RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Астролог розповіла, що потрібно обов'язково зробити до кінця серпня кожному знаку Зодіаку

До кінця літа залишилося всього два тижні. Саме час задуматися над тим, як з користю провести їх. Що потрібно обов'язково зробити до кінця серпня кожному знаку Зодіаку розповіла експерт, переможець російської "Битви екстрасенсів" Мехді Эбрагими Вафа, пише "СтарХіт".

Про це повідомляє УНІАН.



ОВЕН
Обов'язково віддайте борги, якщо вони у вас є. Вересень - це не лише перший місяць осені, це ще і за старим обчислення на Русі початок Нового року, а в Новий рік з боргами вступати не варто. Рекомендую в принципі всім знакам зодіаку розрахуватися з кредиторами, а особливо Овнам, так як від них осінь потребує великих вкладень. Гроші вам знадобляться на купівлю чогось необхідного і не дешевого.

ТЕЛЕЦЬ
Вирішіть для себе остаточно, яким шляхом ви йдете: по тому, який обирає серце чи розум. Більшою мірою питання стосується особистих взаємин. Період у вас неоднозначний. Не мучте себе, осінь нагородить вас позитивними емоціями. Думайте про хороше!

БЛИЗНЮКИ
Ваша туга і депресія, якщо вони затягнулися, скоро пройдуть. Згадайте про те, що ви потрібні собі та оточуючим. Дуже вчасно буде поїздка до моря. Можливо, лише на три дні. Можливо, в самоті. Але вам як ніколи необхідна зона усамітнення і комфорту, щоб відновити колишній баланс і силу. Емоційне виснаження не призведе до результатів ні в одній сфері. Набирайтеся сил природи.

РАК
Те, що вам необхідно — налагодити стосунки з близькими. Це можуть бути діти або батьки. Ви не можете гармонійно існувати в самоті. Ви створені для сім'ї. Розуміння з боку близьких — запорука вашого успіху у всьому. Тому, якщо у вас є непорозуміння з кимось із рідних чи близьких друзів, усуньте його. Зробіть перший крок назустріч, навіть якщо він не принесе миттєвого результату. Незабаром все налагодиться.

ЛЕВ
В гонитві за своїм щастям ви щось упустили. Немає відчуття, що чимось знехтували? Можливо, забули про тих, хто вам допоміг одного або надав підтримку в потрібний момент? Якщо є така підозра, не зволікайте, спробуйте виправити ситуацію. Гордість — не кращий порадник, коли мова йде про справедливість. Восени буде дуже гарну пропозицію по роботі. Не втрачайте шансу!

ДІВА
У вас спокійний розмірений темп життя. Ви довго до цього йшли і нарешті прийшли. Якщо в чому-то відчуваєте провал — не поспішайте змінювати щось кардинально. Якщо справа пов'язана з ризиками — не ризикуйте. Не давайте великих грошових сум в борг, не робіть внески, не купуйтеся на легкі гроші. Все, що пов'язано з грошима, не варто реалізовувати в серпні. Зима в цьому сенсі має більше.

ТЕРЕЗИ
До кінця місяця обов'язково відвідайте місця сили. Це може бути дуже відоме місце, а може і ні. Головне — знайти час, щоб залишитися наодинці з самим собою і чимось вічним. Сили вам знадобляться! Велика ймовірність, що разом з осінню прийдуть домашні клопоти (наприклад, у вигляді ремонту), а це вимагає сил, чималих сил, але головне, що результат виправдає всі ваші витрати.

СКОРПІОН
Зараз час для "кроку вперед". Хтось зважився на важливий крок у коханні, хтось обрав нове творче спрямування, а хтось загорівся ідеєю відкриття власного бізнесу. Так, кінець літа — хороший час для того, щоб грунтовно підготуватися до нового періоду. Бережіть нерви, так як літо було не з легких. Думайте позитивно і знайте, що у ваших руках не тільки ваше благополуччя, ви — центр для всіх людей, які вас оточують.

СТРІЛЕЦЬ
Ніяких поїздок. Украй несприятливий час для тривалих відряджень. Утримайтеся, якщо можете уникнути далеких доріг. Особливо рекомендую не ставити на перше місце кар'єру і особисті інтереси. Зараз як ніколи сприятливий період для сердечних справ. Так що, якщо на кону нерви коханої людини або вигідну пропозицію з'їздити у відрядження — вибирайте рідних і коханих.

КОЗЕРІГ
Якщо ставити питання: що зробити до кінця серпня, то відповідь — зайнятися своїм здоров'ям. Більше перебувати на природі, згадати про прогулянок, бігу, зарядці. Хороший привід спробувати позбутися від шкідливих звичок. А чого не робити? Не захоплюватися чужими проблемами. Зосередитися виключно на собі, всупереч нестримному бажанню всім і у всьому допомагати. Це ви завжди встигнете, а зараз варто уникати витрати життєвої енергії.

ВОДОЛІЙ
Одна порада: змінити гнів на милість там, де це є можливим. Чому? Тому що ви натура захоплена, цілеспрямована, і можете не помітити в поспіху, як ненароком "перегинаєте палицю". Ваш характер — ваша перевага, але м'якість, поступливість можуть зіграти зараз вам тільки на руку. Якщо поруч з вами є вірні і віддані люди, згадайте про "пряник", відкладіть "батіг". Все добро повернеться бумерангом в найкоротші терміни.

РИБИ
Немає нічого прекраснішого, ніж засинаючи, розуміти, що зробив абсолютно все. Це зараз про вас. Максимум — ось що треба. Не шкодуючи сил, выкладывайтесь на всі 100 відсотків. Вдома, на роботі, віддавайтеся пригодам. Все, з чим ви зустрінетесь до кінця місяця потребує повної віддачі, концентрації і фантазії. Не бійтеся ризикувати, не бійтеся експериментувати, радитися, просити... Удача на вашій стороні.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Аліна Книжник
17-08-2019, 00:01
Коментарів 0 Переглядів 1 816

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Вручення відбулося у приміщенні Чернівецької міської ради


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.