RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Чуйні і наполегливіші: на що здатні чоловіки низького росту


Прийнято вважати, що низькі люди комплексують через зріст, і це обов'язково позначається на їхній поведінці. Справа в тому, що чоловікам зростом нижче 170 см потрібно доводити свою мужність, силу, життєву значимість. Тому за всі свої досягнення вони тримаються набагато міцніше за тих, хто все це отримує тільки завдяки високому зросту.

Дослідники запевняють, що заміж краще виходити за чоловіків невисокого зросту. 50-річне вивчення закономірностей між зростом чоловіка і тривалістю шлюбу показали, що найнадійніші супутники і партнери саме низькорослі хлопці.



Проблеми невисоких чоловіків

Чоловіки невисокого зросту найчастіше борються з трьома проблемами: нестачею жіночої уваги, дискримінацією з боку суспільства і стурбованістю своїм низьким ростом. Зате у таких чоловіків є ті якості, які дівчата цінують особливо високо: вони уважні, вміють слухати і чути, тому прекрасно розбираються в людях. Як правило, у них добре розвинене почуття гумору і гострий розум. І якщо "коротуну" не судилося стати баскетболістом, то вони неодмінно відрізняться в тих областях, де їм можна себе проявити.


Дівчата не сприймають серйозно невисоких чоловіків

Жінки скептично дивляться на чоловіків невисокого зросту і досить часто відмовляються від відносин з невисокими чоловіками, хоча останні охоче знайомляться з дівчатами, які вище за них.

Дослідження канадських учених довели, що при знайомстві жінки звертають увагу на зріст супутника.

Генетики і біологи вказують на те, що чоловік генетично запрограмований на те, щоб поруч з ним була жінка невисокого зросту, щоб ефективніше захищати її від ворогів та інших чоловіків, а також продуктивніше любити і піклуватися. Жінка, дотримується тих же міркувань, шукає більшого чоловіка, щоб у разі чого його тінь служила хоча б укриттям від сонця.

Переваги чоловіків невисокого зросту

У чоловіків невисокого зросту набагато більше амбіцій і вимог до життя, вони куди рішучіше і частіше досягають успіху в житті. Саме низький зріст змушує чоловіків постійно доводити, що вони не тільки не гірші, а навіть кращі за стандартні "175 і вище". Серед успішних лідерів держав ви не знайдете велетнів, не зустрінете ви їх і серед фешн-дизайнерів або знаменитих парфумерів. Спритність рук, хитрість, свіжий розум і постійне бажання випередити більш високих родичів піднімають їх на трони і подіуми.

Велике чоловіче достоїнство. Дослідники давно довели, що найбільший розмір члена і бурхливий темперамент природа дарує невисоким чоловікам, чий зріст становить 165 сантиметрів.

А серед жінок давно поширена думка про те, куди спрямована нестача сантиметрів у невисоких чоловіків. Вельми популярна легенда про те, що чоловіки низького зросту - чудові коханці.

1000 і одна ніч. Низький зріст чоловіка - частий предмет для жартів з приводу "зростання в корінь". Якщо хлопець трохи вищий за дівчину, чи вони з подругою однакового зросту, або навіть нижчий за неї, то це відкриває особливі перспективи в ліжку. Вам не доведеться "виснути" на шиї коханого, постійно практикувати позу "зверху", а в позі "стоячи" вставати навшпиньки.

Чоловік-загадка. Якщо поруч з невисоким чоловіком йде дівчина, яка помітно вище, та ще й на підборах, то у багатьох виникає цікавість - чому вона зробила такий вибір? У чому загадка? У нього багато грошей? Або він дуже хороший в ліжку? У будь-якому випадку - така оцінка буде позитивна і для дівчини, і для її супутника.

Низькорослі чоловіки кмітливіші за високих. Незважаючи на всю зовнішню привабливість, високих чоловіків відрізняє повільність і погана кмітливість. Вчені довели, що у чоловіків зі зростом нижче середнього більш висока швидкість мислення. Вони швидші, верткі і рішучі. Весь секрет у тому, що сигнали від мозку набагато швидше доходять до кінцівок.

Войовничий характер. Ця якість чоловіків невисокого зросту є наслідком всіх його переваг. Через амбіції, природженого бажання "всіх шикувати", потреби в управлінні та самоствердженні, такі чоловіки обіймають посади керівників великих фірм, а попутно стають справжнім і непогрішним главою сім'ї. Низькорослий чоловік і його дружина завжди знають, хто в домі господар. А високі чоловіки, за статистикою, частіше стають підкаблучниками.

Впевнений вигляд. Щоб здаватися хоч трохи вище, чоловіки маленького росту змушені завжди тримати правильну поставу. При цьому високі і худі чоловіки часто сутуляться і виглядають непрезентабельно.

Адекватна оцінка. Одна з найважливіших переваг маленьких чоловіків - вони завжди оцінюють себе адекватно. На відміну від високих представників чоловічої статі низькорослим не дістається все просто так, тому вони виробляють в собі інші якості: чарівність, сексуальність, сміливість, вміння ризикувати, харизму. Щоб переконати і справити враження на оточуючих, невисоким людям доводиться багато працювати над собою.

Доглянутість. Чоловіки маленького росту більше стежать за собою, їх хвилює їх зовнішній вигляд, стан волосся і нігтів, вони ретельно продумують свій гардероб. Внаслідок цього вони приділяють більше уваги жінці і тонко відчувають її потребу бути красивою. Такі чоловіки цінують жінок, говорять їм компліменти, неодмінно дарують подарунки і роблять сюрпризи.
8-04-2019, 00:40
Коментарів 0 Переглядів 6 639


Художник Іван Салевич задонатив Віолетті суму на цілий дрон-камікадзе

За вчинене фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!