RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Чернівчанка вивчила англійську та підкорила акцент, жодного разу не побувавши в англомовній країні

Анна народилася та виросла в Чернівцях. Англійська мова, а особливо американський акцент – це її пристрасть, якою вона захопилася, освоїла сама, а тепер навчає інших на власному Ютуб каналі "English Fluency Journey"

«Вивчення мови – це подорож довжиною в життя»


Вчила мову практично сама…

–Я пам’ятаю, як мріяла вступити до університету на факультет іноземних мов, – розповідає Анна. – Однак через брак коштів на той чаc мені це не вдалося. Пішла до коледжу. А потім робота та інші клопоти… Але ця пристрасть залишилась, і в один момент я вирішила, що повинна з цим щось робити.

Я вчила мову практично сама, використовуючи усі доступні матеріали. Відвідувала один курс та брала курси онлайн. І, не будучи жодного разу в англомовній країні, я підкорила та освоїла американську вимову.

Мене дуже часто запитують, у якій англомовній країні я жила і як догво. І коли я кажу, що в жодній – деякі люди мені не вірять. Але правда полягає в тому, що коли ти дуже чогось хочеш і докладаєш до цього зусилля, ти можеш досягнути будь-чого!

Звісно, я ввесь час вчуся та вдосконалююся і вважаю, що мені завжди є над чим працювати. І взагалі для мене вивчення і вдосконалення мови – це подорож довжиною в життя. Тому я постійно спілкуюся з носіями мови і вчителями з вимови з Америки.

Улюблені цитати:

“Strive for continuous improvement instead of perfection” Kim Collins (Прагни до постійного розвитку замість досконалості. Кім Коллінз)

“I have no special talents. I’m only passionately curious.” Albert Einstein (У мене немає жодних унікальних талантів. Я просто пристрасно допитливий. Альберт Ейнштейн)

"Мої студенти знаходять мене самі"

Тепер я тренер з американську акценту та відкрила свій Ютуб канал "English Fluency Journey". Ті, хто хоче освоїти правильну вимову і англійський акцент, знаходять мене самі. Ми спілкуємося онлайн.

«Вивчення мови – це подорож довжиною в життя»


Крім того, у школі WayUp я викладаю фонетику, американський акцент та проводжу спікінг-клаби для розвитку розмовної англійської. Також провела майстер-клас з американської вимови для викладачів школи WayUp. Вони, безумовно, є професіоналами своєї справи, і тому завжди готові вдосконалюватися і вчитися та передавати свої знання студентам.

"Над вимовою потрібно працювати постійно"

Часто мене запитують: "Невже акцент та вимова відіграють таку важливу роль у володінні іноземною?". Я скажу так – це індивідуально. У всіх нас різні цілі і бачення речей. Але приведу тільки один приклад.

До мене звернулася людина, яка живе у Сполучених Штатах понад 10 років. Його англійська вже на чудовому рівні, але ось акцент залишився дуже сильний. І коли справа дійшла до підвищення його до посади менеджера – його акцент став проблемою. На новій посаді він проводив зустрічі і збори та спілкувався з багатьма людьми, вирішуючи серйозні питання. І йому завжди робили зауваження стосовно вимови і того, що його важко зрозуміти.

Переглядаючи мої відео, він дуже змотивувався і надихнувся. Я дала йому декілька порад та провела пару занять, і прогрес не змусив себе довго чекати.
Навіть якщо ви живете в англомовній країні, над вимовою все одно треба працювати постійно. Це навик, який потребує напрацювання.

Мрієте підкорити англійську та вдосконалити акцент – не здавайтесь і пам’яйте, що це дуже навіть можливо!
Редактор: Марія Фернюк
20-06-2019, 19:00
Коментарів 0 Переглядів 4 380

Теги -

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"

Ярослав Чала здобув перемогу в таких дисциплінах як присідання (з вагою 160 кг) і станова тяга (205 кг)

Загалом до генерального плану внесли 14 пунктів пропуску на кордоні з Румунією
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.