RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Як стати щасливою: ТОП-5 головних правил щастя


Уміння бути щасливою людиною дається далеко не всім людям. І часто питання, як стати щасливою жінкою, якщо немає грошей, коханого, роботи, здоров'я, будинку та інших земних благ, стає каменем спотикання.

Рецептом щастя поділилося ukr.segodnya.ua, пише molbuk.ua.



Як стати щасливою: правило № 1

Ніщо так не тисне на людину, як втрачений час, і, як наслідок – нереалізовані через це можливості. Це як зізнання самій собі в неспроможності і несамостійності. Люди навколо чимось зайняті, кудись поспішають, щось встигають, а ви стоїте на місці, і з вами нічого не відбувається. І тут недоречні виправдання в бажанні розслабитися і відпочити. Пам'ятайте: попрацюєш улітку – відпочинеш узимку. Так що відпочинок повинен бути нагородою, а не способом життя.

Байдикування стомлює ще більше, ніж серйозна робота, старить і тисне своєю вагою. Людина за своєю природою повинна бути активним, кудись прагнути, чогось хотіти. Тому головна порада, як стати щасливою людиною – рухайтеся! Шукайте цікаву справу, реалізуйте себе, не стійте на місці і розвивайтеся, щоб було до чого прагнути.

Як стати спокійною і щасливою: правило № 2


Бувають часи, коли ви відчуваєте себе нещасною і починаєте ненавидіти все навколо. Злість і ненависть – деструктивні почуття, які насправді руйнують вас зсередини, випиваючи всі життєві соки. Можна сподіватися і чекати, що напад поганого настрою пройде сам по собі. Але краще все-таки не тікати від проблеми, а повернувшись до неї обличчям, спробувати розібратися в причинах. Задайте собі питання: що викликало в вас напад агресії і ненависті? Якщо це людина, можливо, краще з нею розлучитися. А якщо це ситуація, то постарайтеся навчитися нею керувати і не допускати її повтору. Не варто наповнювати своє життя тим, що його псує.

Як стати щасливою людиною: правило № 3 Перемикайтесь.

Якщо ви постійно варитеся в котлі самобичування, жалості до себе і почуваєте себе нещасною, то ви ризикуєте з'їсти саму себе і ніколи не вибратися назовні. Візьміть себе за шкірку і мало не силоміць витягніть в іншу площину. Наприклад, візьміть за правило здійснювати піші прогулянки. Або запишіться у фітнес-центр. Або в басейн. Це потрібно для того, щоб відвернути увагу від проблемної ситуації. І тоді мимоволі ваш мозок буде перемикатися на інші, більш нагальні завдання. А ось підсвідомість в цей час зможе знайти правильне рішення. При цьому ваша фізична активність допоможе розігнати кров по жилах, і додасть кисень в мозок. Пам'ятайте, що ви досить сильна особистість, і ви впораєтеся.

Як стати щасливою і коханою: правило № 4

Пам'ятайте, що ваш настрій здатний створювати настрій оточуючим. А тому якщо у вас немає настрою, робіть його самі. Посміхайтеся людям, навіть незнайомим. Обіймайте більше подруг і друзів. Не шукайте причину для обіймів, і не шукайте пояснень. Просто робіть це. Дотики і контакт з людьми творять чудеса, роблять нас добрішими і щасливішими, допомагають відчувати свою потребу і значимість. Прилипніть з обіймами і поцілунками до коханої людини на вечір. Повірте, обійми – це найменше, що ви можете зробити на шляху до того, як стати щасливою дівчиною.

Як стати щасливою без чоловіка: правило № 5


Не біда, якщо ви самотні. Ця ситуація не триватиме вічно. Відчувати себе щасливою і повноцінною жінкою можна навіть не маючи постійного партнера і коханої людини. У будь-якому положенні шукайте позитив. У вас немає чоловіка? Зате вам можна не хвилюватися з приводу пізнього приходу з роботи додому, зайвих сантиметрів на талії, неприготованої вечері або бігудів на голові.

Ви незалежні і ні перед ким не повинні звітувати в своїх вчинках і виборі. Ви вільні! Вдумайтеся, скільки подруг заздрить вам і мріє хоч ненадовго відчути це саме відчуття свободи. Свободи від домашньої роботи, прання, приготування їжі, прибирання і навіть сексу, коли не хочеться. Для багатьох це і є справжнє щастя. Крім того, перед вами відкривається маса можливостей і вибору. Скористайтеся цим, поки ви вільні ... і щасливі.
9-04-2019, 00:50
Коментарів 0 Переглядів 1 415


За вчинене фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

За ці гроші куплять квадрокоптери
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!