RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Чи не найважливіша цінність у житті кожної людини – це здоров’я. А здоров’я – це, перш за все, профілактика захворювань, якісна діагностика та правильно встановлений діагноз, який дуже залежить від точних аналізів.

Відтепер для того, щоб отримати якісні результати складних лабораторних досліджень, чернівчанам не потрібно їхати до Львова чи Києва. Відомий львівський діагностичний центр "МеДіС", який є найбільшою мережею на Львівщині, відкриває 27 травня у нашому місті свою першу філію, куди запрошує усіх буковинців.

Нова медична лабораторія «МеДіС» у Чернівцях – точні аналізи європейської якості (на правах реклами)


За 20 років роботи – вдячні пацієнти та гарні відгуки

ДЦ "МеДіС" – це сучасна українська лабораторія, яка працює за європейськими стандартами з 1998 року. "МеДіС" гарантує якість лабораторних послуг і належний рівень сервісу кожному своєму пацієнтові.

Нова медична лабораторія «МеДіС» у Чернівцях – точні аналізи європейської якості (на правах реклами)


"Ми маємо найсучасніше обладнання з США, Японії та Швейцарії, кваліфікованих фахівців, серед яких кандидати медичних наук та лікарі вищої категорії, – розповіли у "МеДіС". – Наші лікарі використовують власні запатентовані методики діагностики, беруть активну участь у міжнародних конференціях, співпрацюють з фахівцями провідних медичних клінік Німеччини та інших країн Європи. За понад 20 років роботи на рахунку центру – мільйони вдячних пацієнтів, постійних клієнтів та гарні відгуки".

Нова медична лабораторія «МеДіС» у Чернівцях – точні аналізи європейської якості (на правах реклами)



Точні аналізи – правильний діагноз


Лабораторія "МеДіС" здійснює широкий спектр клінічних та біохімічних досліджень, що дозволяє виявити на клітинному та молекулярному рівнях патологію внутрішніх органів і допомагає оцінити перебіг захворювання. Деякі аналізи є вирішальними при діагностиці тієї чи іншої хвороби.

"75% діагностичної інформації лікар отримує з результатів лабораторних досліджень, – зазначає Андрій Васильович Петрух, засновник та ідеолог "МеДіС", кандидат медичних наук, лікар зі стажем у лабораторній діагностиці понад 25 років. – Точний результат аналізів дозволяє лікареві правильно встановити діагноз пацієнту та призначити ефективне лікування. З цього і виникла місія, якою керується діагностичний центр "МеДіС", – допомогти пацієнту зберегти і покращити здоров'я, допомогти лікареві встановити правильний діагноз".

Нова медична лабораторія «МеДіС» у Чернівцях – точні аналізи європейської якості (на правах реклами)


Чому слід обирати "МеДіС"?

-доступні ціни та гарантована якість аналізів

-постійні акції, знижки, програма лояльності

-обладнання останнього покоління та оригінальні швейцарські реактиви

-забір біоматеріалу у спеціальні одноразові пробірки та контейнери та транспортування з дотриманням холодового ланцюга

-керівництво діагностичного центру – команда професіоналів: лікарі-лаборанти вищої категорії, кандидати і доктори медичних наук зі значним стажем у лабораторній діагностиці.

Нова медична лабораторія «МеДіС» у Чернівцях – точні аналізи європейської якості (на правах реклами)


Довідка

За 20 років ДЦ "МеДіС":

-здійснено понад 5 000 000 лабораторних досліджень
-впроваджено 200 діагностичних методик
-обстежено майже 2 000 000 пацієнтів
-заслужено довіру більше 3 000 провідних медичних спеціалістів
-організовано 235 семінарів, конференцій та акцій


Ліцензія АВ №511328 МОЗУ від 15.01.2010 р.

АКЦІЯ!!! До 1 червня у кабінетах "МеДіС" діє акція – "Святковий скринінг" - 29 показників всього лише за 495 грн (замість 727 грн)! Встигніть скористатись нагодою перевірити загальний стан організму, а також роботу печінки та серцево-судинної системи!
Запрошуємо Вас у ДЦ "МеДіС"!


Нова медична лабораторія «МеДіС» у Чернівцях – точні аналізи європейської якості (на правах реклами)


ДЦ "МеДіС" знаходиться за адресою:

м. Чернівці, вул. Головна, 133
тел.: 0 800 50 17 50


www.medis.com.ua

www.facebook.com/medislviv
www.instagram.com/medis_lab

Редактор: Марія Фернюк
27-05-2019, 18:42
Коментарів 0 Переглядів 4 338

Низка населених пунктів залишиться без електрики через ремонт електричного обладнання

"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги