RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Чого категорично не можна робити вдома: 10 головних заборон за феншуєм


Житло має бути максимально комфортним і продуманим, якщо ви хочете отримувати там задоволення і насолоджуватися життям. Як правильно розставити предмети інтер'єру і в який бік спальні поставити ліжко, щоб ваш сон був міцним, підкаже даоське вчення феншуй.

Згідно з його законами, при правильній організації простору стає реально досягти гармонії в будинку. При цьому феншуй не тільки дає поради щодо правильної організації простору і розташування меблів. Східне вчення захищає нас від неправильних дій, які можуть порушити баланс енергії в нашому будинку. У зв'язку з чим, до вашої уваги 10 головних заборон, які стосуються вашого житла.



Заборона №1: Не можна вішати дзеркало перед входом

Дзеркало, що висить навпроти входу до будинку, перешкоджає проникненню до вашого житла позитивної енергії. А адже саме через двері проходить головний потік, покликаний зберігати мир і затишок у вашій родині. Не годяться дзеркала і для подружньої спальні. У цьому випадку велика ймовірність зради коханої людини і розладу в стосунках з коханими. Більше ж заборон на розміщення дзеркал в приміщенні немає, головне, щоб вони не були побиті або тріснуті. Такі дзеркала потрібно негайно прибрати з дому. До того ж бажано, щоб дзеркала відбивали людину в повний зріст, а не показували лише фрагменти тіла.

Заборона №2: Не складайте сміття навпроти вхідних дверей

Друга заборона стосується сміття і мотлоху, що знаходиться перед вхідними дверима. Це ще один об'єкт, який відлякує позитивну енергетику і перешкоджає встановленню гармонійних стосунків між домочадцями. Будь-який мотлох, будь-які непотрібні речі не повинні бути в будинку, і вже тим більше перекривати головну "артерію" проникнення щастя до житла. Тому без жалю прощайтеся з непотрібними речами і виносьте їх з дому, звільняючи місце для потрібних і енергетично корисних речей.

Заборона №3: Відремонтуйте поламані речі

У будинку не повинно бути місця речам, якими ви не користуєтеся через їх поламки. Якщо такі є, не пошкодуйте часу і грошей щоб повернути їх у робочий стан. Якщо ж річ зламана остаточно, або ви просто не користуєтеся нею, її краще позбутися. За словами східних мудреців, кожна поламана річ забирає у людини одну проблему, а тож, позбувшись від неї, ви істотно полегшите собі життя. І ще, стежте за тим, щоб у вас вдома не протікали труби і не текли крани, адже з кожною втраченою краплею йде і ваше щастя. Дотримуйтесь даного правила і побачите, як у ваше життя приходить радість і добробут.

Заборона №4: Підлоги на різному рівні – не найкраще рішення

Якщо підлога у вашій оселі має різні рівні, енергетиці творення циркулювати буде набагато важче. Вона постійно стикатиметься з перешкодами, через що почнуться проблеми у всіх мешканців цього будинку. За філософією феншуй різнорівнева підлога поділяє долю на фрагменти, через що у людей, які проживають в цій оселі, щасливі моменти починають змінюватися трагічними. Намагайтеся зробити так, щоб підлога у всьому будинку були на одному рівні. В цьому випадку ви припинете натикатися на перешкоди в своїй долі.

Заборона №5: Уникайте виступаючих кутів в будинку

Із заборони на різнорівневу підлогу випливає і заборона на гострі кути у вашій оселі. В першу чергу це стосується виступів. Безумовно, досягти обтічних виступів не так просто, але намагайтеся хоча б, щоб вістря виступу не дивилося на місце вашого відпочинку або де ви проводите багато часу. До речі, негатив до будинку несуть і підвісні (натяжні) стелі. Намагайтеся позбутися таких стель, або ж вирівняйте наявну бетонну чи дерев'яну стелю.
27-06-2019, 00:20
Коментарів 0 Переглядів 2 272

Теги -

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону

По вулиці Героїв Майдану ускладнений рух
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.