RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

8 фраз, які ненавидять чоловіки


Підступність цих фраз в тому, що вони, на жіночий погляд, не звучать грубо або образливо. Ну що поганого в словах "Гаразд, краще сама зроблю" або "Будь чоловіком!"?

Якщо ви сказали їх одного разу, зробіть зусилля і не повторюйте знову. Чоловіки зізнаються, що це найстрашніші слова, які можна почути від своєї обраниці. Вони зазіхають на їх самоповагу, пише psychologies.ru.



1. "Гаразд, краще зроблю сама"

Порада психолога: якщо ви попросили чоловіка відремонтувати кран - або тільки попросили викликати того, хто полагодить кран, - дайте йому можливість це зробити самому. "Навіть якщо партнер кілька разів забув це зробити, є шанси, що він щиро хоче вам допомогти, - говорять сімейні психологи. - Дайте йому зберегти обличчя, не говоріть: "Гаразд, краще зроблю сама". Це страшна фраза. Для чоловіка вона означає, що ви не думаєте, що він взагалі здатний щось зробити, і ви його не потребуєте ".

2. "Міг би здогадатися..."


Ці образливі слова не стануть для нього стимулом до дії, тому що ви вимагаєте майже неможливого. Чоловіки погано читають між рядків і не уявляють припущень, скажіть прямо, чого ви від нього хочете
"Жінки збережуть для себе масу часу і нервів, якщо просто змиряться з тим, що чоловіки погано читають між рядків і не мають припущень, - стверджують психологи. - Вони не створені для цього, і їх не перевчити".

3. "Нам потрібно поговорити"

Жодні слова не здатні вселити стільки жаху в серце чоловіка, як ця невинна, на перший погляд, фраза. Це провісник серйозної розмови, скарг і критики. Знаєте, що він зробить? "Він подумає, що невдаха, і намагатиметься втекти, - кажуть сімейні терапевти. - Але ж це прямо протилежно тому, що ви хотіли, - сісти разом і поговорити".

4. "Будь чоловіком!"


Для вашого і його блага не вживайте ці слова. Це груба атака на його ідентичність, сумнів в його мужності і приналежності до великого племені захисників, будівельників і винахідників.

5. "Прибери за собою. Я не твоя мама!"

Проявіть креативність і знайдіть більш тонкий спосіб зацікавити його класти речі на місце. Говорячи, що він до сих пір потребує своєї матері, ви, самі того не розуміючи, можете потрапити в точку, - нагадати, як добре йому було з нею.

6. "Ти знову йдеш з друзями?"

Не дивіться на це як на загрозу вашому шлюбу. Звичайно, іноді похід з друзями на футбол - це лише привід для гарної п'янки, але для більшості чоловіків такі зустрічі - це віддушина, щоб поспілкуватися на рівних, обмінятися думками і своїми хлоп'ячими символами влади і статусу.

У таких зустрічах є бонуси і для вас. Іноді, послухавши всі розповіді своїх друзів, ваш партнер приходить до висновку, що він хороший чоловік. І таке насичене чоловіче спілкування змушує його скучити за вашим товариством.

7. "Ти думаєш, вона симпатична?"

Ви ставите його в ситуацію, коли неможливо дати правильну відповідь. Чоловіча природа така, що вони завжди відзначають найпривабливішу дівчину. Можливо, і в цьому випадку він вже визначив її для себе. А тепер йому доводиться вирішувати, як з'єднати два однаково правдивих ствердження - що дівчина симпатична і що він любить не її, а вас.

8. "Ой, який животик!"

Потрібно з обережністю відзначати зміни в його зовнішності, бо у чоловіків немає звички жартувати над собою, на відміну від жінок. Не всі потрібно озвучувати, іноді простіше прямо переходити до дій. Буде набагато більше користі, якщо ви в один з найближчих днів випадково опинитеся разом в парку і проведете там кілька годин, а на вихідних дістанете велосипеди і поїдете на прогулянку.
23-03-2019, 00:30
Коментарів 0 Переглядів 2 607

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.