RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

Як економити на продуктах і харчуватися правильно


Існує популярна думка, що корисна і смачна їжа це дуже дорого, тому доступна малій кількості людей. Лікарі дотримуються іншої думки – правильне харчування економить час і гроші. Здорове харчування не передбачає складних рецептів і тривалої термічної обробки.

Є два важливих і відносно дорогих продукти від яких не варто відмовлятися – м’ясо і риба.



Ці продукти є не тільки джерелом білка, але також багаті незамінними амінокислотами. М’ясо варто вживати не частіше двох разів на тиждень, інакше з’являється ризик розвитку колоректального раку. Рибу можна вживати частіше, але двох разів на тиждень достатньо, щоб отримати всі необхідні поживні речовини.

На думку фахівців, економити на цих продуктах немає сенсу, а от відмовитися від ковбас, сосисок, печінки та інших субпродуктів буде дуже правильним рішенням. Фрукти і овочі обов’язкові в щоденному раціоні.

Причому все необхідне можна отримати з простих сезонних продуктів, які коштують не дорого і є практично в будь-якому магазині. Цілком достатньо капусти, моркви, цибулі, буряка і яблук. Також в щоденний раціон варто включити крупи – гречку, вівсянку, рис. А ось молочні продукти до обов’язкових не відносяться.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
29-06-2019, 00:40
Коментарів 0 Переглядів 1 766

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.