Четверта частина обсягу реалізованої продукції області припадає на виробництво харчових продуктів і напоїв. У 2007 році порівняно з 2000 роком випуск продукції у цій сфері зріс у 2,6 раза, порівняно з 2006 роком – на 34%. Найбільший приріст впродовж семи років спостерігався у переробці та консервуванні овочів та фруктів (8,4 раза), виробництві олії (6,6 раза), м’яса і м’ясних продуктів (5 разів).
За січень-вересень нинішнього року зріс випуск продукції на підприємствах з виробництва напоїв, продуктів борошномельно-круп’яної промисловості, какао, шоколаду, кондитерських виробів, м’яса, м’ясних і рибних продуктів. Про це повідомило обласне управління статистики.
10-10-2008, 09:13
0
1 992