RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

6 речей, які збуджують чоловіків


1. Інтимне переписування
Цю деталь, за словами сексологів, чоловіки вважають найбільш збудливою. Їх дуже заводить, коли своє бажання про секс жінка проявляє ще задовго до статевого акту. Протягом дня влаштуй з коханим відверту смс-переписку, в якій розкажи про всі свої потаємні думки. Будь впевнена, подальший залишок дня твій партнер буде думати тільки про майбутню зустріч з тобою.

Про це повідомляє navsi100.com.

2. Спонтанні ласки
Їх збуджує сама думка про спонтанний секс. І зовсім необов'язково з випадковою партнеркою.



Несподіваний і незапланований секс, за словами фахівців, підсилює відчуття чоловіка під час статевого акту як мінімум в три рази. Відчуття того, що вас можуть "застукати", змушує адреналін зашкалювати. Ласки в автомобілі, в поїзді, на природі і навіть у ліфті допоможуть не тільки урізноманітнити сексуальне життя, але і повернути бажання в лічені секунди. Не бійся здатися занадто розпусною - чоловіки люблять, коли в сексі жінка переступає звичні рамки.

3. Жіноча ініціатива
Чоловіки обожнюють, коли жінка першою проявляє ініціативу як під час флірту, так і під час статевого акту. Представників сильної статі заводить, коли їх відверто хочуть. Не приховуй свого сексуального бажання - твій партнер обов'язково це оцінить. У глибині душі кожен чоловік хоче бачити поряд з собою жінку, яка прагне отримати максимальне задоволення від сексу.

Тому хоч іноді виходь з ролі "хорошої дівчинки", розслабся і продемонструй всі свої почуття і бажання, які живуть всередині. Важливо не перестаратися. Надмірну жіночу активність чоловіки недолюблюють. Все-таки в сексі головним має бути саме він!

4. Знайди потрібну точку!
Представники сильної статі обожнюють, коли жінка вивчає їх тіло. Особливо заводить, коли партнерка стимулює їх ерогенну зону, яку сексологи називають "пунктом Н". Вона еквівалентна жіночій точці G і розташовується приблизно на середині відстані між мошонкою і анусом.

Легкий масаж цієї області під час статевого акту приносить чоловікові величезне задоволення і заводить ще більше. Натискай на цю зону подушечками пальців з різною силою - чоловік своїми емоціями покаже, як йому більше подобається. Також сексологи радять не забувати про складки чоловіка: пахові, підколінні і під сідницями.

Тут розташовується безліч нервових закінчень.Повільне стимулювання цих зон руками також призводить чоловіків в стан сильного збудження.

5. Спробуй побешкетувати
Здивуй свого чоловіка яким-небудь несподіваним вчинком. Зіграй, наприклад, з ним на роздягання. Одягни еротичну білизну.

До речі, багато представників сильної статі вважають за краще бачити в такі моменти на жінці що-небудь червоне чи чорне, корсети та панчохи.
Вони вже на підсвідомому рівні сприймають тебе як прекрасну коханку, здатну втілити всі таємні бажання. Якщо твого партнера це не буде бентежити, можеш вдатися до секс-іграшок. Нехай вони заздалегідь будуть приховані в якомусь затишному куточку (тільки ключики від шафи тримай у легкодоступному місці).

6. Інтим-дизайн
Чоловіки обожнюють сюрпризи в сексі. Безвідмовний прийом - зачіска в самому затишному місці твого тіла. Перед тим як відправитися до фахівця, подумай, який дизайн сподобається не тільки тобі, але і партнеру.

За словами психологів, найбільш ефектні варіанти для зони бікіні - сердечко, квіточка або ж ініціал його імені. Втім, іноді чоловіки заводяться і від скромної смужечки. Головне, щоб це було несподівано.

Оба-на!

Чому перспектива мати секс з однією-єдиною жінкою так лякає чоловіків? Бо коли опиняєшся з кимось у ліжку в перший раз, відчуваєш потужний сплеск емоцій. А звичний рутинний секс такого адреналінового сплеску не дає. Так намагайся бути менш доступною і передбачуваною. Нехай чоловік за тобою полює!

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Наталка Фещук
8-07-2019, 01:15
Коментарів 0 Переглядів 4 009

Теги -

Триває збір коштів на деталі до них, закликаємо всіх небайдужих долучитися

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"

Ярослав Чала здобув перемогу в таких дисциплінах як присідання (з вагою 160 кг) і станова тяга (205 кг)
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.