Шукаєте рецепт смачного пісного пирога? Грушевий пиріг з медом і горіхами – те, що вам потрібно.
Він виходить дуже м'яким і ароматним, передає ukr.segodnya.ua.
Пісний грушевий пирігІнгредієнти:1 склянка цукрового піску
1 склянка води
2 ст.л. меду
пакетик розпушувача
дрібка кориці
1/4 склянки подрібнених горіхів
0,5 склянки рослинного масла
1,5 склянки борошна
7 груш
Рецепт приготування:У сотейник всипати цукор, влити воду і рослинне масло. Прогріти до повного розчинення цукру. Додати мед.
Зняти з вогню, додати соду, корицю, горіхи і борошно. Тісто має вийти як густа сметана.
Груші порізати на середні шматочки і викласти у форму для запікання.
Залити груші тестом і випікати в розігрітій духовці близько години при температурі 200-220 С (орієнтуйтеся по своїй духовці).
Перед подачею пиріг остудити і посипати просіяною цукровою пудрою.
26-03-2019, 00:30
0
2 293