RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

10 аргументів, чому люди, які сплять оголеними - здоровіші

Будьте готові викинути свою піжаму після прочитання цих 10 причин, чому відпочиваючи голяка, людина стає здоровішою.

1. Сон без одягу - запобігає безсонню.

Австралійські вчені нещодавно провівши дослідження виявили, що падіння температури тіла необхідно для того, щоб спати спокійно. Тіло віддає тепло зсередини, на подобі Земного ядра, і звільняє його, працюючи тим самим нібито радіатор. Якщо ж тіло не може віддати тепло через теплі шкарпетки або піжаму, ви, швидше за все, страждаєте від безсоння. Сон без піжам - дозволить вивільнити тепло набагато швидше, а значить і допоможе заснути теж швидко.



2. Без одягу Вам забезпечено глибокий сон

Ще одне дослідження показало, що регульована температура в тілі сприятиме більш поліпшеному сну. Глибокий сон протягом більшої кількості часу - ось, що отримає людина сплячий без одягу, обіцяють вчені. Зокрема, нідерландські професори провели тест над людьми, яких одягнули у термокостюми, цей одяг знижував температуру їх шкіри. В результаті таких перевдягань - учасники отримали більш глибокий сон і більше часу для такого потрібного і корисного для організму сну.

3. Ті хто сплять без одягу - будуть стрункіші

Ті, хто спить голяка - мають ще й колосальну перевагу в тілі. Природне охолодження допоможе знизити рівень кортизолу (гормон виробляється при сильних стресах). Глибокий сон, між 22:00 і 2:00 дозволяє знизити цей гормон до мінімуму, а вже після другої ночі, тіло починає виробляти його рясніше, щоб підготувати ваш організм для наступного дня. Тому ви можете відчувати напругу, якщо вам не дадуть спати спокійно.
Якщо ви не виспалися, ви прокинетеся з рівнем вище норми цього самого кортизолу, що і буде стимулювати особливий апетит до жирних продуктів, які неодмінно залишать після себе слід - у вигляді неприємного відкладення жирів в животі. Тому перебуваючи у сні без одягу, ваше тіло гарненько вентилюється і регулює ці рівні кортизолу.

4. Сон без одягу робить статеві органи здоровішими.

Піхва, природно, тепле і вологе місце, - це середовище де бактерії процвітають. Зніміть піжаму, щоб потоки повітря циркулювали вільно. Ви тим самим дозволяєте піхві дихати, і це улюблене, тепле, середовище для бактерій просто не створите.

Для чоловіків, це допоможе тримати сперму у відмінному стані та всю репродуктивну систему. Коли ви не вилазите, ні вдень, ні вночі з тісних трусів, яєчка змушені знизити кількість сперматозоїдів.

5. Така практика допоможе запобігти старінню.

За даними дослідження, опублікованого в журналі "Сон" (Sleep, - англ, ред.) Сон сам по собі викликає викид гормонів росту і мелатоніну, які є найбільш важливими омолоджуючими гормонами. Чим більше ви спите, тим більше цих гормонів виробляє ваше тіло. А повертаючись до першого пункту, про те, що без одягу ми занурюємося на довший час у в глибокий сон - тим самим, ми будемо виробляти більше цього чудесного та необхідного гормону, сповільнюючи процес старіння.

6. Шкіра до шкіри - покращить ваше сексуальне життя.

Якщо ви не проводите час у сні на самоті, шкірний контакт з вашим партнером допоможе підвищити виділення окситоцину в організмі. Окситоцин є потужним гормоном, який дозволяє людині відчувати себе добре, який так само необхідний для організму і статевої чутливості, боротьби зі стресом, депресією, зменшує запалення кишківника, та знижує артеріальний тиск. Важливо відзначити, якщо ви знаходитесь поруч з партнером голяка - це лише сприяє більш частому і якісному статевому життю.

7. Оголюючи шкіру, у Вас буде менше шкірних захворювань.

Якщо легкий вітерець буде ніжно пестити вашу шкіру щоночі, особливо в таких місцях, як ноги, пахви, статеві органи - це означає, що ризики захворіти на шкірні захворювання значно знижуються. Приміром, не буває такої шкірної хвороби у тих, хто спить без піжами, як мікози (В народі грибок, - ред.)

8. Сплячи голими, ви підвищуєте свою самооцінку.

У теорії, чим більше ви проводите часу в оголеному вигляді, тим комфортніше ви відчуваєте себе. А чим більше ви себе комфортніше почуваєте, тим впевненішими ви будете себе вести, що зробить вас щасливішими та привабливішими для оточуючих. А за даними дослідження проведеного одним центральним університетом Флориди, студенти, які практикували "голий сон" ставилися "менш упереджено до однолітків інших національностей".

9. Тим, хто спить голяка, не страшний 2-ий тип діабету.

Дослідження, опубліковані в профільному виданні доводять, що сон у більш прохолодному середовищі покращує метаболізм. Знижує рівень цукру в крові і може навіть служити профілактикою діабету другого типу.

10. Циркуляція крові покращиться.

Без усіх цих, навіть самих еластичних гумок на вашій талії, скручених - перекручених футболок, шкарпеток, які заважають нормальній циркуляції крові, ваша кров зможе безперешкодно текти по всьому вашому тілу. Так само гола звичка принесе користь і вашому серцю, м'язам і артеріям.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Юлія Леськова
28-03-2019, 01:55
Коментарів 0 Переглядів 3 133

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.