RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Субсидіантам, які не є пенсіонерами та не мають поточного рахунку в Ощадбанку, необхідно перед відвідуванням банку ПРОЙТИ РЕЄСТРАЦІЮ на офіційному сайті www.oschadbank.ua/ua/sd або в Контакт-центрі Ощадбанку за тел.: 0 800 210 800 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів по території України).

Для отримання субсидій у грошовій формі необхідно попередньо зареєструватися на сайті Ощадбанку (прес-реліз)

Це дасть субсидіанту змогу обрати найближче відділення, зручний час та дату для отримання субсидії без черг. З собою потрібно мати лише паспорт та ідентифікаційний код.

Звертаємо увагу, що в першу чергу відділення будуть обслуговувати клієнтів, які зареєструвались та прийшли у призначений їм час. Тому, якщо субсидіант прийде до відділення без реєстрації і співробітники не матимуть змоги його обслуговувати (будуть обслуговувати тих, хто зареєструвався і прийшов у призначений час або раніше), йому запропонують пройти реєстрацію або зачекати своєї черги. Якщо не буде клієнтів, що прийшли у призначений час,
субсидіанту, який попередньо не зареєструвався, зможуть одразу виплатити належні кошти.

Увага! Субсидіантам, які не є пенсіонерами та вже мають поточний рахунок в Ощадбанку для виплати соціальної допомоги/депозитів/заробітної плати, НЕ ПОТРІБНО реєструватись для отримання субсидії. Її буде автоматично зараховано саме на цей рахунок, і Ощадбанк надішле SMS про її надходження (за умови активованої клієнтом послуги SMS-банкінгу).

Увага! Субсидіантам-пенсіонерам НЕ ПОТРІБНО реєструватись для отримання субсидії.
Пенсіонери-субсидіанти отримають субсидію одночасно з пенсією через Укрпошту або на свій банківський пенсійний рахунок у звичайні строки (в Ощадбанку чи іншому банку, в якому вони зазвичай отримують пенсію). Субсидіанти-пенсіонери, які отримують пенсію в Ощадбанку, отримають від банку SMS про надходження субсидії (за умови активованої клієнтом послуги SMS-банкінгу).

Довідково:

• Щодо інформації з будь-яких питань, пов’язаних із призначенням субсидії, субсидіантам слід звертатись до структурних підрозділів з питань соціального захисту населення, телефонувати на урядову "гарячу лінію" (1545) або подавати звернення на сайті урядового контактного центру www.ukc.gov.ua.

• Щодо інформації про спожиті послуги, нараховані суми, розмір заборгованості/переплати субсидіанти можуть звертатись до постачальників комунальних послуг.

• Щодо реєстрації для відвідування відділення та механізму отримання виплат потрібно звертатись до Контакт-центру Ощадбанку, тел.: 0 800 210 800 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів по території України).

#монетизація_субсидій #звісно_ощад

Ліцензія НБУ №148 від 05.10.2011 р.
7-03-2019, 15:00

У Чернівцях прихильники Шарія пройшлися містом з кульками: серед них помітили депутата міськради
На проспекті Незалежності виникла суперечка між прихильниками Шарія та групою ветеранів АТО
На Буковині фіксують підкупи виборців: поліція відкрила два провадження
Такі інциденти зафіксували у Кельменцях і Заставні
Мертва дитина у валізі: судмедексперти розповіли нові деталі справи
Результати повторної експертизи будуть відомі приблизно за тиждень

У всесвітньому рейтингу щастя 2019 року Україна зайняла всього лише 133-е місце. Хоча, за словами вчених, які проводили дослідження, якщо описати складові індексу щастя, все досить просто.
"Хочемо розвиватися у Чернівцях, щоб люди працювали вдома" (на правах реклами)

Як працюють на одному із найбільших підприємств Буковини ТОВ "Аутомотів Електрік Україна"
"Західний судинний центр" - лікарі, яких ви знаєте! (на правах реклами)

Про особливості роботи центру та переваги методик, які тут використовують, розповіли судинні хірурги "Західного судинного центру" Юрій Оліник та Володимир Савін.
Робимо повірку лічильників води з "Гекон" (на правах реклами)

Дуже важливо вчасно виконувати його обслуговування та повірку лічильника
Мережа «Копійочка» вже вкотре дарує вам призи! (новини компанії)

31 травня мережа магазинів потрібних речей "Копійочка" поповнилась ще одним магазином в м. Чернівці, по вул. Головна 215