RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Найчастіше у ДТП потрапляють Близнюки: як знак зодіаку впливає на керування автомобілем


Водійські вміння залежать не тільки від досвіду, віку, удачі. Впливає на це і зодіакальне сузір'я, під яким народжена та чи інша людина.
Як зодіакальні риси впливають на поведінку за кермом автомобіля, пише Ukr.Media.



Овен
Овни - найбільш нетерплячі водії. Вони просто ненавидять чекати, доки загориться зелене світло, а вже потрапити у затор для них подібно тортурам. Також вкрай негативно представники цього зодіакального сузір'я відносяться до коментування їх водійських здібностей іншими учасниками дорожнього руху. Від наполегливого "біб ікання" ззаду Овен може вийти з себе.

Телець
З цих людей можуть вийти чудові гонщики. Дуже часто вони розглядають трасу як дистанцію для змагань у швидкості. Тельці люблять поганяти і, на жаль, далеко не завжди водять обережно.

Близнюки
За кермом Близнюки можуть виконувати кілька справ одночасно: розмовляти по телефону, шукати що-небудь в бардачку, палити або розмовляти з пасажирами. Не дивно, що представники цього знака Зодіаку стабільно перебувають серед лідерів за частотою ДТП.

Рак
Манера водіння Раків багато в чому залежить від того, в якому настрої вони знаходяться. Але вони ніколи не забувають про правила дорожнього руху і ведуть себе на будь-якій трасі впевнено.

Лев
Більшість представників цього знаку вогню переконані, що правила створені для всіх, крім них, а вони й самі знають, "як треба". На щастя для Левів і тих, хто сидить на пасажирському сидінні, ці вогненні персони занадто люблять себе, щоб піддатися серйозному ризику.

Діва
Це самими обережними водіями. Їх машина ідеально укомплектована: у ній в обов'язковому порядку є все, що потрібно для безпечної і комфортної їзди. Автомобіль доглянутий і вимитий, "гума" у повному порядку. На дорозі Діва діє за принципом "краще перепильнувати, ніж навпаки", що часто дратує інших водіїв.



Терези
Не менш скрупульозними водіями, ніж вищеописані Діви, є і Терези. При водінні вони враховують різноманітні деталі. Навколишні часом вважають, що вони навіть занадто обережні. Самі ж Терези впевнені, що ця якість не буває зайвою, тим більше на дорозі. Але ось у правилах дорожнього руху вони іноді плутаються.

Скорпіон
Скорпіони володіють водійськими навиками відмінно. Вони дуже швидко вчаться і вміють реагувати на непередбачені ситуації, які неминуче виникають на трасі. Особливу увагу вони приділяють зовнішньому вигляду і статусу автомобіля, вважаючи, що це не просто спосіб пересування, а й додаткова можливість справити бажане враження.

Стрілець
Люди-Стрільці просто обожнюють поїхати кудись далеко. Порожня траса, швидкість, свіжий вітер і бадьора музика з динаміків, - в поїздках на далекі відстані для них криється особлива романтика. Вони без проблем долають великі відстані, а ось у межах міста їздити не люблять через затори, які гальмують їх ритм.

Козеріг
Козероги-водії прагматичні, вдумливі й розважливі. Більшість представників цієї зодіакальної групи відносяться до швидкості з обережністю, вважаючи, що краще зайвий раз перестрахуватися. Через це їм важко дається парковка - Козеріг боїться пошкодити будь-чию машину і буквально вивіряє кожен рух до міліметра.

Водолій
Водії-Водолії - раціональні і спокійні (принаймні, більшість). Вони не люблять ганяти, не йдуть на ризики без причини і уважно контролюють себе при перебуванні за кермом. Варто зазначити, що представники цієї зодіакальної групи схильні повчати інших водіїв, радісно виявляючи чужі промахи.

Риби
Риби хотіли б бути відмінними водіями. Але, у зв'язку з властивою їм неуважністю, зазвичай такими не є. Отримавши права, вони бояться сідати за кермо. Нетривалі поїздки вони ще можуть осилити, а от довге перебування за кермом Риб сильно стомлює.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
24-03-2019, 22:35
Коментарів 0 Переглядів 2 384

Теги -

Військовий помер 3 травня від серцевого нападу під час відпустки додому

Цей правовий режим діятиме щонайменше ще 90 днів, а саме до 11 серпня 2024 року
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Рух легкового транспорту спрямовують в об'їзд через вулицю Зелену


Щаслива, що змогла хоч трішки допомогти. Блог Галини Олійник
Дуже сподіваюся, що з кошенятами надалі все буде гаразд
Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

Вчора попрощалися із 19 військовослужбовцями 10 окремої гірсько-штурмової бригади "Едельвейс"

Раннє виявлення проблеми і правильна корекція слуху – гарантія того, що ви уникнете подальшого погіршення і забезпечите ефективне лікування та реабілітацію, а в результаті будете чути світ на повну!

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.