RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео |

Як правильно їсти солодощі, щоб не поправитися

На своїй сторінці в Instagram фітнес-тренер і телеведуча Аніта Луценко запропонувала підписникам взяти участь в Челлендж "14 днів без солодкого". Суть цього виклику полягає в тому, щоб на два тижні повністю відмовитися від цукру.

Але що робити, якщо без цукру вже не під силу? У своєму Instagram Аніта дала кілька корисних порад, передає сайт "Сегодня".



- Солодощі можна їсти, але як десерт, а не як нормальну їжу. Ніколи не замінюйте солодким повноцінний прийом їжі.

- Їжте солодке вранці (наприклад, 2 квадратика чорного шоколаду) або після обіду. Але не шматок торта, а шматочок чогось при необхідності. Маленький! Щоб просто задовольнити себе смаком.

- Цукрозамінник або цукор? Краще 1 раз приготувати щось з цукром або покласти ложку цукру на 3 порції сирників (на трьох) ніж вигадувати пп заміни. Це краще, ніж пп солодощі, батончики 2 рази в день і кожен день. Інакше вам буде хотітися солодкого смаку все більше.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: MariaH
11-03-2019, 01:45
Коментарів 0 Переглядів 1 315

Теги -
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



«По ліки їду дев’ять кілометрів». Блог Людмили Осадчук
Як живуть мешканці села Чорнівка, яке приєднали до Чернівецької територіальної громади
Долар не буде вищим за 47 гривень. Блог Богдана Сторощука
Які будуть ціни, курс долара та інфляція у 2025 році
ВІДЕО Переглянути все відео

Паровоз не курсував уже понад 60 років

Чернівецька філія Державного підприємства "Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації" — це надійний партнер із забезпечення точності вимірювань, сертифікації продукції та відповідності стандартам. Філія запрошує до співпраці місцевих виробників, організації та фірми, які займаються виробництвом, експортом та імпортом, реалізацією продукції.

"Профі-Центр" — це не стереотипне середовище для вивчення іноземної. Насамперед це осередок, який має не тільки ефективну навчальну базу, яку може запропонувати студентам, а й відповідні підтвердження цьому.

Кожен маленький гість отримає солодкий подарунок за віршик чи талант. Варто лиш продекламувати віршик чи розповісти, яким чемним був цього року.