж і не солярій. Тут потрібно участь двох. Друга проблема — протилежна. Між собою дівчата називають це "кроликом", "відбійним молотком" або "швейною машинкою". Ви зрозуміли про що мова? Тоді злегка зменшуємо швидкість.

10. Важкувато.

Міцні обійми — добре. Притиснутися кожною клітинкою свого тіла — дуже романтично. Але не відпускай руки, коли ти зверху! Витримати на собі 120 кг тендітним жіночим ребрах не під силу. Так що тренуйте біцепси і трицепси, чоловіки!

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Микола Кобилюк
23-09-2019, 01:49
Коментарів 0 Переглядів 10 992

Теги -

Пожежу помітили сусіди, проте вже тоді, коли полум'я охопило весь будинок

Захисник загинув, а на його гроші було куплено дрони та автомобіль
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі
Через теплу погоду тюльпани розквітли майже на 20 днів раніше


“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Навіщо сушити голову марними переживаннями, якщо ще до настання свят встигаєте взяти участь у практичних майстер-класах із великодньої випічки на дріжджах та заквасці — "Пасхальна випічка – Panettone" та "Сучасні традиції Великодня" від професійної кулінарно-кондитерської школи Chef Arts School.