RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Завершення літа – це не привід сумувати за морем, відпусткою та часом для себе. Адже у наш час цілком реально відпочивати, не подорожуючи, а релаксувати у вільний від роботи час. Тепер все створюється для того, щоб нам жилося якомога комфортніше.

Одним із закладів, де можна відпочити, відчути енергетику солоної води, вдихати справжній морський запах є Салону клімату Мертвого моря "Edom", відкриття якого відбулося 30 серпня.

Мертве море в Чернівцях: про відкриття Салону «Edom» (на правах реклами)


Перед самим заходом власниця салону Рита Олександрівна Тагер розповіла, що заклад відкрила тільки після того, як переконалася у цілющих властивостях грязей Мертвого моря.
Мама пані Рити довгий час лікувалася від псоріазу, але нічого не допомагало.
Провівши деякий час на Мертвому морі, вона відчула, що покращення є, але сонце надто подразнювало шкіру. Тому дійшли до висновку – лікуватися грязями вдома.
Цікаво, що установка "Edom" – це розробка чоловіка власниці, який за фахом інженер, та його друга. Це апарат, що за допомогою "спеціального морського коктейлю" відтворює клімат Мертвого моря. Першою, хто випробував цю установку була саме матір пані Рити.
Після процедур подразнення на її тілі повністю зникли.
Рита Олександрівна грязі та солі перевозить самостійно, тому в їхній якості сумніватися не потрібно, все натуральне! А крім цих компонентів їхні фахівці більше нічого не використовують.

Мертве море в Чернівцях: про відкриття Салону «Edom» (на правах реклами)

(власниця салону Рита Тагер)

На відкритті салону зібралось досить багато почесних гостей: Зінаїда Карвацька (власниця "FitCurves"), Маргарита (власниця магазину одягу "Мандарин"), Борис Катасонов із дружиною Ольгою (ТОВ "Поляріс"), Степан Миколайович (лікар-аналітик), Тетяна Василівна (лікар-кардіолог), Марина Лібанова (директор "Букіністу), Христина Березіна (власниця "FitCurves"), Тетяна Василівна Дмитрук (алерголог-імунолог), Ігор Федорович Гладкий (дитячий лор) із дружиною Оксаною, Ілля Хочь, Володимир Карвацький, Берча Олексій із Дружиною Ніною (авторська школа-студія "Майстер". Дорогих відвідувачів частували солодощами від кафе "Мантулки" та холодними закусками від ресторану "М’ята".

Мертве море в Чернівцях: про відкриття Салону «Edom» (на правах реклами)


Свято відкриття почалося ознайомлювальною розповіддю. Менеджер з реклами (яка і є автором презентації) Любов Попович люб’язно і впевнено розповіла про переваги кліматотерапії, послуги, які надає салон.
Потім відбулася екскурсія в кімнату процедур, де всі мали змогу поглянути на кліматичну установку "Edom", вдихнути морський коктейль.
Вражає, що навіть при температурі +38-40 градусів не хочеться тікати із приміщення, хочеться розслабитися і насолоджуватися часом. Адже все створено дуже розумно та логічно: така температура ніби відносить вас на берег Мертвого моря, але вологість повітря, сольовий баланс, коктейль із іонів йоду та мінералів не дозволяють градусам висушувати та виснажувати ваше тіло, а звукові ефекти повністю вас розслаблюють.
Після сеансу ви, навпаки, відновитесь, наберетесь сили та енергії, відновите психологічну та душевну рівновагу. Адже розчини солей, спеціальні звукові та шумові ефекти позитивно впливають на психоемоційний стан людини, підвищують захисні імунні властивості.

Мертве море в Чернівцях: про відкриття Салону «Edom» (на правах реклами)


А ще мікро- і макроелементи, біологічно активні речовини володіють омолоджуючим ефектом. Тоді чому б не зайти в салон 50-річною, а вийти молодшою на 5-10 років?!
Але, на жаль, не можна щодня відвідувати заклад, між процедурами має бути проміжок 2-3 дні, щоб досягти очікуваного результату. У жінок уже після першої процедури підтягується шкіра, зменшуються пігментні плями, розгладжуються зморшки, а після 3-5 сеансу – підтягується все обличчя, зникають темні кола під очима (і патчі більше не потрібні!), шкіра стає пружною, ніжною та оксамитовою, вона ніби "починає дихати".
Якщо наносити грязі на все тіло – можна з легкістю позбутися целюліту, скорегувати форми. Мікро- і макроелементи грязей також чудово відновлюють пошкоджене та ламке волосся, пришвидшують його ріст.
Якщо ж у вас часто виникають алергії, з’являються екземи, псоріаз чи дерматит, а звичайні мазі не допомагають, то чому б не відвідати цей заклад? Крім того, грязі допомагають при реабілітації після переломів, при ревматизмах, при проблемах із серцем, при клімаксі.

Мертве море в Чернівцях: про відкриття Салону «Edom» (на правах реклами)


На відкритті відбулася й презентація елітної натуральної їзраїльської косметики "Edom" із європейською сертифікацією, яка ідеально підходить для щоденного догляду: це і креми, і шампуні, і скраби, і лосьйони, і тоніки, і гелі для тіла, і мило, і багато іншого.
Всю продукцію власниця випробувала на собі, тому в якості косметики впевнена на 100 %. Ці засоби розроблені для всіх типів шкіри, тому в салоні вам підберуть найкращий варіант, який ідеально підходитиме вашому тілу та обличчю.
І, до речі, тут ціна на косметику "Edom" дуже доступна, значно нижча ніж у масмаркетах. А про якість можете не хвилюватися, адже продукція оргигінальна!

Мертве море в Чернівцях: про відкриття Салону «Edom» (на правах реклами)


Увійшовши в салон, ви одразу поринаєте у водний світ. А все тому, що синьо-блакитний дизайн самого приміщення вже ніби відносить вас на узбережжя Мертвого моря, а солоний запах уже вводить вас у нірвану.
І це ви ще не піднімалися на другий поверх у кімнату клімату Мертвого моря. Переступивши поріг якої, вам відразу захочеться там залишитись надовго.
Сама процедура триває 45 хвилин, процес нанесення грязей (10-15 хвилин) не входить у тривалість процедури. Одночасно відпочивати на Мертвому морі в Чернівцях можуть четверо осіб. Не рекомендується відвідувати такий заклад людям із онкологічними захворюваннями та відкритими ранами, адже солі тільки подразнюватимуть.

Для клієнтів діє дисконтна програма, як на одну процедуру, так і на весь комплекс (10 процедур).

Мертве море в Чернівцях: про відкриття Салону «Edom» (на правах реклами)


Отож, якщо ж ви хочете на море, а коштів не вистачає? Тільки нещодавно повернулися з відпустки, а вже сумуєте за нею? Хочете відчути енергетику Мертвого моря, але щоб сонце не висушувало ваше ніжне тіло? Або ж просто прагнете поринути у світ спокою, тоді обов’язково завітайте у Салон клімату мертвого моря "Edom"! Адміністратор Яна Зеленчук та менеджер з реклами Любов Попович вас завжди зустрінуть із радістю, і зроблять все для того, щоб це була не остання зустріч!

Чекаємо на вас у салоні клімату Мертвого моря Edom за адресою:
м. Чернівці, вул. Руська, 126
тел.: +38 066 371 21 88, +38 098 873 57 40
https://www.facebook.com/edomspa
https://www.instagram.com/spa_edom/
Редактор: Марія Фернюк
12-09-2019, 19:00
Коментарів 0 Переглядів 9 141

Низка населених пунктів залишиться без електрики через ремонт електричного обладнання

"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги