RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Як працюють на одному із найбільших підприємств Буковини ТОВ "Аутомотів Електрік Україна".

30-річний Володимир Хмель два роки працює на заводі ТОВ "Аутомотів Електрік Україна" ("АЕУ"). До цього впродовж чотирьох років був на заробітках. Відчув усі "особливості" заробітчанського життя.

Працювати на ТОВ "АЕУ" Володимиру запропонувала мама, яка тут на роботі вже три роки. Він відмовився від заробітків за кордоном і залишився вдома в Україні. Тепер переконує, що жодного разу не пошкодував. За два роки чоловік з простого працівника, виріс до начальника зміни. І тепер у його підпорядкуванні близько 400 людей.

"Хочемо розвиватися у Чернівцях, щоб люди працювали вдома" (на правах реклами)


– Вирішив спробувати. Спочатку працював на конвеєрі, як і більшість, – каже Володимир. – Потім став бригадиром (керував 20 людьми), згодом майстром дільниці й вже понад рік начальник зміни.

Володимир зізнається, що за кордон їхати не планує. На заводі багато таких заробітчан, які повернулися.

– У мене за кордоном був ненормований робочий день. Міг працювати від 10 до 18 годин, – розповідає Володимир. – У нас чимало працівників виїжджали до Польщі, але більшість повернулися назад. Кажуть, що тут суттєво відрізняються умови. Є повний соц¬¬пакет, дев’ятигодинний робочий день без нічних змін. А ще працюють вдома, і, повірте, це дуже важливо.

"Хочемо розвиватися у Чернівцях, щоб люди працювали вдома" (на правах реклами)


Багатьох за кордоном спокушають зарплати. Але це помилкова думка, що там заробляють більше. Працювати доводиться значно довше і важче.

Найбільші у Європі

Слоган підприємства ТОВ "Аутомотів Електрік Україна" "Ти заробляєш! Ти вдома! Тебе цінують". І тут цих правил дотримуються для 1650 працівників підприємства.

– Наше підприємство почало працювати у Чернівцях у червні 2016 року. Воно входить до міжнародної сім’ї компаній Prettl grоup. Наш центр знаходиться у місті Штудгарт в Німеччині, – розповідає про історію підприємства генеральний директор "Аутомотів Електрік Україна" Пітер ФАДІГАТІ. – Початково було задіяно лише один корпус і запущено декілька ліній виготовлення схемних електричних джгутів до різних типів двигунів автомобілів. З кожним роком підприємство розширюється. Наразі ТОВ "АЕУ" є найбільшим підприємством у Європі у групі компаній Prettl. На цьому не зупиняємося. Хочемо розвиватися у Чернівцях, аби люди працювали вдома. До кінця року плануємо запустити додаткові лінії, з’явиться близько ста додаткових робочих місць. У планах зрости до 1800 працівників.

"Хочемо розвиватися у Чернівцях, щоб люди працювали вдома" (на правах реклами)


За якість нараховують бонуси


У цехах підприємства досить комфортно – кондиціонери, якісне освітлення. Сотні людей задіяні у виготовленні джгутів. Кожен робить окрему операцію і водночас залежать один від одного, бо працюють у команді. Одна команда нарізає провід, інша – їх скручує та зварює, ще інша займається фінальним монтажем. Всі етапи супроводжуються контролем якості. Всі етапи супроводжуються контролем якості.

Якість для "Аутомотів Електрік Україна" – головна умова. І тут це суворо контролюється.

"Хочемо розвиватися у Чернівцях, щоб люди працювали вдома" (на правах реклами)


Добра робота завжди винагороджується. На підприємстві діє система бонусів. Їх нараховують до 60% до заробітної плати.

"Наш успіх – наші працівники"


"Аутомотів Електрік Україна" особливий своїм колективом, бо на підприємстві працюють молоді та енергійні люди. Причому у команді працівники різного віку. Найстаршому 69 років, а наймолодшому – 16 років.

– На період літніх канікул вирішили залучити до роботи студентів, – розповідає начальник відділу кадрів ТОВ "АЕУ" Мар’яна ПАЦАРНЮК. – І дехто з працівників навіть вирішив привести на цей період сюди своїх дітей-студентів.

"Запорукою успіху підприємства є наші працівники", – запевняє Пітер Фадігаті.

Загалом робота тут не є технологічно та фізично важкою.

"Хочемо розвиватися у Чернівцях, щоб люди працювали вдома" (на правах реклами)


Особливого досвіду не потрібно, бо всьому готові навчити. Пропонують загалом до 30 днів оплачуваного стажування під наглядом досвідчених працівників.

Що, крім роботи?

Для працівників є безкоштовний спортзал, і його можна відвідувати у позаробочий час.

Для дітей працівників завжди організовують конкурси до різних свят. Вже провели безкоштовну екскурсію Чернівцями для дітей і батьків.

"Ми відповідальні за сім’ї людей, які у нас працюють", – каже Пітер Фадігаті.

Плани на майбутнє "Аутомотів Електрік Україна" – розвиватися, аби буковинці працювали тут, вдома, і за належних умов.

"Хочемо розвиватися у Чернівцях, щоб люди працювали вдома" (на правах реклами)


Переваги роботи в "Аутомотів Електрік Україна":

• Комфортні умови праці

• Повний соціальний пакет: оплачувані лікарняні, відпустка

• Безкоштовний трансфер на роботу і з роботи

• Дев’ятигодинний робочий день без нічних змін

Співбесіди щодня, крім вихідних, о 10.00 та о 15.00.

м. Чернівці, вул. Руська, 248
Тел.: (067) 383-76-27, (050) 498-10-48


www.facebook.com/aeu.chernivtsi
Редактор: Марія Фернюк
23-09-2019, 11:25
Коментарів 0 Переглядів 16 902


"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник

У 2012 році військовий закінчив економічний факультет
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги