RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

Коли вводити у меню дитини м'ясо та рибу

М'ясо
Прикорм м'ясом зазвичай починають на 7-8 місяці життя малюка, але педіатр може вносити свої побажання щодо того, коли дитині краще давати м'ясо. Найлегше для перетравлення і з найнижчою кількістю алергенів м'ясо індички, тому починати прикорм м'ясом потрібно з нього. Потім можна запропонувати дитині курку. Але вводити м'ясо в раціон малюка потрібно поступово, змішуючи його невелику кількість (приблизно 40 грам) з уже знайомими малюку продуктами.

Не варто давати малюку м'ясо ввечері, найкраще на обід, так воно легше засвоїться організмом. Повністю відмовся від ковбаси в раціоні дитини, так як по-перше, цей продукт дуже жирний для малюка, а по-друге, шкоди від нього набагато більше, ніж користі.

Риба
Риба має досить високий рівнень алергенності, тому в якості прикорму її дають значно пізніше. Відбувається це на десятому місяці життя малюка. І вживають нечасто, приблизно два рази на тиждень. У ці дні краще відмовитися від м'яса, щоб не перевантажувати травну систему малюка. Рибу також спочатку прокручують на м'ясорубці, а потім додатково подрібнюють на блендері. Так як білі сорти легше для перетравлення, починати прикорм краще з них. Також краще вибирати нежирні сорти риби. Вона перетравлюється набагато легше, ніж м'ясо, і володіє великим переліком корисних речовин, важливих для здоров'я дитини.
Редактор: Юлія Леськова
4-09-2019, 22:59
Коментарів 0 Переглядів 3 989


Рішення ухвалили після нещодавнього скандалу на похороні військового


На ці бюджетні кошти мали закупити зимовий одяг військовим
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.