Порадуйте себе смачним десертом навіть під час Великого посту.
znaj.ua підготував рецепт пісного морквяного пряника.
Час приготування: 45 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:1 морква
1 середнє яблуко
1 стакан пшеничного борошна
1 стакан манної крупи
100 г цукру
3-4 ст.л. олії
1 ч.л. розпушувача
1-2 пучка меленого імбиру
0,5 ч.л. меленої кориці
1 ст.л. кунжуту
Приготування:1. Очищаємо моркву. Змішуємо сухі інгредієнти: борошно, цукор, манку та розпушувач. Додаємо корицю, імбир та кунжут. Перемішуємо.
2. Моркву та яблуко без шкірки натираємо на дрібній тертці, додаємо до сипучих інгредієнтів і поливаємо олією. Замішуємо тісто.
3. Форму невеликого діаметру застеляємо папером, змащуємо олією. Розподіляємо тісто по формі.
4. Розігріваємо духовку до 180 градусів і ставимо на 30-35 хвилин до готовності.
17-03-2019, 00:40
0
1 458