RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Як відростити гарні брови

Вважається, що з бровами як у Кари Делевінь потрібно народитися, в іншому випадку будеш все життя задовольнятися тоненьким волосяними ниточками над очима. Але це не так, є багато способів відростити густі брови.

Нехай ростуть
Бровам потрібний час, щоб відрости. Відомо, як негарно можуть відростати волоски протягом довгого часу, але тільки переживши ці "несимпатичні часи", можна отримати пристойні дуги. Тому в період зростання навіть не торкайтеся до них пінцетом або воском.




Є два головних принципи "вирощування" густих і об'ємних брів. Перше правило - не потрібно вискубувати дрібні волоски, друге - використання готових сироваток або народних засобів, які прискорюють ріст брів, тим самим скорочуючи перехідний період.

Дорогу професіоналам

Надати правильну форму бровам не так просто. Головна проблема - це навіть не те, що форма правої і лівої брови відрізняються, а перескубані волоски. Часто ми захоплюємося грою з пінцетом і не помічаємо, як втрачаємо половину потрібних волосків. Професіонал же підбере не універсальну, а саме вашу форму дуги, що також, швидше за все, вам не під силу.

Крім того, допомога професіонала дуже важлива на першому етапі, коли ви тільки починаєте відрощувати брови. Майстер підкаже, де і що вам можна видаляти, а куди краще навіть не торкатися пінцетом.


Тример в допомогу

Секрет полягає в тому, що якщо і вискубувати, то дуже економно. Якщо ви мрієте про густі і розкішні брови, перестаньте висмикувати волоски, які через це стають з часом все тонше і непомітніше. Останнім часом набирає обертів новий спосіб корекції брів за допомогою спеціальних бритв, які допомагають прибирати зайві волоски, не дратуючи їх цибулини і тим самим не впливаючи на зростання. Ще один плюс такого тримера, він дозволяє вкорочувати занадто довге волосся, формуючи більш чітку лінію.

Пінцет ж все-таки зовсім прибирати зі своєї косметички не варто. За його допомогою можна позбутися від волосків, що зовсім вибиваються з лінії брови. Але поводитися з ним треба дуже акуратно.

Трохи кольору перед корекцією


Якщо уважно подивитися на волосся, яке росте на голові, можна помітити, що воно далеко не однакового кольору, якесь трохи темніше, якесь трохи світліше. Так само і в бровах деякі волоски можуть бути майже прозорими, тому загальний вигляд дуг буде трохи неохайним. Секрет від професійних майстрів: перш ніж приступити до корекції, затонуйте брови, що дозволить вам побачити їх справжню повноту і густоту і вже, відштовхуючись від цих обсягів, починайте робити корекцію.


Не слід наносити на брови зайві засоби

Коли наносите на обличчя зволожуючі креми, сироватки, флюїди, тональні основи, коректори, консілери, стежте, щоб вони не потрапили на ваші брови. Всі ці засоби хороші для шкіри, але не для тендітних волосків, які страждають від важких текстур і згодом через це стають рідкими.

Якщо ж все-таки щось з косметики, не призначеної для брів, на них потрапило, змийте лосьйоном для зняття макіяжу з очей, а потім протріть, змоченим у воді, ватним диском.

Рецепти для зростання брів


Робіть пілінг брів. Він видалить з поверхні шкіри сухі ороговілі клітини шкіри, відкриє пори і дозволить їм дихати, а наступні засоби, наприклад, для активації росту волосся на бровах, проникнуть глибше в клітини і будуть діяти ефективніше і швидше.

Використовуйте касторову олію, мигдальну, реп'яхову або жожоба. Це недорогі засоби і при цьому легкі у використанні. Наносити щодня ватною паличкою за лінією росту брів і втирайте пальцем. Олія корисна тим, що насичує волосяну цибулину і активізує ріст волосків.

Щоб розбудити сплячі волосяні цибулини, брови треба розчісувати. При цьому посилюється кровообіг.

Екстремальне засіб, який точно впливає на волосяні цибулини і швидко їх оживляє - це червоний перець. Взяти 1 чайну ложку меду і додати червоний перець на кінчику ножа. Добре перемішати і обережно нанести на брови. Більше ніж 20-30 хвилин тримати не потрібно. Не використовуйте перцеву настоянкою в чистому вигляді, можна отримати опіки.

Для брів можна робити настоянку ромашки. 2 столові ложки залити окропом і дати настоятися годину. В даному настої розчинити пів чайної ложки меду, змочити ватні диски і прикласти до брів на півгодини.

Зміцнити волосяні цибулини допоможе шипшина. Сухі ягоди слід подрібнити теркою або блендером і залити маслом обліпихи. Дати настоятися 5-6 днів і можна використовувати. Наносити цей засіб потрібно 2 рази на день протягом місяця.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Юлія Леськова
10-05-2019, 00:59
Коментарів 0 Переглядів 2 447

Теги -

Триває збір коштів на деталі до них, закликаємо всіх небайдужих долучитися
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.