RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Як визначити, що вас використовують: 8 ознак


Кожен з нас знає, наскільки шкідливою може бути наявність поганої людини в нашому житті. Колеги, сусіди або просто знайомі - важливо оточувати себе гарними людьми з позитивною енергетикою.

На жаль, ми не одразу здатні розпізнати токсичну людину. Але іноді відчути і розпізнати погану енергетику можна буквально при першому знайомстві.



1. Вони лають когось (кажуть погано про когось за його спиною).

Якщо хтось із ваших знайомих критикує або скаржиться на третю особу, якої на даний момент немає поруч, це може бути ознакою того, що ви маєте справу з токсичною людиною - і коли вас не буде поруч, вона також буде говорити погано і про вас.

(Виняток становлять випадки, коли негативний коментар має сенс в наступному контексті: наприклад, якщо хтось критикує кандидата в президенти)

2. Вони скаржаться.

Одні з найбільш енергетично складних людей це ті, хто постійно скаржаться.

Якщо ви часто перебуваєте в компанії подібних людей, це може погано позначитися на вашому настрої, і навіть на вашому здоров'ї. До того ж, якщо ви, захочете допомогти людині, яка жаліється, ви ризикуєте бути втягнутими в безперспективну авантюру. Не намагайтеся виправити те, що їм не подобається. Це майже завжди програшна справа.

Тому, якщо хтось починає знайомство з численних скарг, подумайте про те, чи хочете ви бачити цю людину в своєму оточенні. Адже її нескінченні скарги і невдоволення життям можуть негативно впливати і на ваше.

3. Вони вимагають до себе особливого ставлення.

Людина, яка очікує, що його роботу приймуть, навіть після того, як так званий дедлайн вже закінчився. Людина, яка обов'язково повинна потрапити на захід безкоштовно або пройти на нього позачергово. Якщо ви стикаєтеся з кимось, хто так поводиться, задумайтеся. Якщо хтось попросить вас про особливу послугу, коли ви щойно познайомилися, просто уявіть, що ця людина може сісти вам на шию, коли дізнається вас краще.

4. Вони хваляться.

Якщо, наприклад, ви проводите з кимось співбесіду, логічно, що людина розповідатиме про свої досягнення.

В інших ситуаціях, коли хтось раптом починає себе нахвалювати і говорити, який він хороший, розумний, красивий або успішний, будьте обережні. Можливо, таким чином, ваш співрозмовник намагається вплинути на ваше мислення.

5. Вони змушують вас захищатися.

Найкращий захист - це напад. Деякі маніпуляції відбуваються так тонко, що ви навіть не можете їх розпізнати. Але ви раптово відчуваєте необхідність пояснювати людині, яку ледь знаєте, чому ви зробили саме такий вибір або чому ваша робота не така вже й погана. Запам'ятайте, людина, що змушує вас постійно захищати себе, свою роботу або свої переконання, буде мати негативний вплив на ваше життя.

6. Вони змушують їм догоджати.

Хтось каже вам, що не може знайти документ, який терміново потрібен. Або хтось складає речення, але воно не зовсім вірне. І ось ви вже намагаєтеся знайти потрібну програму для нього, або шукаєте правильну пораду, щоб поліпшити ситуацію, словом, робите все, щоб допомогти людині. Зупиніться прямо зараз.

Той, хто користується вами, з часом почне маніпулювати вами ще більше. Ви ж зі свого боку, будете намагатися догодити людині і лізти зі шкіри геть, щоб йому допомогти.

7. Вони не виявляють інтересу до ваших проблем.

У вас щойно відбулася 10-хвилинна розмова з вашим новим знайомим, але ви вже знаєте, де він виріс, що шість місяців тому розлучився, і що він тільки що отримав підвищення по службі. А ось вашим життям, схоже, ваш співрозмовник зовсім не цікавиться. Він не задає питань ні про те, як вас звуть, ні про те, чим ви займаєтеся.

Той, хто очікує від вас інтересу до всіх аспектів свого життя, але не цікавиться що ви за людина, досить імовірно, перед вами людина не з самої доброю енергетикою.

8. В їх присутності ви відчуваєте себе не комфортно.

Дуже важливо те, як ви почуваєтеся після розмови з людиною. Якщо час, проведений з кимось, робить вас дратівливим або, навпаки, втомленим або вичавленим, швидше за все, ви має справу з поганою людиною.

Тому, якщо ви відчуваєте негатив, для початку спробуйте з'ясувати, чому так відбувається. Цілком ймовірно, перед вами успішна особистість, і це не що інше, як заздрість з вашого боку. Але може також виявитися, що той, з ким ви маєте справу, нехороша людина, і ви повинні довіряти своїй інтуїції. Якщо ваш внутрішній голос попереджає вас про небезпеку, прислухайтеся до нього і уникайте спілкування з цією людиною.
28-03-2019, 00:30
Коментарів 0 Переглядів 1 881

Теги -

Пожежу помітили сусіди, проте вже тоді, коли полум'я охопило весь будинок

Захисник загинув, а на його гроші було куплено дрони та автомобіль
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі
Через теплу погоду тюльпани розквітли майже на 20 днів раніше


“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Навіщо сушити голову марними переживаннями, якщо ще до настання свят встигаєте взяти участь у практичних майстер-класах із великодньої випічки на дріжджах та заквасці — "Пасхальна випічка – Panettone" та "Сучасні традиції Великодня" від професійної кулінарно-кондитерської школи Chef Arts School.