RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Як вибрати чоловіка за його взуттям


Виявляється, амбіції, бажання і навіть настрій чоловіка легко прочитати. Потрібно лише подивитися на його взуття. І тому представникам сильної статі завжди потрібно пам'ятати, якщо хочете подобатися жінці - правильно підбирайте взуття і обов'язково доглядайте за ним.

Кажуть, що одяг - це наша "друга шкіра", яка несе на собі відбиток індивідуальності людини. І люди свідомо за допомогою одягу моделюють свою зовнішність, намагаючись зробити те чи інше враження на оточуючих. На взуття більшість людей звертає менше уваги, тому його можна порівняти з фрейдівською підсвідомістю, в якій виявляються різні комплекси та установки.



Недбале ставлення до взуття асоціюється з подібним ставленням чоловіка до жінки. У справжнього джентльмена черевики сяють, а у тих, хто не може знайти час для догляду за взуттям, немає і бажання досягти успіхів в житті. Чоловіки у взутті із "заляпаним носом" не можуть розібратися зі своїми дамами і не мають чітких цілей в житті.

Тому, вибираючи собі майбутнього чоловіка, зверніть увагу на те, в якому взутті ходить ваш новий знайомий. Якщо він приходить на побачення в брудному взутті, то і в сімейному житті він проявить себе ледачою і неакуратною людиною.

До речі, за зовнішнім виглядом взуття можна багато чого довідатися і про характер, спосіб життя, звички та уподобання чоловіка і подумати про те, чи той він "принц", про якого ви мріяли.

Класичне взуття чорного кольору, яке начищене до блиску, - вибір солідного чоловіка, який не боїться висловити свою думку, цінує працьовитість і достаток. Взуття чорного кольору з натуральної шкіри з акуратним миском носять успішні чоловіки, які поважають себе. Вони подобаються жінкам, у чому вони і самі не сумніваються. Як правило, взуттю з натуральної шкіри чорного кольору надають перевагу більшість елегантних жінок.

Будь-яке взуття з часом зношується. Якщо каблук і підошва взуття у чоловіка стоптані рівномірно, він володіє урівноваженим характером. Такий чоловік в сімейному житті проявить себе вельми працьовитим і енергійним господарем, він буде надійним в усіх відношеннях.

Якщо взуття стоптане тільки з зовнішньої сторони, це говорить про те, що його власник - людина з великою силою волі, цілеспрямована та ініціативна. Такий чоловік не боїться труднощів і впевнений у своїх силах.

А ось стоптаний внутрішній край взуття характерний для нерішучого чоловіка, який боїться ризикнути і постійно сумнівається. Поруч з таким чоловіком може ужитися лише сильна жінка з вольовим характером. Особливо уважно варто придивитися до чоловіка у взутті зі стоптаними мисками. Таке взуття носять люди слабохарактерні, які здатні обманювати, шахраювати.

Якщо навіть у чоловіка зовсім нове взуття класичного стилю, то його характер видасть форма миска. Взуття з округлою формою миска обирають добродушні і м'які чоловіки, з квадратним носом - норовливі і жорсткі, а гостроносе взуття вибирають піжони і егоїсти.

Зверніть також увагу на якість взуття чоловіка. Взуття зі штучної шкіри розповість про те, що у його власника поганий смак чи недостатньо коштів, щоб купити хороше взуття.

Коко Шанель вказувала на те, що замшеве взуття говорить про добрий смак чоловіка. Чоловік у замшевому взутті відрізняється акуратністю і добрим характером, він буде із задоволенням піклуватися про добробут своєї сім'ї в майбутньому. Якісне взуття з натуральної шкіри дає зрозуміти, що її власник поважає себе і знає собі ціну. У сімейному житті він буде відмінним чоловіком і хорошим добувачем.

Дуже багато чоловіків не розлучаються зі спортивними кросівками навіть в теплу пору року. Кросівки на чоловікові, який займається в спортивному залі, розкажуть тільки про його завзятість і силу волі. Але чоловік в кросівках на вулиці, в офісі і на дискотеці ще знаходиться в пошуку. Він бажає здивувати публіку і звернути на себе увагу. Спортивне взуття в цих випадках каже, що чоловік несерйозний і доволі інфантильний. До справжнього сімейного життя він не готовий, а от друзів у нього досить багато. Легковажність і товариськість - відмінні риси його характеру. Не поспішайте викреслювати такого чоловіка з претендентів в чоловіки, можливо, через кілька років він змінить своє ставлення до життя.

Сандалі - прерогатива натур веселих і трохи легковажних. При цьому сандалі, які поєднуються зі шкарпетками говорять про дурний смак їх власника. Також полюбляють носити сандалі із шкарпетками маменькини синки. Хто носить в повсякденному житті в'єтнамки - знак натур непостійних і які мало розбираються в житті. Але швидше за все, вони взуваються у в'єтнамки через те, що не знають, що ще їм носити.

Забезпечені чоловіки, які вміють отримувати радість від життя, люблять носити туфлі низькі, схожі на капці. Вони можуть бути не модними і стильними, але в них зручно і комфортно ногам. Такі м'які туфлі носять відкриті і життєрадісні чоловіки, які мають спокійний характер і правильне ставлення до життя. Такий чоловік і в сімейному житті проявить себе хорошим партнером і вірним другом, який не розчарує вас до кінця життя.

Якщо чоловік постійно носить з собою крем для взуття і раз у раз натирає туфлі - це ознака істеричності і неврівноваженості, невпевненості в собі, особливо якщо він роками носить одну й ту ж пару.
3-04-2019, 00:40
Коментарів 0 Переглядів 2 499

Теги -

Наразі правоохоронці перевіряють це повідомлення

"Через доволі "розтягнутий" пішохідний перехід там є низка проблем", - кажуть у департаменті урбаністики та архітектури Чернівецької міськради
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.