Як приготувати домашні віденські вафлі

новини / Новини України
2 831
0
Як приготувати домашні віденські вафлі


Справжні віденські вафлі можна з легкістю приготувати на власній кухні.

Головною особливістю таких вафель, на відміну від пишних бельгійських або хрустких англійських, є м'якість, легкість і ніжність. Їх часто використовують для приготування пирогів з кремовою начинкою.



Рецепт віденських вафель на йогурті

Інгредієнти:

3 яйця
1,5 склянки (375 г) звичайного або фруктового йогурту
1,25 склянки (150 г) борошна
2 ч. л. розпушувача
1 ч. л. соди
1/2 ч. л. солі
100 г вершкового масла, розтопленого

Рецепт приготування:

Розігрійте вафельницу відповідно до інструкції виробника.

Збийте яйця у великій мисці, потім додайте йогурт, борошно, розпушувач, соду, сіль, розтоплене вершкове масло. Перемішайте до отримання однорідної маси.

Вилийте невелику кількість тіста на гарячу вафельницу.

Тісто трохи розійдеться під кришкою.

Випікайте до золотистого кольору.

Подавайте з будь-якими топінгом на свій смак.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:


Logo
“Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” та Foreningen Ukrainian Media Fund Nordic в рамках реалізації проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів” в рамках реалізації
грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа.
Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів”


Copyright 2024. Всі права захищені. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється
при розміщенні посилання (для Інтернет-видань - гіперпосилання) на molbuk.ua. Посилання
(гіперпосилання) обов'язкове в незалежності від повного або часткового використання матеріалів.