RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Незаконна виїмка гравію та піску має присікатися державою (новини компанії)


Продукцію Майдан-Іспаського кар’єру піщано-гравійної суміші Іспаської філії ТОВ ККНК "Технобуд" знають сьогодні не тільки на Буковині, а й по всій Україні. На відміну від тих, хто видобуває гравій на річках Буковини незаконним способом, у Майдан-Іспаському родовищі видобуток корисних копалин здійснюється відкритим і сухим способом з дотриманням усіх норм закону.

Незаконна виїмка гравію та піску має присікатися державою (новини компанії)

Незаконна виїмка гравію та піску має присікатися державою (новини компанії)


Чесний бізнес і турбота про людей – запорука успіху

– Наша діяльність заснована на дозвільно-проектній документації, яка пройшла необхідні погодження, – розповідає директор Іспаської філії ТОВ "ККНК "Технобуд" Володимир Барановський. – Деяка інформація є у вільному доступі, а за детальнішою можна звернутися безпосередньо на підприємство. Ми нічого не приховуємо.

Майдан-Іспаське родовище розташоване на площі більше 120 га на території с. Іспас Вижницького району. Тут тривають роботи з видобування піщано-гравійної суміші і виробництва нерудних будівельних матеріалів: щебеню різних фракцій, піску та суміші з цих компонентів, які використовуються у будівництві.

За 2018 р. було реалізовано 550 000 тонн продукції. А це означає додаткові робочі місця для місцевих мешканців, сплачені податки за використання надр, за землю в межах населеного пункту, яку ми орендуємо, виплата колективу з 60 осіб заробітної плати, яка вища за середню по області.

З урахуванням великої кількості потужних підприємств, які є у Вижницькому районі, Майдан-Іспаський кар’єр залишається тут одним із найбільших бюджетоутворювачів.

– Та сьогодні, на жаль, ми спостерігаємо багато випадків нечесного ведення бізнесу з видобування гравію, – продовжує Володимир Григорович. – І це стосується не тільки ділових відносин з учасниками ринку, які представлені на території Буковини, а й з умовами для виробництва будівельних матеріалів, які створені у регіоні. Зокрема, це незабезпечення дотримань вимог законодавства з екології та конкурентних умов на ринку.

Діюча система виїмки гравію з річок дозволяє недобросовісним підприємцям грабувати річки, що призводить до порушення екологічної системи і приносить підтоплення, зсуви тощо. У свою чергу держава витрачає набагато більше коштів на усунення катастрофічних наслідків, ніж би вони пішли на контроль за видобуванням гравію і просто забезпечення конкурентного середовища.

Незаконна виїмка гравію та піску має присікатися державою (новини компанії)


Велику увагу на підприємстві приділяють безпеці та охороні здоров’я працівників. Оскільки робота в кар’єрі пов’язана з небезпекою і різними небезпечними умовами, засоби індивідуального захисту для всіх працівників на підприємстві в обов’язковому порядку підлаштовують під ці умови.
Крім того, тут діє система контролю за дотриманням цих вимог. Для цього на всіх підприємствах "ККНК "Технобуд" створено потужні служби охорони праці, обов’язкове забезпечення сучасними засобами захисту: каски, спецодяг, спецвзуття. Також тут влаштовують Дні Здоров’я та Безпеки, на які запрошують учнів шкіл, чиновників на екскурсії, щоб показати, якими мають бути кар’єри та як дотримуватися правил безпеки.

Незаконна виїмка гравію та піску має присікатися державою (новини компанії)


"Вся наша соціальна допомога – адресна"


Значну частину своєї діяльності підприємство відводить соціальній турботі, дбаючи про виконання взятих на себе зобов’язань перед ключовими зацікавленими сторонами. Чимало уваги тут приділяють і добросусідським відносинам з громадою с. Іспас, де працює підприємство, щоб вирішувати локальні соціально-економічні проблеми.

– У нас є укладені угоди з органами місцевого самоврядування, згідно з якими ми формально підтвердили свою готовність допомагати у розбудові та ремонті місцевої інфраструктури, підтримувати місцеві навчальні та дошкільні заклади, медичні та культурні установи, брати участь у благодійних проектах та акціях, сприяти розвитку фізичної культури та спорту, – зазначає Володимир Барановський, – Але у нас є кілька принципів роботи з органами місцевого самоврядування та з органами місцевої влади: ми не передаємо жодні грошові та жодні інші цінності безпосередньо органам влади. Розглядаємо кожен окремий захід разом: чи це необхідний капітальний ремонт, чи ямковий ремонт дороги. Виїжджаємо на місце, дивимося, який об’єм матеріалів потрібен, з’ясовуємо, хто виконавець і співпрацюємо вже безпосередньо з виконавцем, щоб забезпечити законність і неможливість скористатися цією допомогою в інший спосіб. Тому вся наша соціальна допомога – адресна.

Насамкінець хочу наголосити, що ми прагнемо вести бізнес доброчесно, раціонально використовувати ресурси, зменшувати вплив на довкілля, створювати безпечне робоче середовище, бути відповідальним роботодавцем і надійним партнером для своїх клієнтів та хорошим сусідом для місцевих громад.
Редактор: Марія Фернюк
25-04-2019, 19:20
Коментарів 0 Переглядів 2 714


"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник

У 2012 році військовий закінчив економічний факультет
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги