Університет у Лондоні припинить продаж бургерів для порятунку довкілля

новини / Новини світу
956
0
Університет у Лондоні припинить продаж бургерів для порятунку довкілля

Лондонський університет більше не продаватиме бургери – так освітній заклад долучається до боротьби з глобальним потеплінням.

Про це пише "Європейська правда" з посиланням на BBC.



Голдсмітс, університет Лондона, знімає з продажу всі продукти з яловичини та буде стягувати збір в розмірі 10 пенсів з води у пляшках і одноразових пластикових стаканчиків.

Університет також планує встановити більше сонячних панелей в своєму кампусі у районі Нью-Кросс на південному сході Лондона і якомога швидше перейти на 100-відсоткове постачання екологічно чистої енергії.

Університет продукує близько 3,7 млн ​​кг вуглецю на рік, але сподівається стати вуглецево-нейтральним до 2025 року.

Також університет спробує збільшити кількість студентів, які вивчають зміну клімату.

Вчені говорять, що яловичина завдає більше шкоди довкіллю, оскільки корови виробляють більше метану і вимагають більше землі і води, ніж інша худоба.


Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.